benımkindede var gibi... buluşurduk daha yenı çıkarken bır kahve bıle getrıp koymazdı önume boş masaya oturur kalkardım öle.hesabı ortak öduyoruz ama ben istedım sncta oda ögrencı ama başta yok mok derdı ama artık hayrda demiyor . gtmek istedgım cafelere burda cola 5 mılyondur diyor içeri giremiyoruz 5 mılynunda hesabını yapar bşeey görunce ''ne kadar guzel '' derim begendysen alalım yada ben sana alırım yeterki iste bile demez(lafta demesini beklıyorum tabı) ben belki çok şeymı istiyorum anlamadım benım hayal ettgm erkege ters ama napalım anlaşıoruz uyuyoruz sıkma canını canm bzen bende uyuz oluyorum aldıgı sacma sapan hedıyelerden tut bu davranşlarına kadar
Bana çok ilginç geliyor bu işler!
Bu tarz adamlara sizler nasıl tahammül ediyorsunuz anlamıyorum..
Erkek dediğin benim bildiğim daha bir ağır olmalı... Eğer cebinde parası yoksa yemeğe gitmezsiniz mecbur değilsiniz ki... Bir kızla berabersen o ilişkinin sorumluluğunu taşıyabilmeli erkek..
İlla sürekli erkek ısmarlayacak demiyorum ama kız elini cüzdanına uzandığında erkek dur demeli,kız o gün kendi ödemek istiyorsa da çaktırmadan bu işi halletmeli.Erkeğin yanında para konusunun geçmesi çok abes!
Ha 5 sene olmuş ha 15 benim için hiç farketmez! Benim iş,okul,sosyal çevremdeki erkek arkadaşlarımın yanında bile hesap ödemem ki zaten bana ödetmezler!
Belki de çok geri kafalıyım ben... Ama böyle mutluyum en azından...
Aynen ben de böyle düşünüyorum. Erkek dediğin bilecek ağırlığını. Bir bayan da elbet hesap öder ama gizlice, çaktırmadan. Üstelik bunun için de adamın çok varlıklı olmasına gerek yok, bütçesine göre yerlere götürür.
Birçok arkadaş al karşına konuş diyor ama... Ne bileyim konuşunca diyelim ki adma kendine çeki düzen verdi, iyi de siz söyledikten sonra ne anlamı var ki...
Aynen arkadaşım!:13:
Bir de böyle bir konu nasıl açılır ki?
Ne bileyim bazen konuşmak daha da yüz göz olunmasına sebep olunur gibime geliyor..
Böyle bişiy nasıl konuşululur ki ben olsam utanırım onun adına...
O yüzden ayrılırım diyorum bu adam bana göre değilmiş derim en azından!
Haha aklıma ne geldio da bişey mi benim eski bir erkek arkadaşım benim ne alacağıma bile müdehale ediyordu. Dışardayız yemek yiyeceğiz diyelim. Et döner yeme tavuk döner al derdi xD Bir keresinde nasıl içmişiz yorulmuşuz susuzluktan ölüyorum. Kendisi de acıktı armadaya girdik altında da çağdaş mı ne var armadanın. Ama biz üst katındaki yemek yenilen kısımdayız. Para verdim kendine yemek alsın diye bana da su al dedim. Bu geldi kendine yemek almış su yok. Nİye almadın dedim. Burda çok pahalı 500 bin. Aşağıda çağdaşta 250 bin demez mi Hayır oraya gidelim dese gene birşey demeyeceğim :) Bu yemeğini yedikten sonra kalktık artık evde içtim. Kızılaya gidiyoruz şurda nargile 3tl oraya gidelim diye saçma sapan ev gibi yerlere giriyoruz falan. Bir arkadaşım hatta seninki artık aştı kendini nasıl buluyor öyle yerleri google'a direkt "ucuz" yazıp aratıyor mu ki demişti
Zaten o tarz insanlar o yüzden eski artık. Ben büyük konuşmamakta fayda görüyorum bu konuda. Çok sevdiniz diyelim ve sevdiğiniz insan fakir diyelim. Nolucak bu durumda peki? Erkek öder diye birşey yok bence toplanır para ortak verilir benim en sevdiğim usul bu yani. Kız tarafın üstüne yıkılmamak şartıyla. Adam olmayınca ne versin yani. Yoksa fakir diye de sevmez misiniz acaba o da var. Statü kimlik para bu devirde önemli hala bazıları için.
ve kızlar son bişey daha söleyim bi gün tartışırken bana şöyle söyledi eski sevgilim bilgisayar verdi dolap verdi bi sürü kitap verdi sen ne yaptın? o kadar utandımki onun adına sana cevabım yok artık terbiyemden dedim o da öle bi yüzsüz ki dicek lafın yok olsa derdin haklıyım dedi...ne biçim insanla geçirdim 5 ayı ama 5 ayla kurtuldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?