Yorumlarınızı bekliyorum.
Diyelim ki sevgilinizle bulustunuz, yemek yiyeceksiniz sizin paranızdan ödedi siz üzerinde yoktur aramızda lafımı olur dediniz ama sonra gezerken piyango bileti almak istedi ortak alalım dedi. Siz istemediniz inanmıyor, gereksiz buluyorsunuz oda kendine aldı.
Bir sonraki hafta gene bulustunuz yemek yediniz o karsıladı sonra baska birsey yapmaya kalktınız yaparız ama sen karsılarsan derse ?? Aklınıza piyango bileti aldıgı zaman geldi kızdınız ama söylemediniz..
Daha önce kendinize birsey alırken '' askım banada sunu alsana dedi '' siz seve seve aldınız diyelim. Ne zaman kendine birsey almak isteseniz bana da sunu al diyor.. Ne düsünürdünüz?? Sizde bir kere ona askım bana sunu al dediniz sırf tepkisini ölcmek icin size, '' sen her zaman alıyorsun askım '' deseydi gene ne düsünürdünüz??
Arada '' senin babada para bol dese '' kızdıgınızda da saka yapıyorum tabiki vs deseydi. Oda yanınızdayken kendinize diyelim ki toka, takı falan alıyorsunuz kendiniz ödüyorsunuz yada yarım agızla size sadece var mı paran diyorsa gene ne düsünürdünüz diyorum??
Birseyleri yapmak hep ikinize hatta cogu zaman size baglı olsaydıı ??:26:
Bide bunları cok relax bir sekilde söyleseydi??
sen ne düşünürdün??
Eger 5 yllık bi ilişki olmasaydı çok kırılırdım..
ama kötü niyetli olsa 5 yıldır bunları sürekli yapardı diye düşünüyorum..
Sadece babanın parası çok demesi hiç hoş olmamış, onuda onun patavatsızlığına mı versek acaba?
Bilemedim ne diyeceğimi...
çok hassas bi konu, ama sanırım işe girmiş kısa zamanda düzeltmesi lazım tavrını..
benimde aşk hikayelerimiz dertlerimiz konusunda aşık olmaktan korkuyorum başlıklı bir konum var
fikir alabileceğim tek yer burası, okuyup yorum yaparsanız vakit ayırırsanız cok mutlu olurum...
Bu soruyu soran benim.
İyi seyler düsünmüyorum ki bir cevap arıyorum paylasıyorum.
Bir cok insan konusmak neyi cözer hatta böyle birsey nasıl konusulur demis.
Ama ben konustum cokta rahatladım en azından artık düsüncelerimi biliyor.
Şöyle bir şey de var ama 4-5 saat berabersiniz diyelim haliyle acıkacaksınız bir şeyler yemeniz lazım. Hadi yazın neyse de kışın 4-5 saat parkta bahçede oturulmaz haliyle en azından bir cafeye oturmak lazım kapalı bir yer olmalı soğukta, yağmurda. Evde de oturmak mümkün değilse iki tarafta ailesiyle yaşıyorsa ve evde hep birileri varsa napıcaz o zaman zengin birini mi bulmak lazım hep.
konuştun mu yanıtı ne oldu? ya bu konuşmayı yapmak kimbilir nasıl zor oldu
Duydugunda sok oldu tabiki.
Ben utanıyorum zaten hersey düzelicek bak göreceksin falan dedi.
Senin daha agır olman lazım falan dedim.
Anladıgını umuyorum ne anlatmak istedigimi.
umarım değişir canmm
yanii bu adama bi de şans mı verdiniz arkadaşım? inşallah ben yanlış anlamışımdır..zira paragözün teki olduğu aşikar..babanın parası bol demeler..piyango biletini kendine almalar..böyle biri senle evlense sen çalışıyor olsan seni para makinesi görmekten öteye geçmez bu oğlan...hakkında hayırlısı ama,içini gıcıklayan bi durum olduğu anda yol ver gitsin derim..
Diyelim kız zengin. Erkek de fakir. Evlenecekler bu ikisi. Ama oğlan kıza yemek dahi ısmarlayamıyor. Ama bir yandan da mahçup gururlu kıza yüklenmiyor. Kız içinden gelerek ömür boyu hesabı ödese ne olur? Ne çıkar yani? Sevginin yanında üçün beşin önemi mi var? Kişi kendini kullanılıyor görmedikçe erkeğin ödememesi neyi değiştirir? Ömür boyu sefer tasıyla mı dolansınlar?
Şahsen ben de kimseye hesabım ödetmem uzun bir süre. Hadi bir olur iki olur. Erkek diye kimsenin üstüne yıkılmam onun sorumluluğu beni mutlu etmesi, yediğimi içtiğimi ödemesi değil. Fani dünya ne olucağı belli değil. Kimseye arkamdan o kadar hesap ödedim beni yarı yolda bıraktı dedirtmem, hoş zaten onu diyebilecek biriyle de birlikte olmam da gene de o garantiyi baştan veririm kendime. Erkektir ne yapmalı ne etmeli hesabı hep o ödemeli diye maddiyatçı bir düşünce kadın'ın duygusallığına hiç yakışmıyor bence. Bence sen doğru düşünüyorsun arkadaşım. Kendimden hikayeler verip konunu saptırdıysam özür dilerim ama amacım yüzünü güldürüp beterin beteri var, diyebilmekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?