Siz de kendinizi hasta hissediyor musunuz

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.641
16.062
298
10 gündür evden ekmek ve acil market ihtiyacı dışında çıkmıyoruz ama korona düşünmekten vücudumu çok dinler oldum.Sanki boğazıma bir şey yapışmış,ya da biri boğazımı sıkıyor,boynumu sağa sola döndürünce nefes borum daralıyormus gibi geliyo..
Ne zaman bitecek bu can sıkıcı haberler,bu kara günler

Bana panik atak gibi geldi. Atesiniz yoksa, cidden bogaz agriniz yoksa enfeksiyon belirtiniz yoksa panikten size oyle geliyor olabilir (bence oyle)

Biraz daha direnin, bence bu is yakinda biter en gec Haziran. Bitmezse de korkmayin, bulassa bile bagisikligiyla atlatmis genc insanlar var, virus bizler icin degil yaslilar icin tehlike olusturuyor.

gecicek eminim biraz daha direnelim

Inşallah kimsenin başına daha fazla bisey gelmeden biter de tüm dünya kurtulur...
Ayrıca en önemli semptomu ateşmis ateşin varsa ara 112yi git dr görün ama yoksa da evham yapmayı bırak bi uğraş bul kendine

Inşallah kimsenin başına daha fazla bisey gelmeden biter de tüm dünya kurtulur...
Ayrıca en önemli semptomu ateşmis ateşin varsa ara 112yi git dr görün ama yoksa da evham yapmayı bırak bi uğraş bul kendine
Yok ateşim ya da boğaz ağrım yok çok şükür,olmasın da insallah sık sık su içim bu hissi bastırmaya çalışıyorum.Bitsin inşallah bu belalı virüs

daha bu sabah bir arkadaşım söyledi, almanyada bir arkadaşı gayet ateşi olmadığı halde pozitif çıkmış. olacaksa olacak. korkmak bağışıklık sistemini daha da çökertir. önemli olan vücut direncimizi yüksek tutmak.
tavsiyem pozitif şeyler düşünmeye gayret edin. biliyorum çok zor ama başka çaremiz yok. dua, meditasyon artık size ne iyi geliyorsa..
bir de doğru beslenmeye gayret edin. sigara içiyorsanız içmemeye çalışın, düzenli öğünleriniz olsun. uykunuzu iyi alın.
emin olun hepsi psikolojinize de iyi gelecek.

çalıştığım için böyle hasta hissetme lüksüm yok. en iyisi bahar yorgunluğu gibi düşünün. hasta olsaydınız buraya yazacak hatta düşünüp konuşacak haliniz olmazdı

Kardeşim şehir dışında hemşire, 24 nöbetinden sabah geldi ve "Duşumu alıp yatıyorum, uyanınca seni ararım" dedi.
Buradaki alkışlarımı, ıslıklarımı orada duysun isterdim, dün telefon edemedim.
Düşünün ki iç içe kaç insan var, siz evdesiniz. Biraz relaks.

İyi değilim. Bugün komşunun oğlu geldi ders anlattım. Yine de Allah affetsin çok tedirgin oldum. Dün gece bir ara camdan haykırasım geldi

Valla benim sehirde cok vaka var, enfeksyion orani 3/23. Ben coktan solumusumdur diye dusunuyorum acikcasi. Postu deleceksem de delicem bu noktadan sonra, Almanya'da kacis yok bu virusten valla

Zaten virus gucleniyormus mutasyon gecirdikce.
Esim biran once kapip atlasan en iyisi diyor, virus uzerindeki tutmaclar uzayip guclenmis mesela.
Suan yigilma oldugu icin evdeyiz ama 3-4 hafta sonra zaten bu milleti baglasan evde tutamazsin..
Ben olur da kresler acilirsa cocuklari gonderme niyetindeyim, bana tasirlar diye dusunuyorum

Hasta gibi hissetmiyorum, sadece bazen delirecek gibi oluyorum dermişim

Vesvese yapmayın, evden dışarı çıkmıyoruz biz, nasıl hasta olalım ki.
Pencereden uçup gelecekse buyursun gelsin bu virüs, tedbir bizden, gerisi nasip.

Beden sağlığimiz yerinde kalsa da, akıl ve ruh sağlığı gidiyor yavaştan toplumun
Güçlü durmaya çalışalım.

Güçleniyor mu ? Bende etkisini yitirdiğini okumuştum.

Aynen
Sonsuza kadar evde oturamayiz ya
1. haftadan baydim ben carsi pazar acilsa gidecek gibiyim Allah affetsin

bende hergün otobüse binmekten işe gidip gelmekten virüse bağışıklık kazanmış gibi hissediyorum (( günde o kdr kişiyle yüz yüze geliyorum napabilirdim ki ben evimde oturup sağlıklı bi şekilde beklemek isterdim ama olmuyor el mecbur.... ateşimi ölçüyorum boğaz acım nieyse hiç geçmiyo pskolojik hastayım bununda farkındayım ama elden ne gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…