siz de insanlara gıcık olmuyor musunuz?

Kayınvalıdem ve arkadasları hamıle oldugumu ogrendıgınde de anlatmadıkları sey kalmadı.Bırı" ben hayatta normal yapmadım yapamam berbat bı acı fılan"Kayınvalıdem ıse " ben kızıma hamıleyken kızım ayaklarından geldı cok zorlandım.Cocugun cıktıgı yer mosmor oluyor,Oranın cınsel organ oldugu bıle anlasılmıyo.Ikınmazsam doktor elınde makasla bak kesıcem alttsan dıye benı tehdıt ettı," bunalıma sokuyorlar benı.Bebegım 5,5 aylıkken organ taraması yaptırdık,fotolarına bakıyoruz fılan basladı kaynanam " ben de bebegım 6 aylıkken dusuk yapmıstım,tırnakları bıle vardı cocugumun ". Sankı daha guvenme bak ben 6 aylıkken dusurdum der gıbı. :bbo:

alemsin :) aman bana da 1 ay sonra giyemezsin dedikleri şeyleri hala giyiyorum sen bakma onlara hamile kıyafeti olunca sonuna kadar giyebiliyorsun. hamile kıyafeti değilse de zaten doğumadan sonra giyersin nolcak

bırak hamile kalıp kilo almayı sıkıyorsa doğursun o acıyı çeksin bakalım erkeklr hem bizler onların bebeklerini dünyaya getirmek için çekiyoruz bunları sıra konusuna gelincde bağır çağır hakkını yedirme kimseye kimden gıcık oluyorsan belli et bence bahanen var enazından hamilesin istediğin kişiye istediğini söyle ya huzurlu bir hamilelik yaşatsınlar sana ya da seni yalnız bıraksınlar huzurlu olduğun yerde ol daha iyi canım ya üzülmede

Ben de bunları yaşıyorum valla insanlar çok salak bana bir tek (çok şaşırdım) görümcem destek oluyor verirsin kız nolcak yine eski haline geleceksin diyor. Bu hamileliiğiimde ona hayran kaldım. Çevrem dalga gecior. Çok üzülüyorum. Eşim kilolarımı ben den daha çok takıyoralsanaalsanasmile

tanker mi? o çocuğu o taşısın madem çok biliyosa hem çocuk yapıyo hemde kilo alınca tanker mi diyo bi tane bi patlatasım geliyo böyle erkeklere:mymeka:

çok şükür kimse bana laf söylemedi bilhassa herkes etrafımda pervane oluyor iki hafta annemlerde kaldım ablamlarla yerimden kaldırmadılar komşular dahi korkuyodu bişey olur diye çok şükür eşiminde desteği çok fazla ayrıcalıklığım tanımadığım insanlar tarafından dahi oluyor.yürürken yanımdan geçerken herkes çok dikkat ediyor buda beni şımartıyor galiba.zaten hamilelik dönemi hassas dönem bana laf söyleseler oturur ağlarım galiba.ilginin en yoğun olması gereken dönem hamilelik dönemi

alemsin :) aman bana da 1 ay sonra giyemezsin dedikleri şeyleri hala giyiyorum sen bakma onlara hamile kıyafeti olunca sonuna kadar giyebiliyorsun. hamile kıyafeti değilse de zaten doğumadan sonra giyersin nolcak

Aynen cnm aynen altı aylık olmama bırkac gun kaldı,hala gıyıyorum aldıkları seylerı. laelaelaelaelae

beni çekemeyen insanların tavrına şaşırmıyorum bu konuda..dolaayısıyla takmıyorumda..kii çok kılo almadım..ama genel anlamda herkez hamılelıgın çok yakıştıgını hatta sonrasında kılonun hepsını vermemem gerektıgını söyluyorlar...eşimin bana taktıgı lakap ise çok çok komık "2.5 LT KOLA ŞİŞESİ GİBİSİN DİYO:) yüzüm vucuduma göre daha zayıf kalıoyr:) ama ben hiççç aldırış etmiyorum tam tersıne çok gülüyorum..çünkü hamılelıgımın başından itibaren eşim benden daha çok kılo aldı:))

banada sürekli bu haftadan sonra şişersin diyolar haftalardır. 20. haftaya girmek üzereyim ve sadece karnım büyük. kollarım bacaklarım yüzüm hala aynı ki bu ikinci gebeliğim. benide en çok yersiz akıl verenler üzüyor. ben acemi bir gebe değilimki. saçma sapan hurafelere öle kızıyorumki. daha dün akşam bi kaç komşu yol üstü yakalayıp canımı sıktılar. neymiş son aylarda ilişkiye girmiş bi kadın sözde. sonrada bir iki saat sonra sancısu tutmuş. sıkı durun asıl saçmalık geliyor:bbo: sözde bebek doğunca kafası sperm içindeymiş:bbo: e yuh yani cahilliğinde bu kadarı. şimdi nasıl anlatırsın bu cahil insanlara bebeğin bir kese içinde olduğunu ve onunda son derece korunaklı olduğunu oaraya spermin ulasamayacağını. gerçi bu artık bilmemezlik değilde adeta fantazi yazmak gibi geldi bana. o yüzden cevap vermiyorum ve en çok bunlara kızıyorum.

valla canım benim eşim maşallah baya kilolu.. karnım şiştiğinden beri bana koca göbek diye takılıyo. bende hemen şakayla karışık bozup atıyorum. valla benimki bebek canım asıl seninki koca göbek diyorum gülüp takılıyoruz birbirimize.... göbeğimede laf edenlerin %90 ı kilosundan dolayı göbekli yada oturunca kat kat oluyolar. bende benimki bebek sizinki göbek diyorum boza olup kalıyolar. kalsınlar hamile görelim onları. zevkten değil hayırlı bi iş için kilo alıp genişliyoruz. çatlasın patlasınlar...... hiç takma boşver..... en güzeli lafı sok gerisini onlar düşünsün....

canım boş verrrrrrrrrrr bende 6 aylık hamileyim kimsede umrumda değil aman diyorum ne güzel işte hamileyim isterse 100 kilo olayım bunu isteyipte bulamaynlar var (Allahım herkese nasip etsin) eşim şaka yapmaya kalkışıncada kurban ol sen benim göbeğime onun çok güzel bir anlamı var senin göbeğin gibi anlamsız değil diyorum:))))) hayırlı doğumlar diliyorum inşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız

Bende ilk zamanlar uyuz oluyordum,kimi görsem bana aman dikkat et sen çok kilo alma,bebek alsın diyorlardı..
Bende her seferinde onun nasıl olacağını düşünerek kızıyordum,herkes kendisine baksın diyordum..Şimdileri kimseyi takmıyorum,zatende çok kilo almadım,10 kiloyla 36. haftam bitti,böle giderse en fazla 12-13le tamamlarım yani inş..bebeğim de gayet şişko :)

ya insanlar ne kadar meraklı başkalarının işine karışmaya.. sanki biz kilo alınca onlar deforme oluyorlar... :umursamaz: amaç tamamen karışmak bence hiç mi hiç umurlarında olduğundan değil..

asıl bozulduğum şey bunu yaşamış olan insanların diğerlerinden daha anlayışsız olması.. acaba diyorum gerçekten o kadar zor değil mi? belkide ben abartıyorum... :sm_confused:

canım bende senın gıbıydım herseye kızardım alınırdım hepe son aylarda tam 18kılo aldım ıncecıkken bırden sıstım aynaya bakmak ıstemıyorum arkdasım zorla benı suslerdı ıstemezsım çantlaklarımı gördukce delırırdım popom kocamandı pantolonlarım bıleklerımden yukarı cıkmazdı yuzum tüylendı esım sakallı dıye dalga gecerdı saka yapardı ama ben cok alınırdım ıcımden aslında yerden bıle kalkamazdım benım tanımadıklarım bıle akrabalarıma su sızın akrabanız nasıl sısmıs falan derdı kocamın arkadası bıle kocama demıs dusun yanı 39numaralı ayakkabı bıle ayaklarımı sıktı ve vurdu normalde 37gıyen benı dolabımda dogumdan sonra ustume olcak hıc bısı yoktu buyuk anne kılotları gıyyordum anlat anlat bıtmez bır an önce dogurmak ıstıyorum yuzum hep sıvılce dolmustu bakıslarım bıle degısmı kollarım yastık gıbıydı bebegımı cok sevıyordum ama son aylarda hem yorgunluk hem kılo almal yuzunden bır an önce dogurmak ıstıyorum hamılelegımın bıtmesını ıstıyordum takıı bebegımı kucgıma alana kadar ıste ozaman hersey bıttı benım ıcın kımse umrumda degıl kım ne derse desın bebegım benımle ya aldıgım kılolar bıle umrumda degıl kızım suan 4aylık ve ben butun kılolarumu verdım suan 59kıloyum 10kılom zaten dogumda gıttı şişlerim bırdın ındı yapman gereken tek sey emzırıyorum dıye cok yeme kılo yapan seylerden uzak dur guzel beslen ve bol su ıc dogumdan 40gun sonrada yuruyuse baslayabılırsın ben öyle yaptımve bol bol emzır ınanırmısın sımdı hamılelıgımı özluyorum bazen elımı karnıma koyuyorum sankı tekme hıssetcekmsım gıbı ama kızım karsımda aslında hamılelık cok guzel bısı keske o sacma seylere kafamı takmasaydımda bu mucızevı seyın tadını cıkartsaydım

SIKMA CANINI insanlar de geç işte.torba değilki büzesin ağızlarını ben fazla kilo almadım yani aldımda çok zayıftım öyle şiş değil normal bi vücuta kavuştum ama gel görki herşeyleri insanların banada batıyor kilomdan vuramıyorlar başka şekilde can sıkıyorlar bi dangalak kalktı geçen karnın küçük senin bebeğin gelişiminde sorunmu var dedi hadi buyur nası yolmazsın saçını başını.yok dedim bazılarının karnı az çıkarmış dedim . insan kılığında gezen yaratıklar işte boşveeeeer az kaldı az.

kızlar eşimde bana duba gibi oldun diyor her fırsattada doğurunca hemen zayıfla diye baskı yapıyor...

çok haklısın aslında doğumu düşündükçe sanki bebeğimden ayrılacakmışım gibi hüzün basıyor.. gerçi benimki birazda kövez korkusu.. inşallah sağ salim doğsunlar da ben bütün dertlerine katlanırım onun boshayallersmile

zaten bu doktorlara ayda 1 gidiyoruz insana sıkıntı basıyor zaman geçmek bilmiyor.. bi de böyle boş boğazlı insanlarla uğraşıyoruz yaa.. her yerde var bunlardan.. alsanaalsanasmile

kızlar eşimde bana duba gibi oldun diyor her fırsattada doğurunca hemen zayıfla diye baskı yapıyor...

canım sen onu dinleyip doğumdan hemen sonra rejime spora başlarsan alah korusun sütün kesilir sakın böyle şeyler yapma.. en az 40ın çıkana kadar bekle tamam mı? koskoca bi insan yavrusu getiriyoruz dünyaya kolay mı? o da iki gün tombik bi eşe katlansın sonra zaten verirsin..

sadece benim etrafımdakiler değilmiş demekki aptal olanlar bunları diyenlerin çoğu kıskanç ve haset insanlar özellikle ayy ne çok şişmiş hamile olduğum için olabilirmi acaba diyorum önceden üzülüyodum ama şimdi umrumda değil kimin ne için sölediğini biliyorum
kocam bana dombili göbüşlü diyo üzülüyorum ama sevdiği ve çok hoşlandığı için sölüyomuş ve asla eski halime dönmemi istemiyo
sadece kocam değil kimse eski halime dönmemi istemiyo çekemeyenler hariç
onlarıda umursayıp psikolojinizi bozmayın ben artık cevaplarını veriyorum mal gibi kalıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…