• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede çocukların 12'ye kadar bahçeye çıkmasını yasaklamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyumak isteyen uyusun. Çocuklarda tüm hafta okuldalar onlarda oynamak istiyor. Bence birinin uyku keyfi benim çocuğumun oyun hakkından değerli değil. Gece yarısı ya da sabahın çok erken saati değil ki bu. 11.30. gayet normal. O kadarda değil yani kusura bakmayın.

Neden ve hangi hakla kıyaslamaya giriyorsunuz? Bir zahmet alın parka götürün sizin evde kahve keyfinizden kıymetli mi çocuğun oyun keyfi?

Şu yorumu yapan bir üyesiniz. Nasıl ciddiye alınırsınız, kim sizin yüzünüzden canını sıkar. Yapmayın lütfen. 🙂
Konudan bağımsız olarak, yaptığınız hiç etik değil. Konu dışı mesajları arayıp tarayarak buraya taşımanın ne anlamı var? Ben söyleyeyim, üstünlük kurma hırsı. Çok tehlikeli.

Aynen sadece onların ki cocuk herhalde , bizimkiler değil 🥲

Sadece sizinki uyku o zaman bizimki değil. Tum gün uyumak isteyen prenses olmuyorda site bahçesinde arkadaslariyla piknik yapan çocuklar prens ve prenses oluyor çok komiksiniz. Allah'tan müstakil bahçeli evim var bu manyakliklara maruz kalmıyor çocuklarım doyasıya oynuyorlar.

Neden ve hangi hakla kıyaslamaya giriyorsunuz? Bir zahmet alın parka götürün sizin evde kahve keyfinizden kıymetli mi çocuğun oyun keyfi?

Benim yorumum konu sahibi için. Üç çocuk annesiyim evim bahçeli müstakil. Böyle dertlerim yok doyasıya oynuyorlar ben kahvemi yudumlarken merak etmeyin.

Ben bu konudan anladım ki bizim insanımız eğitilmez. İnsanlar eşşşek gibi çalışıyor, 12’ye kadar uyurken size mi soracaklar? Gerçekten hassas olanları tenzih ediyorum ama çocuklu aileler gerçekten bozkırın ortasına taşınmalı, biricik Pelinsuları, Abdullahcanları istediği gibi azsın kudursun kimseyi rahatsız etmeden. Bu arada çocuk örneği sadece örnek, aynı şey sabah 8’de elektrik süpürgesi çalıştıran komşular için de geçerli.

Uyumak isteyen uyusun. Çocuklarda tüm hafta okuldalar onlarda oynamak istiyor. Bence birinin uyku keyfi benim çocuğumun oyun hakkından değerli değil. Gece yarısı ya da sabahın çok erken saati değil ki bu. 11.30. gayet normal. O kadarda değil yani kusura bakmayın.
Doğururken bize mi sordunuz? Benim uyku keyfim kimseyi rahatsız etmiyorsa kimsenin çocuğunun kahrını çekmek zorunda da değilim. Çocuk bu bahçede oynar diye düşünüyorum ben de ama bu bencil yorumunuz karşısında pes diyorum. Bu kadar da değil.

Doğururken bize mi sordunuz? Benim uyku keyfim kimseyi rahatsız etmiyorsa kimsenin çocuğunun kahrını çekmek zorunda da değilim. Çocuk bu bahçede oynar diye düşünüyorum ben de ama bu bencil yorumunuz karşısında pes diyorum. Bu kadar da değil.

İşte bunlar şehzade anaları.

Sadece sizinki uyku o zaman bizimki değil. Tum gün uyumak isteyen prenses olmuyorda site bahçesinde arkadaslariyla piknik yapan çocuklar prens ve prenses oluyor çok komiksiniz. Allah'tan müstakil bahçeli evim var bu manyakliklara maruz kalmıyor çocuklarım doyasıya oynuyorlar.
Ya bir de çocuklar için ayrılmış bir bölüm. Evlere de bitişik değil, bir çocuğun kendisi için ayrılmış bölümde öğle vakti zaman geçirmesi de suç oldu. Resmen zorbalığın prim yaptığı, bireyselciliğe tapılan bir çağa girmişiz. Çok şanslısınız bu arada. Güle güle büyütün çocuklarınızı.

Ben bu konudan anladım ki bizim insanımız eğitilmez. İnsanlar eşşşek gibi çalışıyor, 12’ye kadar uyurken size mi soracaklar? Gerçekten hassas olanları tenzih ediyorum ama çocuklu aileler gerçekten bozkırın ortasına taşınmalı, biricik Pelinsuları, Abdullahcanları istediği gibi azsın kudursun kimseyi rahatsız etmeden. Bu arada çocuk örneği sadece örnek, aynı şey sabah 8’de elektrik süpürgesi çalıştıran komşular için de geçerli.
👏👏👏👏👏

Niye? Üstün ırk mı sizin çocuklarınız? Ne gibi bir üstünlükleri var da insanların uykusundan değerli istekleri ? Belki migrenden sabahladım ben, başımı yastığa sabah ezanıyla koydum? Şehzadelerinizden önemli değil pardon, edebimizle kalkıcaz artık 9’da napalım.

Konudan bağımsız olarak, yaptığınız hiç etik değil. Konu dışı mesajları arayıp tarayarak buraya taşımanın ne anlamı var? Ben söyleyeyim, üstünlük kurma hırsı. Çok tehlikeli.
Takilma, bu forumda bi topluluk var ki oyle hirslari baska yerden onlarin, kendileri ve arkadaslari ne yorumlar yapiyor😐😂 yillar once bos bulunuo yazmisim surekli onu yaziyolar yazik iste napsinlar baska birsey bulamiyolar.. yazmisim iyi yapmisim o zaman, bilsem daha once yazardim😐😂sorsan ciddiye almazlar falan filan.. ha millet canini skiyor demedim zaten benim icin.. hemen bi sen kimsin ki canimi sıkayım senin icin havalari😐😂 en elit en yuksek kapasiteli bunlar…konuya alakali degilde konudan cok alakasiz seyler yazarlar.. onlarinda huyu bu huylari kuruyasicalar😐😂

Ya bir de çocuklar için ayrılmış bir bölüm. Evlere de bitişik değil, bir çocuğun kendisi için ayrılmış bölümde öğle vakti zaman geçirmesi de suç oldu. Resmen zorbalığın prim yaptığı, bireyselciliğe tapılan bir çağa girmişiz. Çok şanslısınız bu arada. Güle güle büyütün çocuklarınızı.

İnsallah size de nasip olur. Yorumları sallayın komşuya da he deyin geçin kavga etmelik konu bile değil. Burda yorum yapanların çoğunun çocuğu bile yok boş laf hepsi :)) canınızı siktiginiza değmez.

Yanlış anlaşılmasın çocuk düşmanı değilim, bizim insanımızda problem. Üst katım çamaşır makinesini yatak odama denk gelen balkona koydu gece 2’de makine açıyor, o su alma sesiyle zıplıyorum sanki bizde çalışıyor makine. İnsanlar akıl edemiyor sanırım ya ben bunu anladım artık, bizim insanımızda ciddi empti sorunu var.

Üstünlük kurma hırsı mı🙂 alakasız.
Ama konu dışı olmuş mesajım afedersiniz.
Son olarak sizinde üslup sorununuz var. Üstelik burada yazdığınız çocuğum tek başına çıktı, çardakta oturuyor demeniz bile muamma. Belkide olumlu yorumlar almak için.

Benim kedi oğlum çok aktif bir kedi. Koşarken bile sesini geçirecek cinsten. Aşağıdaki komşum çalışıyor. Aksamları ve tatil zamanları rahatsız olmasın diye takıldığı odadan uzak odaya geçerek oğlumla oynuyorum. Gece bile. Gece uykumdan kalkıp bile. Ne komşum rahatsız oluyor nede çocuğum stres oluyor.

İnsanlarla konuşmayı öğrenmeden çocuk yapılmamalı. İyi günler.

Ya niye her konuda herkes birbirine saldırıp yeme peşinde anlamış değilim🤦‍♀️ en ekstrem şeylere başvurup hep bir karşı koyma içgüdüsü 🤦‍♀️

Üstünlük kurma hırsı mı🙂 alakasız.
Ama konu dışı olmuş mesajım afedersiniz.
Son olarak sizinde üslup sorununuz var. Üstelik burada yazdığınız çocuğum tek başına çıktı, çardakta oturuyor demeniz bile muamma. Belkide olumlu yorumlar almak için.

Benim kedi oğlum çok aktif bir kedi. Koşarken bile sesini geçirecek cinsten. Aşağıdaki komşum çalışıyor. Aksamları ve tatil zamanları rahatsız olmasın diye takıldığı odadan uzak odaya geçerek oğlumla oynuyorum. Gece bile. Gece uykumdan kalkıp bile. Ne komşum rahatsız oluyor nede çocuğum stres oluyor.

İnsanlarla konuşmayı öğrenmeden çocuk yapılmamalı. İyi günler.

Ben de ses çıkartan sert topları alıyorum 22:00’dan sonra. Tak tuk ne biçim ses gider aşağı.

Sonra dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden anneler ve çocukları ile tüm toplum uğraşıyor işte ne yaparsınız yapin. Gerçekten çok komik, ne yanliz olmaları ne sıcakta olmaları sorun yeter ki dedikleri olsun kisitlanmasinlar kimse birsey demesin kendi dedikleri olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X