- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
sadece mevzu düğün değil ki yeni bir ev kuruluyor ailesi de gönüllü olarak yardım ediyor evlenmemizi istiyorlardı hep. bende ekstra masraflardan hep kaçınan biriyim bütçelerine göre hareket etmeye çalışıyorum.ya kusura bakmayın ama iki kişi şeyinin keyfine evlencek diye ailelerin tonlarca borca girmesi çok anlamsız geliyor.
sadece mevzu düğün değil ki yeni bir ev kuruluyor ailesi de gönüllü olarak yardım ediyor evlenmemizi istiyorlardı hep. bende ekstra masraflardan hep kaçınan biriyim bütçelerine göre hareket etmeye çalışıyorum.
bütçelerine göre düşünüyor olmanız bir erdem değil üzgünüm.sadece mevzu düğün değil ki yeni bir ev kuruluyor ailesi de gönüllü olarak yardım ediyor evlenmemizi istiyorlardı hep. bende ekstra masraflardan hep kaçınan biriyim bütçelerine göre hareket etmeye çalışıyorum.
Neden, erkek tarafi essek mi? Bu zamanda dugunun hepsi, evin beyaz esyasi duzmek bir servet yapiyor. Bunlarin hepsini erkek tarafindan beklemek dogru degil bence. Gelin kendi dugunune , evine, esyasina hic mi para koymasin?
bunu yapan da genelde çalışmayan kadınlar oluyor. yani para ne zorluklarla kazanılır bilmeyenler.Hiç koymayıp bir de üzerine o da olsun bu da olsun diyorlar insanlar artık. Ne kadar tuhaf bir zihniyet yahu. Ama kaynana kına gecesi gereksiz dese masrafa girmemek için ya da yaptığı herhangi bir şey ya da koltuk olarak beğendiğine pahalı dese hemen gelin düşman belliyorkendin yapacaksın o zaman
bunu yapan da genelde çalışmayan kadınlar oluyor. yani para ne zorluklarla kazanılır bilmeyenler.
Neden, erkek tarafi essek mi? Bu zamanda dugunun hepsi, evin beyaz esyasi duzmek bir servet yapiyor. Bunlarin hepsini erkek tarafindan beklemek dogru degil bence. Gelin kendi dugunune , evine, esyasina hic mi para koymasin?
Ayy bikildi o organizasyonlardan da oggggAynen öyle. Zaten kazansa kaynanasından ev düzmesini beklemez. Asla çalışmak da istemiyor bu insanlarşey istiyorlar ama kına gecesine organizasyon gelsin ben sandalyeye oturayım beni havaya kaldırsınlar
bir önceki konum düğün ve kına istemiyorum başlıklıydı ama genel konuşmuşsunuz, devam :)Aynen öyle. Zaten kazansa kaynanasından ev düzmesini beklemez. Asla çalışmak da istemiyor bu insanlarşey istiyorlar ama kına gecesine organizasyon gelsin ben sandalyeye oturayım beni havaya kaldırsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?