siz eşinizin yerinde olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?:)

BU söz bu konuya güzel gider....

''çok mütavaziyimdir,bu yüzden sadece iyi olduğumu iddaa ediyorum.yoksa mükemmel olduğumu herkes bilir.''

kaprise tahammülüm olmadığı için benimle evlenmezdim:) ama onun dışında, kocamı mutlu edebildiğime inanıyourm...belkide evlenirdim... )))

Bence o hava atmak değil.Ortada gerçekler,o zaman inkar etmek niye? Yeri gelince söylerim ben,çekinmem.

:13:evet kanki..özgüvenin tavan yaptıgı bir olgu..kendini sevmek, kendine güvenmek

ben bazen arkadaşlarıma söylerim mesela,kendilerini küskün gördüklerimle.her konuda kendini sev derim..

kendine popüler davran

Konunuz İlgili Başlığa Taşınmıştır..

hemen evlenirdim hiç üzmezdim çok severdim hep ilgilenirdim.........
puuhahahahhahahahahahh

vaw güzel soru gerçekten hiç düşünmemiştim doğrusu:) evlenirdim tabii hiç kaçırmazdım kendimi bulmuşum böyle güzel tatlı namuslu bi kız biraz üşengecim işte o en kötü huyum ama çok şükür elimden her iş gelir çok güzel yemek yaparım hamaratım:) valla evlenirdim....hele eşim gibi asabi biriysem ah yazık derdim kızcağıza benim giibi bi oduna nasıl katlanıyo.... ayy çok tatlıı bi kız

evlenirdim hem de hiç kaçırmazdımbenim gibi anlayışlı sabırlı sakin fedekar evine bağlı kadını kocam nerde bulacakkeşke o biraz bana benzese

ayy cok guldum kadinlar olarak ne cok kendimizi begenmisiz
Ben evli degilim ama kendim gibi birini erkek olsam asla kacirmazdim

Kesinlikle evlenirdim .. yaşayacağımız ve çok mutlu olacağımız bir çok şey var hem benden daha iyisini mi bulacak canım
ben bırakmam onu kurtulamaz benden işteeee

evlendirdim hem de hiç vakit kaybetmeden

hem becerikli, hem akıllı, hem güzel.. başka nerden bulacak benim gibisini

ayneeeennn benden iyisinimi bulacak

kıskançlık yok,harika yemekler yapıyorum,çoraplarınıda ben giydiriyorum,kumandasına dokunmuyorum,ev işi yaptırmıyorum,en önemlisi dışarı çıkarken benden izin almana gerek yok haber vermen yeterli diyorum daha vs.. vs.. ona bana karşı aşırı esnekk bende onaaa

evli değilim ama ben olsam ben i kaçırmazdım
bu devirde tüm ilklerini bir tek onunla yaşamış şanslı birini bulmak zor
haa dırdırım çekilmez o ayrı

Çok değişken bir insan oluşum nedeniyle ne yapacağımın ve ne hissedeceğimin hiç belli olmaması korkutsa da kaçırmazdım kendimi.
Zaten o kısma gelene kadar ayvayı yemiş olurdum. İlk görüşte aşık olup birkaç saniye içinde evlilik hayali kurardım.

Son düzenleme:
yemek yapmayı hıç beceremıyorum düşünürdüm baya bı
gerçı aşk yemek yapmayı bılmeyen bırıyıle evlenmeyı göze almak değılmıdır sevgılım hep öyle der bana avutur benı garıbım

Elbette,benden mükemmelini mi bulacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…