Eğer gerçekten sana deger verdigini hissediyorsan parayı düşünme .. Para rısktır , rıskında varsa çoğalır yoksa milyonerlede olsan azalır .. Canım buna benzer bişeyi birebir yaşadım gördümsen sadece sana karsı tutumuna bak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy canım güzel dileklerin için iyi yüreğin için teşekkür ederim :))
Her zaman beklerim
kızlar erkek arkadaşım var çok iyi bana çok değer veriyo ama maaşı çok az 1300 tl geçinemeyiz bu bende çok korku oluşturdu ben bayanım çalışamıycağm durum olabilir bebek olur falan bu maaşla geçinemeyizki bebk nasıl yapalım yaşım 30 ertelesem off çıldırcamm siz napardınız yardım lütfen !!!!!!
bana kızma ama canım bu kadınların evde oturma merakını anlamıyorum .. Calıs yanı ne olacakkı neden kendı paran veya kendı ısın olmasınkı Allah korusun hastalık olur bırsey olur veya esın cok zengındır gerek yoktur (Benım ıcın farketmez ben herzaman kadının kendı garantısının olmasından yanayım) calısıp beraber omuzlarız demek varlen napıcam dıye konu acmak bana tuhaf geldi.. Umarım mısırda dedeniz vardır...
bebek olursada evde yapabilecegin bir iş bulursun
ne biliyim takı toka
pasta kurabiye vs
bana tutumu çok iyi ondan endişe olmadığım için 2. aşama geçinebilirmiyiz konusuna geldim ondan şüphem olsaydı bunu konuşmazdım bile :))çok doğru söylemişsin bu arada
valla bu kadar atıp tutuyorsan bence şu an sen evlenme senin kafandaki bir aday çıkar inş o vakit düşünürsün bir şeyler,,,[/QUOneyi atıp tutuyorum pardondaaa
yorumları iyi okursanız 3 5 bin maaştan bahsetmediğmi anlicaksınız
bende herzaman seni dinlemekten keyif alırım bu düşüncemi okadar yanlış anlayan önyargıyla yaklaşan zengin koca istiyoruma dönüştüren insanlar olduki beni anlayan sizlere gerçekten teşekkür ederim en azından yanlış değil doğru anladınız :))
Canım benm para tabiki önemli bişey ama ben sevgiden yanayım :) seviyorsan at bi adam gerisini Allah'a bırak :) 2 sene önce bende nişanlıydım adam da para çoktu günde 100 bin harcayım desem sarsmazdı kendini ama 1 lira hesabını yapan çingene gibi bişeydi :) para olup huzur olmucagına seni seven adam az paraylada mutlu edebilir. Sen beklentilerinide göz önünde tut tabi
mısırda dedem yok ayrıca evde oturmuyorum çalışıyorum ama az alıyorum ben endişemi dile getirdim malum kirada oturcaz borç harçla olcak herşey yorumları okursan anlıycaksın endişemi :)))
haklısın tabi benim korkum ödemelerimizi yapamayız ailelere muhtaç oluruz die ödeme dedim kira elk su yakıt falan(
Hayatta herkesin beklentileri farklıdır, sonuçta kimse sıkıntıya düşmek istemez.
Ama dediğin gibi, bazen insanlar tam olarak anlamadan bir takım cümlelere takılıp yanlış yorumlar yapabiliyor.
Sonuçta herkes derdini anlatıyor, bir şekilde fikir alışverişinde bulunuyor.
Amaç yargılamaksa eğer birilerini, ilk kendimizden başlamalıyız; karşımızdaki insanın çaresizliğine rağmen azarlayarak klavye kahramanlığı yapmaya çalıştığımız için.
Herkes hata yapar, bilmediği pek çok şey olabilir.
Yargılayarak kimsenin derdine çare bulamayız.
O zaman yemek forumlarında yemek yapmayı bilmeden evlendim diyenleri de topa tutalım ya da ev temizlemeyii bilmiyorum nasıl yapıyorsunuz diyenleri de. Veya sevgilim beni aldattı barışmalı mıyım diyeni de...
Kendimi senin yerine koydum, evet; ben garantici değilim, akışına bırakırdım, sana da öyle yapmanı tavsiye ettim.
Zengin koca mı arıyorsun demek, kocan çalışacak sen yiyecek misin demek kolay, bunları herkes söyler ama ben senin samimiyetini hissettiğim için sana naçizane yorumlarda bulundum.
Dilerim gerçekten çok mutlu olursun, burada sıkıntılarını paylaştığın satırları da seneler sonra açar okur gülerek anımsarsın...
kızlar erkek arkadaşım var çok iyi bana çok değer veriyo ama maaşı çok az 1300 tl geçinemeyiz bu bende çok korku oluşturdu ben bayanım çalışamıycağm durum olabilir bebek olur falan bu maaşla geçinemeyizki bebk nasıl yapalım yaşım 30 ertelesem off çıldırcamm siz napardınız yardım lütfen !!!!!!
okudum sıkıntı yapma ama bu tür endişeler çok saçma geliyor bana sen elinden geleni yap zaten Rabbim rızkı verir biz eşimle sözlendik 20 gün sonra işten çıktı hatta iş yeri kapadı 1 kere bile aklıma napacağız gelmedi aksine daha olumlu olacağını düşündüm ben her şerde bir hayır vardır lafını hep kendime uygulamışımdır nişanızmıza 1 hafta kala falan işe girdi hatta ben üzülmesin diye istersen nişanı erteleyelım yada hemen yapalım sen nasıl mutlu olacaksan dedim.. evlendik borçlarımızda vardı ama asla paranın beni mutlu edeceğini yansıtmadım çünkü inanmıyorum.. 3 ay önce kendi iş yerimizi açtık ve şükürler olsun herşey çpk iyi o yüzden zamana bırak bence inşallah gönlünce olur
İnşallah olmazsınız canım ya 1.300 lede onlar ödenir tam tamına yeter ☺️☺️☺️ ama sanki bana pek aşk yok gibi geldi sendeiyi düşün taşın evlilik zor bişi bi ömür aynı adamın suratını görcen :) zengin olupda pis suratlı bi adamın suratıyla uyandığını düşün her sabah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?