merhaba, ben çok sinir oluyorum bazı insanlara, hamile olduğum için benimle alay eden kilomla ya da yürüyüşümle dalga geçen insanlara ifrit oluyorum.. 2 çocuk annesi çok yakın bir arkadaşım yürüyüşümü ve koltuktan kalkışımı taklit ediyor.. yıllardır çocuk diye kafamın etini yiyen eşim bana tanker diyor.. kaç kilo aldığımı söylediğim ve doğru düzgün tanımadığım birisi bana "iyi şişmişsin" diyor..
bir de dışarı çıktığımda görmem gereken ayrıcalığı görmememin üzerine insanlar daha çok hakkımı yemeye çalışıyorlar; asansör çağırıyorum benden sonra gelenler benden önce biniyor.. kasada beklerken bırakın insanların bana öncelik vermesini önüme geçmeye çalışıyorlar.. ve bunu yapanlar başka anneler yanında çocukları var..
kısacası son zamanlarda insanlara gıcık oluyorum belki doğumdan sonra geçer :)
yazıma katlanan ve buraya kadar okuyan herkese teşekkür ediyorum :)
banada sürekli bu haftadan sonra şişersin diyolar haftalardır. 20. haftaya girmek üzereyim ve sadece karnım büyük. kollarım bacaklarım yüzüm hala aynı ki bu ikinci gebeliğim. benide en çok yersiz akıl verenler üzüyor. ben acemi bir gebe değilimki. saçma sapan hurafelere öle kızıyorumki. daha dün akşam bi kaç komşu yol üstü yakalayıp canımı sıktılar. neymiş son aylarda ilişkiye girmiş bi kadın sözde. sonrada bir iki saat sonra sancısu tutmuş. sıkı durun asıl saçmalık geliyor:bbo: sözde bebek doğunca kafası sperm içindeymiş:bbo: e yuh yani cahilliğinde bu kadarı. şimdi nasıl anlatırsın bu cahil insanlara bebeğin bir kese içinde olduğunu ve onunda son derece korunaklı olduğunu oaraya spermin ulasamayacağını. gerçi bu artık bilmemezlik değilde adeta fantazi yazmak gibi geldi bana. o yüzden cevap vermiyorum ve en çok bunlara kızıyorum.
kıyamam sana rabbım ınsallah o duyguyu tattırırda agzımın orucuyla içten dua edıyorumcanım benim sen onlara aldırma şuan duygusal bi dönemden geçiyorsun keşke bende o durumda olsamda banada öle desinler hamile kalmak için okdar uğraştığım halde olmadığından vede çevremdekilerde bana nekdar kilo almışsın hamilemisin dedikleri zaman nekdar kızdığımı anlatamam
ah anlamazlarkı sen böyle seylere kafanı yorma hamılelıgının tadını çıkar dogurunca onların torunu olur ozamanda sütn kesılır böylekafaya takarsanvalla bende gıcık oluyorum hemde kayınvalideme allahım nasıl bi nefrettt anlatılamzzz ben emek mek para biriktireyim 4 sene tüp bebk için beş kuruş yardım etmediği gibi o tedavide 1 kere hastaneye gelmedii hanımefendi arada arama zhametinde bulunduuuu ama meğersem osıralar sevgili kızı hamileymiş 5 aydır hamile olduğunu saklamışşş meğer onunla ilgileniyormuş ve şuanda benim çocuğuma bakıcı bakacak o kızın çocuğuna bakacakmışşş ama allah büyük bende evladımı onlara hasret bırakacamm bu kadar ayrım yapılmazz bende hamileyim bende can taşıyorummmm hemde 4 sendir yana yana evlat arıyorummm hiç destek olmuyoo allah cezasını vercektir eminim
oy oyyyy gulsenmi aglasanmi insan sasiriyor boylelerine :)))
ilk aylardada banada cok bilmis ukala bayanlardan birisi hemde toplum icinde bak senin ilk gebeligin bilmezsin ama ilk 3 ay esin senden uzak dursun iliskiye filan girmeyin bu yuzden cok dusuk yasayanlar var demezmi ... ohaoldumsmile
resmen oturdum kaldim o kadar kalabaligin icinde
ya sanane diyeceksin ama onun dedigi goze gorunmeyecek sen terbiyesiz damgasini yiyeceksin
birde gecenlerde ayni bayanla tesadufen yine bi toplumda karsilastik benim 40. haftamdaydi o zaman aaaaa sen dogurmadinmi kiz hala
bak bol bol yuruyus yap bide esinle anlarsin ya deyip bi kahkaha atmazmiii sempatiksalakcinni
hic bisey demedim diyemedim ama yuzune oyle bi baktim ki onu bogmak istedigimi eminim o bakislarimdan anlamistir ...
banada sürekli bu haftadan sonra şişersin diyolar haftalardır. 20. haftaya girmek üzereyim ve sadece karnım büyük. kollarım bacaklarım yüzüm hala aynı ki bu ikinci gebeliğim. benide en çok yersiz akıl verenler üzüyor. ben acemi bir gebe değilimki. saçma sapan hurafelere öle kızıyorumki. daha dün akşam bi kaç komşu yol üstü yakalayıp canımı sıktılar. neymiş son aylarda ilişkiye girmiş bi kadın sözde. sonrada bir iki saat sonra sancısu tutmuş. sıkı durun asıl saçmalık geliyor:bbo: sözde bebek doğunca kafası sperm içindeymiş:bbo: e yuh yani cahilliğinde bu kadarı. şimdi nasıl anlatırsın bu cahil insanlara bebeğin bir kese içinde olduğunu ve onunda son derece korunaklı olduğunu oaraya spermin ulasamayacağını. gerçi bu artık bilmemezlik değilde adeta fantazi yazmak gibi geldi bana. o yüzden cevap vermiyorum ve en çok bunlara kızıyorum.
ya yok gerçekten deli oluyorum bazen. dün akşam eşimle sohbet ediyorduk. 20 haftalık olduk çok şükür. ama sıcaklardan baya zorlanıyorum. eşimde teselli veriyordu geçecek aşkım falan diye. sonra gülmeye başladı. kızdırayımmı seni şöle bi diye sordu. bende kızdır bakalım dedim. annesi aramış onu. oğlum zaten sıcaklar malum, karının huyuda belli erken doğuruyo aman aynı odada yatmayın demiş. yani iyiki oğlumu erken doğurdum. hiç bişi kalmadı bunu doladı diline. iyide biz ilişkiye girdik diye değil gebelik şekeri yüzünden ilk doğumum erkendi. kadın bizi potansiyel sapıkmı sanıyo ne!!! erken doğumun huyla suyla ne ilgisi var şimdi onamı kızayım, gece nerede yatacağımıza kadar kafa yormuş onamı kızayımklava:
allahtan eşim cevabını süper vermiş. ben şimdi eve gidene kadar unuturum bu dediğini, iyisimi sen gel aramıza yat bari, doğum olsun kırkı çıksın sende aramızdan çıkarsın demiş. :roflol: küsüp telefonu kapatmış. şimdi sırf her aradığında pislik olsun diye duştan çıktım kapatmam lazım desem diyorum. acaba niyeyki diye düşünsün dursunaklinialirimsmile
senin durum daha zormuş.. inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun sağlıklı sihatli.. hamilelerin duası tutarmış çok içimden gelerek ettim inşallah tutar :)[/QUOTE
inşallah canım inşallah duan kabul olur sende sağlıkla alırsın yavrunu kucağına sana anlatılan güzel doğum hikayelerini dinleyip rahatlat biras kendini
ya yok gerçekten deli oluyorum bazen. dün akşam eşimle sohbet ediyorduk. 20 haftalık olduk çok şükür. ama sıcaklardan baya zorlanıyorum. eşimde teselli veriyordu geçecek aşkım falan diye. sonra gülmeye başladı. kızdırayımmı seni şöle bi diye sordu. bende kızdır bakalım dedim. annesi aramış onu. oğlum zaten sıcaklar malum, karının huyuda belli erken doğuruyo aman aynı odada yatmayın demiş. yani iyiki oğlumu erken doğurdum. hiç bişi kalmadı bunu doladı diline. iyide biz ilişkiye girdik diye değil gebelik şekeri yüzünden ilk doğumum erkendi. kadın bizi potansiyel sapıkmı sanıyo ne!!! erken doğumun huyla suyla ne ilgisi var şimdi onamı kızayım, gece nerede yatacağımıza kadar kafa yormuş onamı kızayımklava:
allahtan eşim cevabını süper vermiş. ben şimdi eve gidene kadar unuturum bu dediğini, iyisimi sen gel aramıza yat bari, doğum olsun kırkı çıksın sende aramızdan çıkarsın demiş. :roflol: küsüp telefonu kapatmış. şimdi sırf her aradığında pislik olsun diye duştan çıktım kapatmam lazım desem diyorum. acaba niyeyki diye düşünsün dursunaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?