• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede çocukların 12'ye kadar bahçeye çıkmasını yasaklamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kimsiniz ki benim canımı sıkacaksınız allah aşkına? Böyle bir kanıya nereden vardınız cidden merak ettim. Ben sizi alıntıladığımı dahi hatırlamıyorum şu güne kadar.
Belli bir kesim varmış mış hahay.
Görmezden gelmeme sebebimi söyledim anlamadıysanız sizin probleminiz.

Kabul etmesi zor olabilir belki ama gerçekten tek sebebim uzaktan uzağa okuduğum yorumlarınız
He neden mi hala cevap veriyorum
İşte bu yüzden:

Eki Görüntüle 3078905
Alinti yaptigin yaziyi biliyorum suan isine gelmeyen birsey yazdigim icin boyle diyorsun.. ainti yaptiginda ben sana cevap yazmamistim polemik olmasin diye😐😂kaldi ki cidden bu kadar aklinda kalmisim😐😂 komik yani.. senin onemsemene ihtiyacim yok cok sukur😐😂💞

Bana gayet mantıklı geldi insanların bir pazarı var onu da huzurla geçirmek istiyorlar işte😐

Aynısı tüm Almanyada geçer bir kural, Pazar günü tüm gün huzur-günü gürültülü aktivite yapamazsınız. Huzurgününü bozarsanız komşuların polisi arama hakkı var gayet.
Almanya’da böyle şeyler görmedim hiç zaten. Disiplinlerine ve insana verdikleri değere hayranım. En ufak bir rahatsızlık hisset, cezalandırırlar. Çocuğğğ yağğvvv bu oynamayacağğğ mı, bağlayağğğğ mı roboğttt mu demezler.

Bu insanlar 12 ye kadar nasıl uyuyor hayret ediyorum. Gece 2 de yattım kurulmuş saat gibi 7.20 di uyandığımda. Mumkunati yok uyuyamıyorum. Bu uyudugumda deliksiz değil emen küçük bebeğim var. Bebeğim yokkende kalkıp bi tür atarım evde. Çok özeniyorum şöyle saatlerce uyuyan insanlara :) bende buraya takıldım konudan bağımsız. 11.30 da oynayan cocuga bı zahmet karışmasınlar. O kadarda değil yani.
İnsanlar hastadır uyur, yorgundur uyur, gece işten gelmiştir uyur ya da uyumak istiyordur uyur yani hesabını mı verecekler ?

Bu insanlar 12 ye kadar nasıl uyuyor hayret ediyorum. Gece 2 de yattım kurulmuş saat gibi 7.20 di uyandığımda. Mumkunati yok uyuyamıyorum. Bu uyudugumda deliksiz değil emen küçük bebeğim var. Bebeğim yokkende kalkıp bi tür atarım evde. Çok özeniyorum şöyle saatlerce uyuyan insanlara :) bende buraya takıldım konudan bağımsız. 11.30 da oynayan cocuga bı zahmet karışmasınlar. O kadarda değil yani.
Merhaba bir adet daha dümdüz düşünen insan🙋🏻‍♀️
Hayret edilecek bir durum değil hanımefendi; insanların hangi şartlarda ne sebeple uyuduğunu bilemezsiniz. Ayrıca toplu yaşam kurallarına uymak zorunda olduğunuz bir yerdeyseniz "karışmasınlar" gibi bir durum olamaz.

Alinti yaptigin yaziyi biliyorum suan isine gelmeyen birsey yazdigim icin boyle diyorsun.. ainti yaptiginda ben sana cevap yazmamistim polemik olmasin diye😐😂kaldi ki cidden bu kadar aklinda kalmisim😐😂 komik yani.. senin onemsemene ihtiyacim yok cok sukur😐😂💞
Ben hatırlamıyorum ama siz hatırladığınıza göre baya aklınızda kalmışım demek ki. O da güzel😘 işime gelmeyecek olsa burda bu kadar dil dökmem, kimseye de cevap vermekten geri kalmam. Yani yazmış olsam dahi problem değil benim için, ama hatırlamıyorum. Öyle bir numara yapacak olsam burda bu kadar da dil dökmezdim, konuyu da uzatmazdım

En azından o kadar anlama kapasitenizin olduğunu sanmıştım ama yanılmışım.

İnsanlar hastadır uyur, yorgundur uyur, gece işten gelmiştir uyur ya da uyumak istiyordur uyur yani hesabını mı verecekler ?

Uyumak isteyen uyusun. Çocuklarda tüm hafta okuldalar onlarda oynamak istiyor. Bence birinin uyku keyfi benim çocuğumun oyun hakkından değerli değil. Gece yarısı ya da sabahın çok erken saati değil ki bu. 11.30. gayet normal. O kadarda değil yani kusura bakmayın.

Ben hatırlamıyorum ama siz hatırladığınıza göre baya aklınızda kalmışım demek ki. O da güzel😘 işime gelmeyecek olsa burda bu kadar dil dökmem, kimseye de cevap vermekten geri kalmam. Yani yazmış olsam dahi problem değil benim için, ama hatırlamıyorum. Öyle bir numara yapacak olsam burda bu kadar da dil dökmezdim, konuyu da uzatmazdım

En azından o kadar anlama kapasitenizin olduğunu sanmıştım ama yanılmışım.
Bak sizlerin isi gucu bu.. yani konuyla ilgili birseyden birseyler cikarip karsidakini kucuk gormek falan filan.. tamam en yuksek kapasiteli sensin ablacim oldu mu😐😂 insallah seni mutlu edebilmisimdir😐😂 ha gerci sen beni onemsemiyorsun mutlu olmazsin dedigime😐😂 onemsemedigin icinde sabahtan beri cene yaristiriyorsun.. isine gelmedigi icinde en azindan uslubuna laf atayim diyorsun😐😂yaw he

Az önce tanımadığım bir numara aradı saat 11:20 civarı. Çocuk dışarı çıkalı 15 dakika olmuş. Bana diyor ki, çocuğu eve alın. 12'den önce dışarıda oynamak yasak. 40 dairelik dairede böyle bir saçmalık yapılabilir mi? Ben de sinirlendim ve "saat 9 değil, 10 değil. 11 buçukta neden beni arayıp çocuğu eve alın diyebiliyorsunuz, çok şikayetçiyseniz müstakil ev tutun. 40 dairelik apartmanda oturup bahçede oynayan çocuk istemiyorum da ne demek, Nazi kampı mı burası" diye çıkıştım, ve telefonu kapattım. (sonradan numaralara bakınca adamın en iyi anlaştığım komşumun kocası olduğunu gördüm🥴)
Açıkçası komşumla durduk yere kötü olmak istemiyorum ama söylediklerimden de haksız değilim. Sabahın erken saatinde çocuğun kapının önüne çıkmasına izin vermem ama 12'ye kadar Apartmannın bahçesini çocuklara yasaklamak nedir yahu? En başta insan haklarına aykırı

Not: çocuklar gürültü falan yapmıyordu, kendi hallerinde çardakta oturmuş konuşuyorlardı. Saat ölenin 11'inde çocuk cıvıltısından rahatsız olmak da nedir. Ayrıca 11'den sonra normal şartlarda öğle saatidir. O saate kadar uyuyan keyfinden uyuyordur. O zaman ben de 3'e kadar uyuyacağım deyip saat 3'e kadar çocuklarınızı dışarı çıkartmayın diyeyim.
İnsani olarak baktığımızda olmaması gereken saçma sapan bir kural çocukların dışarıda enerjisini atması sosyalleşmesi oksijen alması güzel ama kendi açımdan bakıyorum keşke bizim binada da olsa size tatlı cıvıltı gelebilir ama şahsen bana öyle gelmiyor ben kimsenin çocuğunun gürültüsünü çekmek istemiyorum annesi babası kimse o çeksin çok cıvıl cıvılsa evde cıvıldasın

Uyumak isteyen uyusun. Çocuklarda tüm hafta okuldalar onlarda oynamak istiyor. Bence birinin uyku keyfi benim çocuğumun oyun hakkından değerli değil. Gece yarısı ya da sabahın çok erken saati değil ki bu. 11.30. gayet normal. O kadarda değil yani kusura bakmayın.
Çocuğunuz var diye dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Çocukların gayette oyun oynayabileceği alanlar var . Mesela park :)
Sitede alınmış böyle bir kural varsa uymaya MECBUR konu sahibi .

Benim de oğlum var bu arada çocuksuz değilim.

Bir de senin çocuğunun oyun keyfi neden benim uykumdan daha kıymetli oluyor ?

Merhaba bir adet daha dümdüz düşünen insan🙋🏻‍♀️
Hayret edilecek bir durum değil hanımefendi; insanların hangi şartlarda ne sebeple uyuduğunu bilemezsiniz. Ayrıca toplu yaşam kurallarına uymak zorunda olduğunuz bir yerdeyseniz "karışmasınlar" gibi bir durum olamaz.

Öyle bir kural yokmuş okuduysaniz. Komşu kendi kendine karar vermiş. Ortaklaşa belirlenen bir saat yok.

Çocuğunuz var diye dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Çocukların gayette oyun oynayabileceği alanlar var . Mesela park :)
Sitede alınmış böyle bir kural varsa uymaya MECBUR konu sahibi .

Benim de oğlum var bu arada çocuksuz değilim.

Bir de senin çocuğunun oyun keyfi neden benim uykumdan daha kıymetli oluyor ?

E zaten sitenin parkında oynamıyor mu bu çocuklar. Gayet normal zaman dilimi içinde normal bir yerde oynuyorlar. Sanki sokakta kosturuyolar. Alınan bir karar olmadığını da yazmış. Gayet haklı konu sahibi.

Gündüz 12 de uyumak isteyen uyusun oynamak isteyen oynasın karışmayın bı zahmet. Tabiki de oyun hakkı bu saatte uyumak isteyenin uykusundan değerli. Sabah erken saat olsaydı yorumum farklı olurdu.

Kural kuraldır yani saat 12den sonra çıksınlar sıkıntıdan patlamazlar 1 saatte evde.insanlarında bir haftasonu var ondada sizin çocuklarınızı mı düşünecekler?12 makul bir saat uyulabilir.valla hiç sevmiyorum bu tarz şeyleri bende eskiden sitede oturuyordum çocuk gürültüsü bitmiyordu sabah erkenden geceye kadar sonra tek apartman dairesine çıktım sokakta yine bağıra çağıra oynuyorlar o kadar irite edici bir ses oluyor ki özellikle evde hasta veya sınava çalışan,uykusuz insan falan varsa.hiç çocuk cıvıltısı gibi gelmiyor bildiğiniz şımarık çocukların gürültüsü gibi geliyor ailelerine saydırmak durumunda kalıyoruz.dün yine gelmişler kapının önünde küfürler bağırışlar bıktım ya hiç sevmiyorum çocukları kontrolsüz salan tipleri.

Bazı şeyler kurallarla belirtilmeden empati yapamayacak kadar medeniyet dışımıyız

Benim üst kat komşum misafiri resmen benim evimde ağırlıyor gürültüden evde duramayacak halde oluyoruz banada misafir geliyor ben alt kata rahatsızlık vermeden oynayın diye uyarıyorum

İşten gelmişim yorgun argın komşum misafir ağırlıyor diye niye ben evimden gideyim illa bunu belirtmek için kural mı olmalı

Toplum içinde yaşamaya bilmeyen müstakil evde yaşasın

E zaten sitenin parkında oynamıyor mu bu çocuklar. Gayet normal zaman dilimi içinde normal bir yerde oynuyorlar. Sanki sokakta kosturuyolar. Alınan bir karar olmadığını da yazmış. Gayet haklı konu sahibi.

Gündüz 12 de uyumak isteyen uyusun oynamak isteyen oynasın karışmayın bı zahmet. Tabiki de oyun hakkı bu saatte uyumak isteyenin uykusundan değerli. Sabah erken saat olsaydı yorumum farklı olurdu.
Bazı şeyler için yazılı kurallallara gerek yoktur hanımefendi, koca koca yazıp oraya buraya kural asmaya gerek yok.

Ses yapmasalardı , hiç kimse durduk yere arayıp uyarmazdı.

Size göre sizin çocuğunuzun oyunu değerli bana göre benim uykum değerli.

Zaten okullar surda 10 gün sonra tatil doya doya oynar çocuklar merak etmeyin, ama haftada bir gün tatili olan insanların uykusunu zehir etmeye de kimsenin hakkı yok kusura bakmayın.

Bana ne, annesi kalksın da elinden tutsun bisikletini de alsın parka, ormana götürsün, alışveriş merkezine, lunaparka, bowlinge götürsün. Parası mı yok yapsın iki pikniklik bir şey evden, parkta piknik alanlarında yesin içsin top oynasınlar, su savaşı falan yapsınlar, açık alanda kitap okusunlar, paten kayıp bisiklet sürsünler. Pazar günü off günüdür. İsteyen tüm gününü yatarak, uyuyarak geçirir. Koskoca insanlar da akşama kadar mesai yapıyor, bir pazarları var. Elalemin çocuğunun gürültüsünü çekmek, pazar gününde uyku saat aralığını bile çocuğa göre ayarlama zorunluluğu yok. Bu bir inisiyatiftir, komşular rahatsız oluyorsa oynatmayacaksın. Rahatsızlık yoksa, çocuklar da makul bir desibelde ses yapıyorsa zaten sorun yok. Bunu hak görmek de Ortadoğululara has.

Evet sor kazene oyleyim😐😂 cikis yapan ben degil diger arkadasti.. bugun pazar diye mi boylesiniz bilmiyorum 😐😂
Evet az once esime anlattim:) diyoki ol arada sirada ameliyat... sen ol ben bozim sen ol ben bozim.. pisliksiniz siz erkekler dedim:)) bu saatten sonra ole bi ameliyat olursam bakire ölürüm dedim:)))
Şu yorumu yapan bir üyesiniz. Nasıl ciddiye alınırsınız, kim sizin yüzünüzden canını sıkar. Yapmayın lütfen. 🙂

Şu yorumu yapan bir üyesiniz. Nasıl ciddiye alınırsınız, kim sizin yüzünüzden canını sıkar. Yapmayın lütfen. 🙂
Agauahah yillar once yazilmjs birseyi isitip isitip koyuyorsunuz😐😂 birde cidden aramis bulmussun aferin😂👏👏👏 ciddiye almissin ki boyle aramis bulmus alintilamissin😐😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X