Geçmiş olsun.Gecen gün iki gün boyunca başım ağrıdı da baktım geçmeyecek mecbur kalıp parol içtim ağrı kesici korona ya davetiye çıkarıyor diye okudum diye icmiyordum.Ben zaten hastayımkızı balkona çıkarayım diye mis gibi rüzgar yedim. Göz yanması, burun akıntısı, hapşuruk, halsizlik var. Korkumdan nurofende içemiyorum. Bin çeşit çay yaptım kendime içim dışım sağlıklı çay oldu
Ev halkı dışında kimseyi davet etmiyorum kimseye gitmiyorum çağırmayı bence siz de.. korkmakta haklıyızİyi değilim. Bugün komşunun oğlu geldi ders anlattım. Yine de Allah affetsin çok tedirgin oldum. Dün gece bir ara camdan haykırasım geldi
Almanya'da mısınız Allah hepimizi korusun kurtarsınValla benim sehirde cok vaka var, enfeksyion orani 3/23. Ben coktan solumusumdur diye dusunuyorum acikcasi. Postu deleceksem de delicem bu noktadan sonra, Almanya'da kacis yok bu virusten valla
İnşallah aşısı ilacı bulunur da adaptasyon beklemeyizHayir..
Vucuda adaptesi bikac seneyi bulur diyorlar,o zamana kadar o da direnc gosterecek bu kacinilmaz
Ne 2020 ymis arkadaş cidden.Dunya bütün felaketleri art arda görüyorHiç sorma aynılarını yaşıyorum 2020 nin böyle geleceğini bilseydim yılbaşında siyahları giyerdim bu ne arkadaş sağlı sollu geldiler resmen
AynenBen bu virüsün aylardır ülkemizde olduğunu düşünüyorum
Kapıya gelmiş. Konuyu anlamamış LGS'ye hazırlanıyor. Gönderemedim ama ben paranoyaklaştım iyice en ufak şeyden nem kapıyorum. İyi hissetmiyorum.Ev halkı dışında kimseyi davet etmiyorum kimseye gitmiyorum çağırmayı bence siz de.. korkmakta haklıyız
Valla benim sehirde cok vaka var, enfeksyion orani 3/23. Ben coktan solumusumdur diye dusunuyorum acikcasi. Postu deleceksem de delicem bu noktadan sonra, Almanya'da kacis yok bu virusten valla
Kapıya gelince de geri çevirmeye de çekinir insan evet,dışarıda gezip gelmiyorsa bişey olmaz insKapıya gelmiş. Konuyu anlamamış LGS'ye hazırlanıyor. Gönderemedim ama ben paranoyaklaştım iyice en ufak şeyden nem kapıyorum. İyi hissetmiyorum.
İşte bunlar insanı hasta hissettiriyor demek burunda kaşıntı olsa korona gelecek aklımızaBi kaç gün önce boğaz ağrım vardı o geçti ardından dilimde aft çıktı oda geçti. 3 gündür burun kaşıntısı ve hapşuruk var. Normal grip belirtileri diye düşündüm. Ama sabah ntvde bi doktor, gözlemlerimize göre yüksek ateş ve öksürük dışında, başlangıç seviyesinde burun yanma kaşıntı ve hapşurukta yapabiliyo dediparanoyak olduk
Evet öyle söyleniyor ama tedbirler artırıldıkca korku geliyo insana ve dahası TV de söylendiğinden çok daha fazla vaka ve ölü olduğunu düşünüyorumHastalık hastası olacaksınız yahu bu kadar korkmayın.
Zaten herkes yakalanacak bağışıklığı güçlü olan kurtulacak diyorlar.
Evham yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?