Bana panik atak gibi geldi. Atesiniz yoksa, cidden bogaz agriniz yoksa enfeksiyon belirtiniz yoksa panikten size oyle geliyor olabilir (bence oyle)
Biraz daha direnin, bence bu is yakinda biter en gec Haziran. Bitmezse de korkmayin, bulassa bile bagisikligiyla atlatmis genc insanlar var, virus bizler icin degil yaslilar icin tehlike olusturuyor.
gecicek eminim biraz daha direnelim
Yok ateşim ya da boğaz ağrım yok çok şükür,olmasın da insallahInşallah kimsenin başına daha fazla bisey gelmeden biter de tüm dünya kurtulur...
Ayrıca en önemli semptomu ateşmis ateşin varsa ara 112yi git dr görün ama yoksa da evham yapmayı bırak bi uğraş bul kendine
Valla benim sehirde cok vaka var, enfeksyion orani 3/23. Ben coktan solumusumdur diye dusunuyorum acikcasi. Postu deleceksem de delicem bu noktadan sonra, Almanya'da kacis yok bu virusten valla
Güçleniyor mu ? Bende etkisini yitirdiğini okumuştum.Zaten virus gucleniyormus mutasyon gecirdikce.
Esim biran once kapip atlasan en iyisi diyor, virus uzerindeki tutmaclar uzayip guclenmis mesela.
Suan yigilma oldugu icin evdeyiz ama 3-4 hafta sonra zaten bu milleti baglasan evde tutamazsin..
Ben olur da kresler acilirsa cocuklari gonderme niyetindeyim, bana tasirlar diye dusunuyorum
Güçleniyor mu ? Bende etkisini yitirdiğini okumuştum.
Zaten virus gucleniyormus mutasyon gecirdikce.
Esim biran once kapip atlasan en iyisi diyor, virus uzerindeki tutmaclar uzayip guclenmis mesela.
Suan yigilma oldugu icin evdeyiz ama 3-4 hafta sonra zaten bu milleti baglasan evde tutamazsin..
Ben olur da kresler acilirsa cocuklari gonderme niyetindeyim, bana tasirlar diye dusunuyorum
Cekecegimiz var anlaşılan ;(Hayir..
Vucuda adaptesi bikac seneyi bulur diyorlar,o zamana kadar o da direnc gosterecek bu kacinilmaz
Valla benim sehirde cok vaka var, enfeksyion orani 3/23. Ben coktan solumusumdur diye dusunuyorum acikcasi. Postu deleceksem de delicem bu noktadan sonra, Almanya'da kacis yok bu virusten valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?