Siz ne yapardınız?

Bir bakıma haklısın.1300 günümüz şartlarıyla tek maaş için çok ta yüksek bir meblağ değil.Sende çalışırsan en kötüsü asgari ücretle ozaman yeter paranız.Hatta artırabilirisiniz de.
Ama sanki çalışmaya pek gönlün yok gibi senin?

ben çalışıyorum zaten :)) ama evlenirsem 40 dk lık yol olacak oda aldğm yol parasına gitçek orada iş bulamazsam bu da var dimi sonuçta iş durumu belli buranın

yorumları iyi okursanız 3 5 bin maaştan bahsetmediğmi anlicaksınız

haklısın benimki korku sadece geçinemezsek mutsuz olursak sıkıntılardan die

Neden hep erkek üstüne ve kazancı hakkında senaryolar yazılıyor ki? Yani hayat 2 kişilikse eğer bununla yetinmek de istenmiyorsa neden kadın çalışmasın? Yetinilse bile neden standartlar daha iyi olmasın ki?

ben çalışıyorum zaten :)) ama evlenirsem 40 dk lık yol olacak oda aldğm yol parasına gitçek orada iş bulamazsam bu da var dimi sonuçta iş durumu belli buranın

40 lık yol derken??
Yani yol masrafın ne olacak ki? Ayda 200 tl dahi tutsa asgari ücretle dahi çalışan yeni bir iş bulmadan ayrılman çok yersiz olur. 40 dk mesela İstanbul şartlarında 5 dk gibi.

Bu soruyu sorduğunuza göre bu adama aşık değilsiniz.
Aşık olsanız gözünüz birşey görmezdi.
O yüzden evlenmeyin.
Madiiyat önemli bir evlilikte.
Sadece iyi biri ,hoşlanıyorum diye aşk evliliğide mantık evliliğide olmaz bence.,

ne alaka ben hayatı tozpembe görme yaşını çoktan geçtim tabiki mantığmda harekete geçiyo bişey hissetmesem evlilik düşünmem dimi

ne alaka ben hayatı tozpembe görme yaşını çoktan geçtim tabiki mantığmda harekete geçiyo bişey hissetmesem evlilik düşünmem dimi

Aşık olsanız bende çalışır,başka iş bulurum,geçinir giderim dersiniz.
Mantığınız devrede ise evlenmeyin.
Ben olsam evlenmezdim.1400 lira ile ev geçindirmek çok zor bu devirde.

Aşık olsanız bende çalışır,başka iş bulurum,geçinir giderim dersiniz.
Mantığınız devrede ise evlenmeyin.
Ben olsam evlenmezdim.1400 lira ile ev geçindirmek çok zor bu devirde.

ben zaten çalışıyorum ama bayanız dimi çalışamıycamı da düşünüyorum bebk olur falan ne biliim derin düşünüyorum

herşeyde kadın erkek eşitliği savunucusu olan arkadaşlarımız, malesef iş çalışmaya ve masrafa gelince herşeyi erkek yapsın istiyor. onlara da yazık ne yapalım yani şimdi hepimiz illa ki bebek doğuracağız başka yükler olacak işi mi bırakalım. şu borçla benim eşim tek başına evi idare edemez ki. napayım adamı mı boşayayım maaşı yetmiyor diye

1300zonguldak icin fena degil bence abimde ayni maasi aliyor rus bi bayanla evkendi gelinimizi de cok seviyoruz.oda cakisacak para biriktecekler.rus bile parayi priblem yaomiyorsa bir tuek hic yapmasin.sevgin varsa dusunme.tabi anliyirum seni bizde ayniyiz yurtdusinda yasiyorum.bursada tek maas yetmiyor ancak zengin olman lagzim 17 yasindakiler bile calisiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

büyük konuşma belki çocuğunla ilgili bi sorun olcak çalışamıycksın bu durumda adama mı yüklemiş olcaksın isteyerek illaki çalışabiliyosak çalışçaz dimi ki çalışıyorumda şükür ama özel sektör bugün var yarın yok

haklısın bende şimdiden birikime başladım bakalım hayırlısı :)

Eğer gerçekten sana deger verdigini hissediyorsan parayı düşünme .. Para rısktır , rıskında varsa çoğalır yoksa milyonerlede olsan azalır .. Canım buna benzer bişeyi birebir yaşadım gördüm sen sadece sana karsı tutumuna bak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy canım güzel dileklerin için iyi yüreğin için teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…