Siz ne düsünürdünüz ???

Hayır bu dediğinizle hemfikirim zaten.

bir sitede yazı okumuştum : erkeklerin bazı kızlarla sırf parasını yemek ıcın cıktıklarını yazıyordu
yazıya yorum yapanlardan cogu üni.öğrencılerıydı ,
bir tanesi çok lakayıt bır sekılde : ooo sizin bişeyden haberınız yok oğlum bu kız mılletı salak kıza butun hesabı oturtuyorum kız hala uyanmıyor sımdı bır adıdas ayakkabı aldırcam sonrada basacam tekmeyı

yazmış bırde utanmadan kendı aralarında dalga gecmsler ..

bende sanmıstım kı bu tıpler sanal alemde atıp tutuyor demek gercek hayattada varlarmış

Durumu belli olan bir insana malesef sürekli ödetmeyi bekleyemem zaten yapımda yok bana göre o ben esitiz.. Sizin dediginiz insanlar malesef karsıma cıkmadı henüz yazık bana :)
Okul hayatında hergün beraberdik zaten her yemegi beraber yedik onun getirdigi bir rahatlık olmalı diye düsünüyorum ben.
Bende yapamam inanın kız oldugum halde isteyemem ama kız veya erkek her insan bir olmuyor! Konusmak zorundaydım ki normal tartısmalarda bile susan konusamayan öyle bir huyu olmayan ben konusmak zorundaydım!!
Nedenini ögrenmeye hakkı var cünkü dolu dolu 5 sene gecirdik biz. Konustum suan düsünüyorum iste bende böyle bir insanım sabır küpü beklerim, beklerim, beklerim!!!
Benimde sabrımın bir sınırı vardır elbet !

Evet gercekten agır oldu ama benim de üzerimden büyük bir yük kalktı.
Tabiki kalkıpta ona sen benii kullanıyorsun gibi basit bir cümle kurmadım.
Ses tonumdan ters birsey oldugunu anladı zaten.
Sıkıntımı anlattım bir arkadasımdan girdim birsey düsündüm dedim.
Sonra ben senin agırlıgını hic bir zaman hissedemedim yada cok kısa bir süre hissettim o yüzden hic aklımda degil, su su davranısların bana hos gelmiyor farklı seyler düsünmeye basladım bir erkek olarak sorumlulugunu hissedemedim falan dedim.
Oda bana haklısın ama bitiyor bak ise girdim vs diye basladı.
Kırmak istemedim onuda.

Bir erkege de sürekli hesap ödetmekte yada ödemesi icin beklemekte bana sacma geliyor ne yazıkki.
Ben zaten burda rahatlıgından bahsetmistim sevgilimin, benim hesap ödedigimden falan degil.
Ya ben mi genis düsünüyorum acaba
Ama ne kızlar var erkegin parasını yiyor hatta o yüzden evleniyor.
Ama bir erkek cıkıpta acaba bu kız ????? gibi bir cümle kuramıyor..
Bir bayan hesap ödeyince hemen karsısındakinden ayrılması gerekiyor ama..
Erkek olmakta zor :)
Erkek icin dediginiz dogru olabilir, maddi durum varsa eger.

Ben erkek arkadasımın durumundan da bahsettim ise yeni girdi acıkögretim borcu vs. cıktı bu isi bulması 3 ay sürdü dogal olarak cebinde hic para yoktu arttırarak falan bi sekilde geldi buraya kadar.

Ayrıl falan demek kolay bakın bende diyorum hatta. Ama karsımdaki ayrılmamak icin ugrasıyorsa böyle olmadıgına inandırmak icin düsünmek durumunda hissediyorum kendimi 5 senenin hatrı icin.

Bu arada burası geyik sohbeti bölümü degil bu konuda anılarınız, hikayeleriniz olabilir ama benim konum eglenmek amaclı acılmadı lütfen saptırmayalım !!!

Bilirim biliriiim bende severim biliyorsun kii.
Yorumun icin tesekkür ederim canım.
Benim hesabı ortak ödemem sorun degil buna okuldan dolayı bende alıstım zaten.
Sorun rahatlıgı yani birseyi yapıyorsak ikinciyi yapmamız bana baglı ve bunu dile getiris sekli.
Maddi durumundan dolayı böyle diyebiliyorum.
Belki maddi durumunun olmadıgını bildigim icin hesabı sürekli o karsılasa kendimi kötü hissederim.
Yok yok gene de her ne olursa olsun sürekli onun karsılamasını istemezdim..

Son düzenleme:

Saygı duyuyorum yorumunuza ama ne yazık ki ben böyle düsünmüyorum.
Sevdigim adamın maddi durumu iyi degil bunu biliyorum nasıl herseyi onun karsılamasını beklerim ki?? Maddi durumu iyi degil diye ayrılacakta degilim.

Eger seviyorsam param cıkacaktır zaten illa ki. O istemese ben duramam.
Ama sonucu onun bu hareketleri degildir elbette.

Olabilir denemeye deger
Yorumunuz icin tesekkür ederim.. :)

Senin yasadıgın cok daha agırı gercektende.
Amac acıkca belliymis. Bosver kurtulmussun en azından.

Doğrudur bilemem ben herkes farklı yaşadıkları ilişkiler farklı...
Adamın durumu yoksa yemek yememeyi tercih etmeliydik diye düşünürdüm.. Yani adamın parası olmadığını bildiğim için ben de o da buluşmalara tek gelirdik,oturup sohbet ederdik,dertleşirdik,şakalaşırdık sonra da evlerimize dönerdik diye geçiyor aklımdan... Yaşamadığım için şu an tahminde bulunuyorum sadece...
Kızkardeşim ve eşi flört dönemindeyken aileler bu ilişkiyi onaylamadığı için maddi yönden zora düşmüşlerdi,her gün evden yemek götürürlerdi beraber paylaşırlardı... Evdeki kızartmayı,makarnayı hatta bazen ekmek arası peynir domates götürdüğünü hatırlarım mesela.. Amaçları para biriktirip evlenirken hiç kimseden kuruş istememekti... Adam cidden parasızdı,kardeşim de inada bindirip ailemden istemedi,ailem zaten adamdan hoşlanmadığı için hadi bakalım parasız nasıl dönüyor dünya izlediler.. 2 seneye yakın bu şekilde yapıp sonunda evlendiler..
Ayrıca bu anımı da eğlenmeniz ya da geyik yapmanız için anlatmadım sadece yakın bir örneği paylaşmak istedim..

Bu konuyu konuşmak da bana abes gelmesi işte bu yüzden!
Adamın parası olmadığını biliyorsam zaten "neden hep ben ısmarlıyorum" diye sormaya gerek yok.. Cevap "işe yeni girdim,borcum var,ailemden isteyemiyorum vs" olacaktır..
O yüzden bu konuyu dillendirmek yerine ortadaki soruna başka çözümler düşünmek gerekir.. Dışarıda yemek yememek,parkta oturmak,evde takılmak,sahilde gezmek gibi... Evden yemek götürün canım da diyemem çünkü ben de olsam kardeşimin yaptığını beceremezdim sanırım.. Her gün yemek taşı,ortam ayarla,otur karnını doyur vb. Bunun için ben bile kendime kefil değilim..

Anlıyorum canım benim ailem flörte karsı oldugu icin biraz uzak yerleri tercih ediyoruz.
Otobüsle ortak bir noktada bulusuyoruz zaten sürekli turluyoruz bir asagı, bir yukarı.
Yedigimiz sey zaten mc donalds, burger bazen yemek yemedigimiz de oluyor tabii.
Ben direkt son yasadıgım olayları baz alarak actım konuyu.
Ayrıca sizin yorumlarınıza istinaden yazmadım uyarı msjımı siz fikir veriyorsunuz.
Siz üzerinize alınmayın lütfen.

Zaten sürekli öyleyiz mesela taksim sürekli gezinip oyalanacak yerler hep oralardayız.
Her zaman yemekte yemiyoruz yeyince de ortak verirdik gözüme batmıyor zaten.
Ama o sekilde söylemesi beni üzdü sadece.
Evet daha para biriktirecek bu ay baslıyor insallah sonra bende biriktirecegim.
Yardımların icin tesekkür ederim.

Yok üzerime alınmadım sadece uyarı yapmışsınız ben de açıklama yaptım...
Yemeği nerede yediğinizin inanın çok önemi yok! Erkekler bebek gibidir, bencildir,sizin ona iyilik olarak yaptıklarınızı göreviniz olarak adlandırır yarın daha çok üzülürsünüz..
Aynen az önce sizin de " eeee parası yoksa nasıl ısmarla diyecem elbet benden para çıkacak" demeniz gibi...
Parası yoksa dışarı çıkmayacak,çıkacaksa da sadece turlayacak bence..
Onun parasının olup olmaması sizin sorununuz değil di mi? Sonuçta eşiniz değil size de mücevherler ve kürkler alarak zora düşmedi di mi? Kendi borçları yüzünden bu durumda.. Öyleyse yine o çözecek bunları.. Elbette destek olun ama manevi destek bence..
Yine de hayat sizin ben sadece fikirlerimi sunuyorum..

Rica ederim...
5 senelik ilişki az buz değil...Anlıyorum inanın...
Umarım bundan sonra çok daha mutlu anılarınızı paylaşırsınız burada...

Dedikleriniz olabilir tabiki.
Ama ben ne bileyim sürekli sadece ondan bekleyemem yapıma ters.
Sanırım bende bir gariplik var yani ben parası yoksa ben cekerim ne varki bunda gibi düsünüyorum. Mesela o hesabı ödedigi zamanda ilk zamanlardan beri hep böyle geride mahcup hissederim kendimi.
Hani evli olmadıgım icin ne bileyim niye sadece o ceksinki diye düsünüyorum?:26:

Sanırım erkekler hakkında ögrenecegim cok sey var benim.

Sanırım erkekler hakkında ögrenecegim cok sey var benim.

Hepimizin öğrenecek o kadar çok şeyi var ki..
İnsanoğlu çok karmaşık..
Yaşadıklarımız tepkilerimizi hatta hayata bakış açımızı değiştiriyor bizim de onların da.. Bazen olumlu bazen olumsuz.. Bazen sert bazen yumuşak... Bazen soğuk bazen sıcak...
Önemli olan minumum hasarla yaşamak..
Herkes mutlu ama çok mutlu olsun inşallah!!!

ayy bu ne yüzsüzlük ben olsam ayrılırdım.deil 5 sene 20 senelik geçmişim bile olsaa ayrılırım.nufusuna geçir beni demiyormu bu sana ?yakında onuda der

canm konuyu yanlış anlamışsın yada tam okumamışsın...ayrıldım zaten 5 ay sabrettim ve ayrıldım..bazı şeylr tecrübeyle anlaşılıyo olabilir ben hep maddi durum önemli değil önemli olan anlaşmak sevgi diye düşünürdüm hala böle düşünüyorum ama karşı tarafında ne düşündüğünü amacını anlayabilmekte lazım...erkeklerim durumu ne kadar kötü olursa olsun bi kızdan açık açık maddi şeyler bekleyen erkekte gurur kalmamıştır ve hep isteyecktir yaşadım biliyorum! hem benim eski sevgilim sadece benden değil tüm arkadaşlarındn para isterdi üç beş bişey at bana derdi akrabalarını arardı bana para gönderebilirmisiniz derdi ve yaşı 28di...bu tip insanlara hayatımızda çok tutmayalım anlar anlamaz gönderelim ben yaşadım başkası yaşamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…