Bir bakıma haklısın.1300 günümüz şartlarıyla tek maaş için çok ta yüksek bir meblağ değil.Sende çalışırsan en kötüsü asgari ücretle ozaman yeter paranız.Hatta artırabilirisiniz de.
Ama sanki çalışmaya pek gönlün yok gibi senin?
Evlenmek icin 3 5 bin maaş alan adamları mı arayalım yani? Sevgiyi aşkı hiçe mi sayalim? Seviyorsanız hayatınızı gerçekten birleştirmek istiyorsanız bir şekilde yolunu bulacaksınız. Ya çalışacaksınız yada o parayla idare edeceksiniz. Yoksa hiç evlilik niyetine girmeyin zaten.
Birkaç yil sonra çok iyi yerlerde olmayacagi ne malum bu adamin? Ya da çok zengin biriyle evlenip de tüm paranin batip tek kurussuz kalan insanlarda taniyorum. Allah iki helal lokmayi nasip eder elbet. Ben olsam ne yapardim? kocamla evlendigimde asgari ücret aliyordu okulumuz yeni bitmişti simdi iyi durumumuz evimiz de var calisip aldik borclarimiz da bitti yine öyle olsa yine evlenirdim kocamla
ben çalışıyorum zaten :)) ama evlenirsem 40 dk lık yol olacak oda aldğm yol parasına gitçek orada iş bulamazsam bu da var dimi sonuçta iş durumu belli buranın
40 lık yol derken??
Yani yol masrafın ne olacak ki? Ayda 200 tl dahi tutsa asgari ücretle dahi çalışan yeni bir iş bulmadan ayrılman çok yersiz olur. 40 dk mesela İstanbul şartlarında 5 dk gibi.
Bu soruyu sorduğunuza göre bu adama aşık değilsiniz.
Aşık olsanız gözünüz birşey görmezdi.
O yüzden evlenmeyin.
Madiiyat önemli bir evlilikte.
Sadece iyi biri ,hoşlanıyorum diye aşk evliliğide mantık evliliğide olmaz bence.,
350 tutuyo yol param( bana 400 kalıyo
ne alaka ben hayatı tozpembe görme yaşını çoktan geçtim tabiki mantığmda harekete geçiyo bişey hissetmesem evlilik düşünmem dimi
O zaman bunları hesaba katarak başlayacaksın bu işe. Evlilikte gerçekten maddiyat önemli..
Aşık olsanız bende çalışır,başka iş bulurum,geçinir giderim dersiniz.
Mantığınız devrede ise evlenmeyin.
Ben olsam evlenmezdim.1400 lira ile ev geçindirmek çok zor bu devirde.
herşeyde kadın erkek eşitliği savunucusu olan arkadaşlarımız, malesef iş çalışmaya ve masrafa gelince herşeyi erkek yapsın istiyor. onlara da yazık ne yapalım yani şimdi hepimiz illa ki bebek doğuracağız başka yükler olacak işi mi bırakalım. şu borçla benim eşim tek başına evi idare edemez ki. napayım adamı mı boşayayım maaşı yetmiyor diye
1300zonguldak icin fena degil bence abimde ayni maasi aliyor rus bi bayanla evkendi gelinimizi de cok seviyoruz.oda cakisacak para biriktecekler.rus bile parayi priblem yaomiyorsa bir tuek hic yapmasin.sevgin varsa dusunme.tabi anliyirum seni bizde ayniyiz yurtdusinda yasiyorum.bursada tek maas yetmiyor ancak zengin olman lagzim 17 yasindakiler bile calisiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o atamıyo ama ben biriktiriyorum((((
:) Ne biriktirsen kar canım hem senin için hem onun için.
Evlendikten sonra masraf bitmiyor, mümkün mertebe az borçla evlenmeye çalışın ki sıkıntı çekmeyin fazla.
Umarım her şey yolunda gider, mutluluklar dilerim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?