Siz ne düsünürdünüz ???

canım yaa yazdıklarını okuyunca o kadar tanıdık geldi ki.. bnm de öyle bi ilişkim wardı 3,5 yıl sürdü.. ilk iki yıl elimi cebime attırmazdı ama sonra çok sıkıştı borçları falan oldu ilk başta utana çekine söylerdi parası olmadığını ben ödediğimde gurur yapardı; sonraları işi iice yüzsüzlüğe wurmaya başladı açık açık bana şunu ısmarla falan diodu we gittiğimiz yerleri de beğenmiyodu. filmlerdeki zengin kız fakir adadm gibiyiz diodu şaka güya tabi.. en son motor almak için para istedi benden we son oldu.. ben de çok üzüldüm başta ama şimdi düşünüyorum we iiki böyle olmuş diorum..
sende dikkatli ol derim tatlım.. izin werme iyi niyetini suistimal etmesine ve en önemlisi sakın üzme kendini...

canım uzun ilişkilerde insanların maddi durumları da ilişkiye yansıyor. benim 2.5 yıllık bir ilişkim var. yeri geldi o ödedi yeri geldi ben tutturdum ben ısmarlicam diye. hatta bir ara beş kuruşu kalmamıstı 3ay kadar. babası da biraz cimridir kurus vermez. biz bulustugumuz zaman ya ac dururdu aksama kadar ya da acıktıysan bir poğaça alalım derdi utana sıkıla. hatta benim ona yaptıgım harcamaları hesap etmiş 220 tl tutmus bu 3ay içinde. çalıştıgı ilk ay ilk işi o parayı bana ödemek oldu.
bunları sana fikir olsun diye yazıyorum. Türkiye de erkekler gururlarına yediremezler bayan parası kullanmayı. her insan bir olmaz ama en azından sana " bana şunu ısmarla" dememesi lazım.

sen ne düşünürdün??

Eger 5 yllık bi ilişki olmasaydı çok kırılırdım..
ama kötü niyetli olsa 5 yıldır bunları sürekli yapardı diye düşünüyorum..
Sadece babanın parası çok demesi hiç hoş olmamış, onuda onun patavatsızlığına mı versek acaba?
Bilemedim ne diyeceğimi...
çok hassas bi konu, ama sanırım işe girmiş kısa zamanda düzeltmesi lazım tavrını..

benimde aşk hikayelerimiz dertlerimiz konusunda aşık olmaktan korkuyorum başlıklı bir konum var
fikir alabileceğim tek yer burası, okuyup yorum yaparsanız vakit ayırırsanız cok mutlu olurum...

Şöyle bir şey de var ama 4-5 saat berabersiniz diyelim haliyle acıkacaksınız bir şeyler yemeniz lazım. Hadi yazın neyse de kışın 4-5 saat parkta bahçede oturulmaz haliyle en azından bir cafeye oturmak lazım kapalı bir yer olmalı soğukta, yağmurda. Evde de oturmak mümkün değilse iki tarafta ailesiyle yaşıyorsa ve evde hep birileri varsa napıcaz o zaman zengin birini mi bulmak lazım hep.

sen ne düşünürdün??

Bu soruyu soran benim.
İyi seyler düsünmüyorum ki bir cevap arıyorum paylasıyorum.
Bir cok insan konusmak neyi cözer hatta böyle birsey nasıl konusulur demis.
Ama ben konustum cokta rahatladım en azından artık düsüncelerimi biliyor.

İste bende suan onu bekliyorum ise girdi en ufak bir tavrından anlarım zaten herseyi.
Tabiki yaparım yorumun icin tesekkürler.

konuştun mu yanıtı ne oldu? ya bu konuşmayı yapmak kimbilir nasıl zor oldu

Biz böyleyiz iste okul döneminde ikinci sene arkadaslarıyla evde cıkmıstı da rahat etmistik.
Ev icinde böyle benim evim bos kalsa bile asla onu evime getiremem cevremizde hos karsılanmaz.
Onun evide bos kalamaz zaten.

konuştun mu yanıtı ne oldu? ya bu konuşmayı yapmak kimbilir nasıl zor oldu

Duydugunda sok oldu tabiki.
Ben utanıyorum zaten hersey düzelicek bak göreceksin falan dedi.
Senin daha agır olman lazım falan dedim.
Anladıgını umuyorum ne anlatmak istedigimi.

umarım değişir canmm

İnsallah ama düzelmessede kendi bilir sadece bir sans verdim ben güzel günlerimiz icin.
Belki beni kendine cok yakın görüyor ondan böyledir niyeti kötü degildir dedim.
Olmuyorsa da zorlamam benim icin dogru bir insan degilmis derim.

yanii bu adama bi de şans mı verdiniz arkadaşım? inşallah ben yanlış anlamışımdır..zira paragözün teki olduğu aşikar..babanın parası bol demeler..piyango biletini kendine almalar..böyle biri senle evlense sen çalışıyor olsan seni para makinesi görmekten öteye geçmez bu oğlan...hakkında hayırlısı ama,içini gıcıklayan bi durum olduğu anda yol ver gitsin derim..

Evlenmem icin önümde daha epey bir zaman var.
Eger dediginiz gibi biriyse gercek yüzünü görmem uzun süremez.
Evet bir sans verdim herseyi benden bekliyor demedim hep böyleydi de demedim.
Bazı patavatsızlıkları var hatta söyledikleri aklına gelince ay nasıl demisim ki ben onu falan derdi baska konularda dedigi seyler icin.
İcimden bir sans daha vermem gerektigi gecti o sese kulak verdim.
Beni para makinesi görmek istese ne bileyim su kadar para biriktirecegim su zamana kadar su kadar olur.
İstedigimiz herseyi yapabiliriz insallah o zaman demesi.
Bunlar icin bir sans daha verdim )

Yorumunuz icin cok tesekkür ederim.
aksi bir durum olursa öyle yapacagımdan emin olabilirsiniz kesinlikle göz yumamam.

Son düzenleme:
aman allahim avrupalilari isine dönmüsde gecmis bile Bir erkege hiiic yakistiramadim
durumu ne olursa olsun düsünmesi bile cok kötü degil dile getirilmesi umarim hersey gönlünce olur kalici cözüm bulursunuz

Diyelim kız zengin. Erkek de fakir. Evlenecekler bu ikisi. Ama oğlan kıza yemek dahi ısmarlayamıyor. Ama bir yandan da mahçup gururlu kıza yüklenmiyor. Kız içinden gelerek ömür boyu hesabı ödese ne olur? Ne çıkar yani? Sevginin yanında üçün beşin önemi mi var? Kişi kendini kullanılıyor görmedikçe erkeğin ödememesi neyi değiştirir? Ömür boyu sefer tasıyla mı dolansınlar?

Şahsen ben de kimseye hesabım ödetmem uzun bir süre. Hadi bir olur iki olur. Erkek diye kimsenin üstüne yıkılmam onun sorumluluğu beni mutlu etmesi, yediğimi içtiğimi ödemesi değil. Fani dünya ne olucağı belli değil. Kimseye arkamdan o kadar hesap ödedim beni yarı yolda bıraktı dedirtmem, hoş zaten onu diyebilecek biriyle de birlikte olmam da gene de o garantiyi baştan veririm kendime. Erkektir ne yapmalı ne etmeli hesabı hep o ödemeli diye maddiyatçı bir düşünce kadın'ın duygusallığına hiç yakışmıyor bence. Bence sen doğru düşünüyorsun arkadaşım. Kendimden hikayeler verip konunu saptırdıysam özür dilerim ama amacım yüzünü güldürüp beterin beteri var, diyebilmekti.

Yorumun icin tesekkür ederim.
Sizin örnekler vermeniz degildi benim söyledigim arkadasım.
Yasadıklarınızı paylasmanız konularınız icinde anlatmanız gayet normal.
Ama bazı arkadaslar farklı sekilde dillendirmisti
Sözüm size degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…