siz eşinizin yerinde olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?:)

Evli değilim ama gelecekteki eşim adına konuşmam gerekirse önce bir düşünürdüm Zira ben herkesle kolay geçinebilen birisi değilimdir ama bu demek mi ki kötü birisiyim? Hayır kesinlikle değilim. Karakteri oturmuş her şeye müsamaha göstermeyen biriyim karşımdakinde de sağlam bir karakter ve düşünen bir beyin varsa bize samanlık seyran olur Bu karakterde insanlara karşı gökten inmiş bir melek gibiyimdir.

Aslaaaa:)) benim gibi aksi inatçı sevimsiz biriyle asla evlenmezdim:) ama aşkımın gözü kör Allaha çok şükür durumu öyle kurtarıyoruz:)

Evlenirdim tabi, neşeli, samimi, dürüst, kin tutmayan, karşısındakine değer veren, anlayışlı(bu bazen mümkün olmasa da ), hoşgörülü, şefkatli birisiyle kim evlenmek istemez ki

Narsist miyim neyim ayol

Aman amannnn ben kendi kişiliğimde kız arkadaşlardan bile uzak duruyorum:) istemem ben almayımmmmm

Kimse ben evlenmezdim dememiş çok ilginç

Son düzenleme:
Bunu daha evvel bir kaç kez bende düşündüm ve sanırım kendimle evlenmeyi istemezdim.

evlenirdim herhalde bu devirde iyi anlayışlı güzel insan bulmak zor

ımm sadakatliyim kibarım başarılı ve gelecek vaadeden biri olduğum için evlenirdim ama romantik değilim, gururluyum, kısıtlanılmayı sevmem, hesap vermeyi sevmem. evlenmezdim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…