Siz ne yapardınız?

bana tutumu çok iyi ondan endişe olmadığım için 2. aşama geçinebilirmiyiz konusuna geldim ondan şüphem olsaydı bunu konuşmazdım bile :))çok doğru söylemişsin bu arada

bana kızma ama canım bu kadınların evde oturma merakını anlamıyorum .. Calıs yanı ne olacakkı neden kendı paran veya kendı ısın olmasınkı Allah korusun hastalık olur bırsey olur veya esın cok zengındır gerek yoktur (Benım ıcın farketmez ben herzaman kadının kendı garantısının olmasından yanayım) calısıp beraber omuzlarız demek varlen napıcam dıye konu acmak bana tuhaf geldi.. Umarım mısırda dedeniz vardır...

mısırda dedem yok ayrıca evde oturmuyorum çalışıyorum ama az alıyorum ben endişemi dile getirdim malum kirada oturcaz borç harçla olcak herşey yorumları okursan anlıycaksın endişemi :)))

bebek olursada evde yapabilecegin bir iş bulursun
ne biliyim takı toka
pasta kurabiye vs

bana tutumu çok iyi ondan endişe olmadığım için 2. aşama geçinebilirmiyiz konusuna geldim ondan şüphem olsaydı bunu konuşmazdım bile :))çok doğru söylemişsin bu arada

Canım benm para tabiki önemli bişey ama ben sevgiden yanayım :) seviyorsan at bi adam gerisini Allah'a bırak :) 2 sene önce bende nişanlıydım adam da para çoktu günde 100 bin harcayım desem sarsmazdı kendini ama 1 lira hesabını yapan çingene gibi bişeydi :) para olup huzur olmucagına seni seven adam az paraylada mutlu edebilir. Sen beklentilerinide göz önünde tut tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla bu kadar atıp tutuyorsan bence şu an sen evlenme senin kafandaki bir aday çıkar inş o vakit düşünürsün bir şeyler,,,

yorumları iyi okursanız 3 5 bin maaştan bahsetmediğmi anlicaksınız

Ama sen calisamazsan nasil gecineceginizi düşünüyorsun bunun icin endişe ediyorsun öyle degil mi? E o zaman ayni kapiya cikiyor.
Gerçekten bu adamla evlenmek istiyorsan bir çözüm yolu bulursun zaten. Çocuk yapmaz da ev alirsniz ilk önce mesela. Ne bilim türlü türlü yolu vardır bunun. Yeterki iste.

Hayatta herkesin beklentileri farklıdır, sonuçta kimse sıkıntıya düşmek istemez.
Ama dediğin gibi, bazen insanlar tam olarak anlamadan bir takım cümlelere takılıp yanlış yorumlar yapabiliyor.
Sonuçta herkes derdini anlatıyor, bir şekilde fikir alışverişinde bulunuyor.
Amaç yargılamaksa eğer birilerini, ilk kendimizden başlamalıyız; karşımızdaki insanın çaresizliğine rağmen azarlayarak klavye kahramanlığı yapmaya çalıştığımız için.
Herkes hata yapar, bilmediği pek çok şey olabilir.
Yargılayarak kimsenin derdine çare bulamayız.
O zaman yemek forumlarında yemek yapmayı bilmeden evlendim diyenleri de topa tutalım ya da ev temizlemeyii bilmiyorum nasıl yapıyorsunuz diyenleri de. Veya sevgilim beni aldattı barışmalı mıyım diyeni de...
Kendimi senin yerine koydum, evet; ben garantici değilim, akışına bırakırdım, sana da öyle yapmanı tavsiye ettim.
Zengin koca mı arıyorsun demek, kocan çalışacak sen yiyecek misin demek kolay, bunları herkes söyler ama ben senin samimiyetini hissettiğim için sana naçizane yorumlarda bulundum.
Dilerim gerçekten çok mutlu olursun, burada sıkıntılarını paylaştığın satırları da seneler sonra açar okur gülerek anımsarsın...

haklısın tabi benim korkum ödemelerimizi yapamayız ailelere muhtaç oluruz die ödeme dedim kira elk su yakıt falan (

mısırda dedem yok ayrıca evde oturmuyorum çalışıyorum ama az alıyorum ben endişemi dile getirdim malum kirada oturcaz borç harçla olcak herşey yorumları okursan anlıycaksın endişemi :)))

okudum sıkıntı yapma ama bu tür endişeler çok saçma geliyor bana sen elinden geleni yap zaten Rabbim rızkı verir biz eşimle sözlendik 20 gün sonra işten çıktı hatta iş yeri kapadı 1 kere bile aklıma napacağız gelmedi aksine daha olumlu olacağını düşündüm ben her şerde bir hayır vardır lafını hep kendime uygulamışımdır nişanızmıza 1 hafta kala falan işe girdi hatta ben üzülmesin diye istersen nişanı erteleyelım yada hemen yapalım sen nasıl mutlu olacaksan dedim.. evlendik borçlarımızda vardı ama asla paranın beni mutlu edeceğini yansıtmadım çünkü inanmıyorum.. 3 ay önce kendi iş yerimizi açtık ve şükürler olsun herşey çpk iyi o yüzden zamana bırak bence inşallah gönlünce olur

haklısın tabi benim korkum ödemelerimizi yapamayız ailelere muhtaç oluruz die ödeme dedim kira elk su yakıt falan (

İnşallah olmazsınız canım ya 1.300 lede onlar ödenir tam tamına yeter ☺️☺️☺️ ama sanki bana pek aşk yok gibi geldi sende iyi düşün taşın evlilik zor bişi bi ömür aynı adamın suratını görcen :) zengin olupda pis suratlı bi adamın suratıyla uyandığını düşün her sabah :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımmm okadar güzel yazmışsın ki anlatamam evet kimse kimsenin ne yaşadığını önceden ne çektiğini korkularının neden kaynaklandığını bilmeden ohhh atıp tutmak dediğin gibi kalvye kahramanlığı yapmak çok kolay önemli olan ne demek istediğini anlayıp ona göre yazabilmektir ama insanlarımıza yargılamak suçlamak kolayına geliyor bilmiyorlrki karşısındakinin ne hissettiği ne çektiği niçin böyle düşündüğünü anlayışın güzel gönlün için gerçekten sağol iyi yürekli insan :)

Siz neden çalışmayacaksınız bebek derseniz zaten devlet onun iznini veriyor sonrası Allah kerim bakıcı tutarsınız ama yine bir şekilde çalışırsınız he ekmek elden su gölden ben çalışırım da çalışmamda keyfime göre derseniz zaten 1300 TL size az gelir geçinmek isteyene oldukça yerinde bir tutardır kişisine göre değişir maaş zaten yerinde saymaz seneler içerisinde değişiklik gösterecektir bence ama bu soruyu sorduğunuza göre iyi günde kötü günde olayının sadece iyi günde olan kısmını alıyorsunuz

sevgi karın doyurmuyor deyimine güzel bir örnek
malesef yaşam standartları mutluluğu etkiliyor
ya sen de çalışacaksın
yada çok ama çokkk fedakar olmak zorundasın

rabbim daha iyi etsin inş iyi dileğin içinde çok sağol :)

sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :)) çok haklısın evet çok aşk yok ama değer var sevgi var :))sanırım belli bi yaşta da çok aşk olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…