siz eşinizin yerinde olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?:)

BenIpek

en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
33.534
18.232
498
Evet hep erkekleri eleştirdik...doğrulara, yanlışlara yorum yaptık. Öyle olmamalı, ne kadar hödük bunlar dedik...Peki siz eşinizin yerinde olsanız kendinizle evlenir miydiniz?

kesinlikleeeee çünkü çok eğlenceliyim..hep güldürüyorum onu..komiğim değil mi diyorum,,yenimi anladın diyor..

Son düzenleme:
Evet hep erkekleri eleştirdik...doğrulara, yanlışlara yorum yaptık. Öyle olmamalı, ne kadar hödük bunlar dedik...Peki siz eşinizin yerinde olsanız kendinizle evlenir miydiniz?

evlenmem mi?????????????????*benden iyisi şamda kayısı ......................

Tabikidee evlenirdimm Benden daha iyisini mi bulcakmış

kesinlikle evlenirdim benm kadar fedakarını nerede bulabilirim ki hayatımdan çok fedakarlık yaptım eşim içn başka sı yapmazdı birde aradaki aşka sevgiye bağlı

kendim gibii birliktee kesinliklee evlenmek istemezdimm bazı yönlerdennn amaa tabi kendime o kadar haksızlık etmiyimm azıcıkk sabır herşeyi çözerdi galibaa

çok iyi üdşünürdüm evlenirken :26:

ama çok mutlu şanslı hissederdim kendimi

ewlenırdım zaten okadar erkek yanılıo olamaz ehehehe
esımde kaırmamak ıın 1 haftada ewlılık lafları etmeye baslamıstı

dıgerlerınden farkı ıse ona bende asık olmustum ve mukemmllık kavramıma uydgu ıın kabul ettım

tamam sinirlenince çok fevri davranıyor olabilirim ama eşim ne kadar sevildiğinin farkındadır hep onu benim gibi mutlu etmek için çırpınan deli gibi seven biriyle tabiki evlenirim.hem benden iyisini bulamaz o

bende evlenırdım vallahii
benden güzelini özelini fedakarını altan alanını romantiğini komiğini eglencelisini vallada bulamazdımm

Maşallah bana ya beni alan yaşadı vallaa ilki ardına bakmadan kaçmış olsadaaaa

keşke karşıma kendim gibi birisi çıksaydı....kocamıyım kadınmıyım belli değil her işi yapıyorum.....

hepimizde evlenirdik demişiz
ay nekadar şanslı bu erkekler

Ben ilk başta evet evlenirdm derken acaba ukala olduğum düşünülür mü demiştim ama herkesle hemfikirmişim Biz kadınlar bir harikayız yaaa

bızı buraya sayıp toplayıp getırmısler masallah bıze ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…