Bu senin hayattan beklentinle ilgili işte! Madem gibi adamın durumu belli ortada mal varlığı yok.. Madem ki sen iyi bir hayat istiyorsun ya çalışacaksın ya çalışacaksın..Hayat standartını yükseltmek için..
Nerden kısılcağına gelince de hele bir evlen de gelir -giderine bakarsın..
Herkes isterdi çok çok iyi kazanmak iyi hayat yaşamak.. ama kimine dededen kimine emekten geliyor
canım sen farkında değilsin herhalde insanlar asgari maaşla ev geçindiriyo cocuk okutuyo benım babam bizi o parayla okuttu büyüttü ALLAHA şükürr bir sıkıntımda yok yakın bir abim dediğim insan 3 çocuk büyütüyoo asgari ücretlee azıyla yetinki çoguna alışma derlerr
ben çalışıyorum zaten çalışılmıyor diye bişey demedim sadece gelecek adına endişelerim var her birey gibi lüx yat kat ev şu bu da istemiyorum normal standarrta geçinirmiyiz kirası malum geçim zor sadece çalışamayacağm durum olabilir bunu diyorum
İzle canım para pul hikaye buradakilerin söylediğide hikaye...
Mücadele edeceksin!
[video=youtube;B8nJzdpBhWw]https://www.youtube.com/watch?v=B8nJzdpBhWw[/video]
sen bu adamı sevmiyorsun, mahalle baskısı mı var üzerinde yaş 30 oldu tren mi kaçıyor paniği mi? sevsen ilerde çalışamayacağım durum vs düşünmezsin. evine 10bin lira para girip kıt kanaat geçinen insanlar var gelen para geldiği gibi borca gidiyor. kimiside 1500le paşa paşa geçinir. geçinmeye gönlün olsun yeterki.
burdakilerin sölediği hikaye derken
Erkek arkadaşının iş değiştirme şansı yok mu.
Ayırca belli olmaz ilerde eline daha çok maaş geçeceği bir işi de olabilir.
Hayat bu ne getireceği belli olmaz.
Düğünü de siz yapacaksanız zorlanırsınız tabi.
Senin maaşın ne kadar paylaşabilirmisin.
Ayrıca işlerinizin garantisi nedir,sağlam yerlerde mi çalışıyorsunuz bu da önemli.
maddiyatla ilgili kaygı duymak illa luks yaşantı isteniyor anlamında değil tabiki.yaşım 30 demişsin.yaş itibari ile de
daha derin düşünüyor,yaşayacaklarınızı tahmin ediyorsun.
luks yaşam istesen zaten erkek arkadaşınla işin olmazdı heralde.
ama nispeten rahat bi yaşantı istiyorsun ama o da bu şartlarda mümkün olamaz pek.
sıkıntı çekmeyi göze alacaksın.
hepimiz çocuk sahibi olduk,el kadarken işe döndük.hadi ben kamuydayım gerçi ücretsiz izin alabilirdim ama
maddi olarak imkanım yoktu.mecburen alamadım.
işte böyle eziyet çekmeden sefa sürülmüyor ne yazık ki.
ama devir eski devir değil hayat şartları çok zorlaştı geçim zor marketten hiç bişey alamdım desen 200 300 tutuyo yalanmı
Çalışıyorum,evimin yemeğini- temizliğini yapıyorum, bakıma ihtiyacı olan bir büyük annem var gün aşırı anneme gidip onunla ilgineniyorum. Bebek te olacak..Valla ne kadar çalısırsan o kadar parlıyorsun anamm. Çalışkanlıktan ölen olmadı henüz.Evde oturunca boğuluyorum ben resmen. Hem insanın begendiğini kafasına göre alması paha biçilemez
kızlar erkek arkadaşım var çok iyi bana çok değer veriyo ama maaşı çok az 1300 tl geçinemeyiz bu bende çok korku oluşturdu ben bayanım çalışamıycağm durum olabilir bebek olur falan bu maaşla geçinemeyizki bebk nasıl yapalım yaşım 30 ertelesem off çıldırcamm siz napardınız yardım lütfen !!!!!!
Biliyor musunuz, Rusya'da alkolik eşinden boşanıp kucağında henüz süt emen çocuğuyla kalakalan ne kadar genç bayan var? Gerekirse 2 işte çalışıp çocuğuna bakıyor, üstelik çoğu zaman kimseden destek görmeden. Türkiye'de doğum izni ne kadar bilmiyorum, sanırım 6 ay vardır. Rusya'yı boşverelim, karşı komşum eşi de öğretmen kendisi de. Çocuğuna yengem bakıcılık yapıyor, akşamları eve dönünce anne emziriyor filan. Yani siz yeter ki isteyin, her zaman bir çare bulunabilir. Ama eğer erkek arkadaşınızla aranızdaki bağ para sıkıntısı yüzünden kopacak kadar sağlam değilse ayrılın tabi, ben şahsen aşk evliliklerinin daha sağlıklı ve uzun ömürlü olduklarını düşünüyorum.kızlar erkek arkadaşım var çok iyi bana çok değer veriyo ama maaşı çok az 1300 tl geçinemeyiz bu bende çok korku oluşturdu ben bayanım çalışamıycağm durum olabilir bebek olur falan bu maaşla geçinemeyizki bebk nasıl yapalım yaşım 30 ertelesem off çıldırcamm siz napardınız yardım lütfen !!!!!!
Siz de çalışırsınız, asgari ücretle geçinen aileler var. Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın ama hali hazırda baba evinde rahatsanız evlenince zorlanabilirsiniz. Burada sevginizin derecesi ve yapabileceğiniz fedakarlıklar önemli. Bunu da sadece siz bilebilirsiniz.
Biliyor musunuz, Rusya'da alkolik eşinden boşanıp kucağında henüz süt emen çocuğuyla kalakalan ne kadar genç bayan var? Gerekirse 2 işte çalışıp çocuğuna bakıyor, üstelik çoğu zaman kimseden destek görmeden. Türkiye'de doğum izni ne kadar bilmiyorum, sanırım 6 ay vardır. Rusya'yı boşverelim, karşı komşum eşi de öğretmen kendisi de. Çocuğuna yengem bakıcılık yapıyor, akşamları eve dönünce anne emziriyor filan. Yani siz yeter ki isteyin, her zaman bir çare bulunabilir. Ama eğer erkek arkadaşınızla aranızdaki bağ para sıkıntısı yüzünden kopacak kadar sağlam değilse ayrılın tabi, ben şahsen aşk evliliklerinin daha sağlıklı ve uzun ömürlü olduklarını düşünüyorum.
ne işi yapıyosun cnm memur falanmısın
haklısın ama suda var sen 1300 az diyon eger 2 olsaydı onada az derdin benim arkadasımm asırı derecede marka düşkünü yediği seyin ucuzunu giydiğinin ucuzunu almaz eşi 3 e yakın alıyo az dıyo bizde 2 bile olmasada olur diyoruzz senin nelerle gecinebllceğin neyi nerden kısarsam elimde para kalır diye olan düşüncende önemli karnım doysun yeter demek ki bugun de dısarda diyelim demek mi önemli ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?