canım benim sen onlara aldırma şuan duygusal bi dönemden geçiyorsun keşke bende o durumda olsamda banada öle desinler hamile kalmak için okdar uğraştığım halde olmadığından vede çevremdekilerde bana nekdar kilo almışsın hamilemisin dedikleri zaman nekdar kızdığımı anlatamam
sana bunları yapanlara alsanaalsanasmile
valla sinir olmakta fazlasıyla haklısın bende 34 haftalık hamileyim salak komşum ben böyle yürüsem sokağa çıkmam diyo gerizekalı kadın ayaklarım o kadar şişki alt tabanlarımbile şiş basamıyorum üstüne basmaya çalışıncada tuhaf sekerek yürüyorum ne yapım hiç yerimden kalmım yatım mı yatsak bu seferde nie yatıon olur boşver aslında hiç kimseyi takmıcaksın
Bende 36 haftadayım ve halen çalışıyorum son 1 haftaya kadar minübüsle eve gidiyordum.Ve okadar duyarsız bir millet olmuşuz bir insan evladıda çıkıp bana yer vermiyor ayakta gidiyorum sürekli.Kimsedende yer istemiyorum göbeğim oturanların burnuna değiyorda gel kardeş otur diyen yok vermek isteseler zaten verirler.Ama içimden lanetler okuyarak gidiyorum yalan yok.Birde ben ayaktayım kadın ufacık çocuğunu oturtuyor yanına yinede çocuğunu kaldırıp beni oturtmuyor.Sadece yanına çocuğunu oturtanlara diyorum çocuğunuzu kucağınıza alında ben oturayım diyorum.Yaa inan kafayı yiyorum sinir oluyorum insanlara.Gerçekten insanlık ölmüş başka bişey demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?