- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
Ayy ben de cooookk gıcık oluyorum hem de herkese.Dogumgunumde 2 aylık hamıleydım.Komsumuz var kayınvalıdemın en yakın arkadası.Allahım ıfrıt ettı benı.Mutlaka herkes gıttıkten sonra otururlar bana alınanları gıymemıs ısterler.Kadın ne gıyersem arkasından " yok yok bu sana bı ay sonra olmaz,hayır valla bu da kucuk,sen sezeryan yaparsın bu gıdısle"Allahım ya gel de sınır olma.Iyı o zaman goruntu kırlılıgı olacaksa aldırıyım cocugu dedm ben de .Hepsi tıp oluverdıler.
merhaba, ben çok sinir oluyorum bazı insanlara, hamile olduğum için benimle alay eden kilomla ya da yürüyüşümle dalga geçen insanlara ifrit oluyorum.. 2 çocuk annesi çok yakın bir arkadaşım yürüyüşümü ve koltuktan kalkışımı taklit ediyor.. yıllardır çocuk diye kafamın etini yiyen eşim bana tanker diyor.. kaç kilo aldığımı söylediğim ve doğru düzgün tanımadığım birisi bana "iyi şişmişsin" diyor..
bir de dışarı çıktığımda görmem gereken ayrıcalığı görmememin üzerine insanlar daha çok hakkımı yemeye çalışıyorlar; asansör çağırıyorum benden sonra gelenler benden önce biniyor.. kasada beklerken bırakın insanların bana öncelik vermesini önüme geçmeye çalışıyorlar.. ve bunu yapanlar başka anneler yanında çocukları var..
kısacası son zamanlarda insanlara gıcık oluyorum belki doğumdan sonra geçer :)
yazıma katlanan ve buraya kadar okuyan herkese teşekkür ediyorum :)
alemsin :) aman bana da 1 ay sonra giyemezsin dedikleri şeyleri hala giyiyorum sen bakma onlara hamile kıyafeti olunca sonuna kadar giyebiliyorsun. hamile kıyafeti değilse de zaten doğumadan sonra giyersin nolcak
Bende ilk zamanlar uyuz oluyordum,kimi görsem bana aman dikkat et sen çok kilo alma,bebek alsın diyorlardı..
Bende her seferinde onun nasıl olacağını düşünerek kızıyordum,herkes kendisine baksın diyordum..Şimdileri kimseyi takmıyorum,zatende çok kilo almadım,10 kiloyla 36. haftam bitti,böle giderse en fazla 12-13le tamamlarım yani inş..bebeğim de gayet şişko :)
canım bende senın gıbıydım herseye kızardım alınırdım hepe son aylarda tam 18kılo aldım ıncecıkken bırden sıstım aynaya bakmak ıstemıyorum arkdasım zorla benı suslerdı ıstemezsım çantlaklarımı gördukce delırırdım popom kocamandı pantolonlarım bıleklerımden yukarı cıkmazdı yuzum tüylendı esım sakallı dıye dalga gecerdı saka yapardı ama ben cok alınırdım ıcımden aslında yerden bıle kalkamazdım benım tanımadıklarım bıle akrabalarıma su sızın akrabanız nasıl sısmıs falan derdı kocamın arkadası bıle kocama demıs dusun yanı 39numaralı ayakkabı bıle ayaklarımı sıktı ve vurdu normalde 37gıyen benı dolabımda dogumdan sonra ustume olcak hıc bısı yoktu buyuk anne kılotları gıyyordum anlat anlat bıtmez bır an önce dogurmak ıstıyorum yuzum hep sıvılce dolmustu bakıslarım bıle degısmı kollarım yastık gıbıydı bebegımı cok sevıyordum ama son aylarda hem yorgunluk hem kılo almal yuzunden bır an önce dogurmak ıstıyorum hamılelegımın bıtmesını ıstıyordum takıı bebegımı kucgıma alana kadar ıste ozaman hersey bıttı benım ıcın kımse umrumda degıl kım ne derse desın bebegım benımle ya aldıgım kılolar bıle umrumda degıl kızım suan 4aylık ve ben butun kılolarumu verdım suan 59kıloyum 10kılom zaten dogumda gıttı şişlerim bırdın ındı yapman gereken tek sey emzırıyorum dıye cok yeme kılo yapan seylerden uzak dur guzel beslen ve bol su ıc dogumdan 40gun sonrada yuruyuse baslayabılırsın ben öyle yaptımve bol bol emzır ınanırmısın sımdı hamılelıgımı özluyorum bazen elımı karnıma koyuyorum sankı tekme hıssetcekmsım gıbı ama kızım karsımda aslında hamılelık cok guzel bısı keske o sacma seylere kafamı takmasaydımda bu mucızevı seyın tadını cıkartsaydım
SIKMA CANINI insanlar de geç işte.torba değilki büzesin ağızlarını ben fazla kilo almadım yani aldımda çok zayıftım öyle şiş değil normal bi vücuta kavuştum ama gel görki herşeyleri insanların banada batıyor kilomdan vuramıyorlar başka şekilde can sıkıyorlar bi dangalak kalktı geçen karnın küçük senin bebeğin gelişiminde sorunmu var dedi hadi buyur nası yolmazsın saçını başını.yok dedim bazılarının karnı az çıkarmış dedim . insan kılığında gezen yaratıklar işte boşveeeeer az kaldı az.
kızlar eşimde bana duba gibi oldun diyor her fırsattada doğurunca hemen zayıfla diye baskı yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?