Siz ne yapardınız?

ben zaten çalışıyorum bu bir iyi gün kötü gün evet allah düşürmesin ama ben şimdiden görünen kısmından bahsediyorum göremediğimiz bize gelecek sıkıntılat elbette Allahtan ve iyi günde kötü günde anlatabildim umarım

sevgi karın doyurmuyor deyimine güzel bir örnek
malesef yaşam standartları mutluluğu etkiliyor
ya sen de çalışacaksın
yada çok ama çokkk fedakar olmak zorundasın

bence ikiside dengede olmadı sevgi olmadanda olmuyo geçinecek kadar paran olmadanda olmuyo bakalım hayırlısı artık :))

Tabi ki sıkıntılar olacaktır zaten hiçbirini tahmin edemeyiz ne göreceğiz yaşayacağız ama daha herşeyin başındayken sıkıntıları kötü yanları görmek tedirgin yaklaştırmaz mı bardağın dolu tarafı Rabbim elbet bir kolaylık verir bebekte kısmetiyle gelir demişler İstanbul gibi bir yerde 1500 TL ile bebekli geçinen aile biliyorum kiraları da 800 TL falan aileler ufak tefek yapıyordur tabi ama inanın bir çıkar yol verir Allah'ım

:) yazdığım mesajı anladınız mı ki büyük konuşma filan dediniz acaba, sanmıyorum. çalışamamaktan değil çalışmamaktan bahsediyorum ben çalışmam kocam bana baksın, evi o geçindirsin filan muhabbetlerini. bi daha okuyun bi isterseniz.

Siz ayrıca bana kim olarak sen diyorsunuz, üslup probleminizi düzeltin önce.

sen die bişey yazmadım geniş zaman lı kipler kullandım genel tabirli örnekler yani ben zaten çalışıyorum ve çalışamama durumundan endişeliyim diğer türlü kocam baksın ben yangelip yatayım zihniyetinde değilim zaten

amin inşallah tabiki :))

amin inşallah tabiki :))

Genel ortalamamız şuandaki birçok insan bu ücretlerde çalışıyoruz yüksek bir statüsü yoksa geneli zaten 1000-1500 maksimum 2000 TL alıyordur yani siz çalışamazsanız yine aynı olacaktır o yüzden aşkı mutluluğu bulduysanız seviyorsanız korkmayın derim insanın istedikten sonra üstesinden gelemeyeceği hiç bir şey yok

tabiki haklısınız bazen karamsar olabiliyorum bazen takmıyorum böyle işte :))

tabiki haklısınız bazen karamsar olabiliyorum bazen takmıyorum böyle işte :))

Mantık olmadan olmaz tabi ki ama güzel yanları düşünmeliyiz burada size sevdiğinize düşüyor iş ayağınızı yorganına göre uzatmak şahsen sorumluluk sahibi işini gücünü bilen biriyle evleniyorsam gerisini düşünmem taşı sıkar suyunu çıkarırız evellallahsorumsuz vurdumduymaz ise insan maaşı yüksek olsa da değerlendiremez o yüzden önce akıllı olmalı sorumluluğunu bilmeli insan

tabiki ben bunlarıda düşünüyorum ama gerçekleride düşünüyorum kötü evler bile 400 500 kiraa

tabiki ben bunlarıda düşünüyorum ama gerçekleride düşünüyorum kötü evler bile 400 500 kiraa

İşte bunlardan daha fazlası olsun istiyorsanız ya çalışacaksınız ya da dişinizi sıkacaksınız yani statüsü yüksek birini bulup evleneceksiniz ama mutlu olacağımızın garantisi yok şu hayatta çok zengin ama mutsuz olabiliriz de parayla eşit şekilde ilerlemez ki mutluluk

tabiki ben zenginlik lüx bi yaşam istemiyorum normal standartta olsun yeter bende istiyorum tabi çalışmak :)

Bence çalışabildiğiniz kadar çalışın tabii ki. Kira yerine ev alıp ev kredisi ödeyin, en azından ömür boyu değil 5-10 senelik borcunuz olur. Bir de eş adayınızın maaşından memnun değilseniz ona daha iyi maaşlı iş bulması için yol gösterebilirsiniz, veya KPSS'ye hazırlanması için motive edebilirsiniz. Beraber her zorluk aşılır, iyi ki İstanbulda değilsiniz.

Allah ev kurana yardım eder hemşerim yeterki huzur olsun.azıcık aşım tasasız başım hesabı.. ikinizde çalırsırsnz geçinirsinz.

1300 tl az mı?
bence hiç değil.. istanbulda olsan neyse
gerçekten seviyo olsaydın parayı ölçüp tartmazdın
sen ondan hoşlanıyosn sadece bence

1300 tl bence az, evliliklerde sadece sevgi yetmiyo ne yazık ki, kavgalar gürültüler hep
bu geçim sıkıntısından çıkıyor, arkdşın bu şekilde düşünmesi bence mantıklı.
Hayat güllük gülüstanlık geçmio ki, Şu paranın gözü kör olsun

ahh canımm bunu düşününce insana yapıştırıyolar zengin koca bul die anlamıyolarki neden bahsediyoruz

bu parayla ev almak zor tabi allah sağlık ömür verirse çalışmak ve öyle ev almak olabilir ozaman umudum var diğer türlü asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…