siz eşinizin yerinde olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?:)

Kesinlikle evlenirdim,beni asla kaçırmazdım

Son düzenleme:
bütün hemcinslerim gibi bende kendimi hiç kaçırmazdım açıkçası :)
tabiii böyle düşünmemde çevremin etkisi büyük
yaşadığım bir olayı paylaşayım sizlerle
bigün şirkette genç ve çoğunluğun evli olduğu arkadaşlarla konuşurken; bayan bir arkadaş bak ne güzel gelinlerimiz var, hem çalışkan, hem becerikli, hem güzel vs. dediğinde., başka bi arkadaş sirines var , diğer evli olan erkek arkadaş da biz evimizde sirinesi örnek alsak her gün kıyamet kopar demişti
ben tabii arkadaşlara düşüncelerinden dolayı abartıyorsunuz ama teşekkürler falan desemde, içimdeki sirinesin poposu tavana çoktan vurmuştu
bu olaydan kısa bi süre sonra, eşimle bi nedenden dolayı tartıştık ve ben çevremden aldığım gazla "ya sen benim gibi biriyle evlendiğinin farkında mısın? kendine gel demiştim".eşim gülmekten yerlere yatmıştı.
yani demek istediğim biz kendimizi ne kadar beğenirsek beğenelim, yada çevremiz ne kadar evlenilecek bayan olduğumuzu düşünürse düşünsün, önemli olan; EŞİMİZİN NE DÜŞÜNDÜĞÜ, BİZİM KIYMETİMİZİ BİLİP, BİZE NASIL DAVRANDIĞI

Akıllı kız... :)) Ben de hiç mütevazi olamıcaaammm bu konuda Genciz,güzeliz,eğitimliyiz,kalbimiz temiz...Tek kusurum yemek yapmamak P O da eşime göre kusur değil ...

Ben benim gibi birini aslaaa kaçırmazdım.. Salaklık derecesinde safım ayakta uyutursun beni sonra vur kafama al lokmamı ağzımdan maalesef çok yufka yürekliyim.. üç yıllık evliyim ben eşimden daha bir lira para saklamayı beceremedim hani kadınlar kirli çıkıdır hep kıyıda köşede birikimleri olur vs vsss yok anam ben okadar salağımkii heriften şimdiye kadar bana para ver eve erzak alayım diye bile para istemişliğim olmadı.. :)) Kendimde çalıştığım için... AAAAAhh kızlar ahhh ben çok yufka yürekliyim sonra o yufka kol böreği gibi dönüyo bana...

Benim gibi birini ben niye kaçırayımkii havada karada kapardım valla :)) eşimde kaptı zaten :))

hımmm güzel soru..
gerçi ne kadar objektif cvp lar gelebilir,tartışılır

her insanın yanlışı,doğrusu,kabul edip edemeyeceği olaylar farklılık gösterir elbet ama ben erkek olmuş olsaydım ve şu anki özelliklerimle,kişiliğimle erkek olsaydım o zaman kesin "ben" le evlenirdim
sadakatim,fedakarlığım,dürüstlüğüm,sevgim/saygım ve anlayışım yeter yani

Objektif olmaya çalışayım, artı yönlerim eksi yönlerimden fazla bence.. Evlenirdim

Çok tatlı, bakımlı, sempatik, esprili bi insanım.. Cömert, iyiliksever, düşünceli, romantik ve olgunum, el becerilerim iyidir, kültürlüyüm, enerjiğim.. :)

Ama bi yandan da biraz inatçı biraz da asiyimdir bir de çabuk sinirlenirim, accık da sabırsızım

Bence evlenilecek hatunum

ben bir erkek olsaydım beni seçerdim sempatik oluşum biraz inatçı oluşum beni seçmeme engel olmazdı tabiki eksikliklerim var fakat çekilmez olduğumu düşünmüyorum hayatta herşeyin bir kusuru var

Tabi evlenirdim, kendimle evlenseydim eğer hiç yaşlanmazdım sürekli gırgır şamata çok mutlu olurdum

zaten eşler evlenirken kendilerine benzer karakterde olan insanlarla evlenmez mi? benim eşim de bana benzediği için aslında bi bakıma kendimle evlenmişim gibi bişey oluyor :)

sanırım hayır artı yonlerım fazla elbette. bu zamanda hanımefendı etıketıni taşıyan nadır ınsnalardanım. benımle bırlıkteyken gözu arkada kalmaz
amma velakınnnnn
çok gururluyum herşeyı gurur yaparım. inatçıyım. gereksız ınat yaparım. hep o peşimde koşsun ısterım. cılvelı değilim beceremıyorum sevgimi oyle aşırı bellı eden tıplerden değilim . bazı şeylerı içimde yaşarım. ozel gunlere haddınden fazla onem verırım. küsme huyum vardır. aramazsa aylarca aramam o derece
ben olsam benle napardım bılmıyordum

sen de terazi burcuysan (ki öyle görüorum) bunları yapman normal

Evlendiğimde 19 yaşındaydım o zamanlarda evlenirdim ama şu anda 26 yaşındayım.Şu an ki son halimle evlenmezdim...Çünkü daha sinirli,saha sabırsız,daha inatçı oldum çıktım.....

Ben evlenmezdim valla
Kendimin kendime tahammülüm yok
Bilmiyorum onun açısından ama...
Sinirli stresli hallerimden öyle bıktım ki..
Bu ara depresyonumsu bir moddayım zaten

Evlenirdimbazen çekilmez olsamda benim kadar çok seven, küstüğünde kandırmasını bilen, romantik birini kaçırmazdım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…