Siz olsaniz buna alinir miydiniz?

Bilmem ki sasirdim.Kafamdaki milanaya uymadi nedense:)Hamilelik konusunda degil kuzenin evinde yapilan siparisi uygun bulmama konusunda.

Bilmem ki sasirdim.Kafamdaki milanaya uymadi nedense:)Hamilelik konusunda degil kuzenin evinde yapilan siparisi uygun bulmama konusunda.
Ahhaaa uzgunum hayal kirikligina ugrattigim icin :) ben misafirlik adabina cok onem veririm o yuzden de misafir cagirmam evime , hatta birazdan misafir gelecek bana biraz zoraki oldu pat diye , kafayi yiyorum su anda , turkiyede olsam kesin yemek sepetinden siparis verirdim :))

Aciktiysaniz keske ordan bi seyler hazirlasaydiniz biri benim evimde disardan bir sey soylese ucretini de kendisi odese ben de bu durumdan rahatsizlik duyardim. Hamilesiniz caniniz tantuni cekmis olabilir ama nasilsa o gun eve donecektiniz yoldan alirdiniz. Bu konuda onlari hakli buldum ama tabi baskalarina anlatacak kadar dillendirilmesi yanlis.

Garip olmuş.Onlar yememiş siz yemişsiniz..

Valla tantuni diyince akan sular durur.Tok olsam bile bir çeyrek yiyebilirim.
Evet ödemek isteyen önce davranabilirdi.Bundan dolayı alınmaları tuhaf olmuş..

Yok hayal kirikligi degil de ne bileyim iste . Evime gelecek insanlar samimi degilse, her tarafi süzüceklerse gelmelerini istemem.Kasinti misafir sevmiyorum.Bu arada size yeni hayatinizda basarilar , mutluluklar diliyorum.Ben bugün lilk defa lahmacun yaptim:)Fena olmadi.

Bende samimi olmadigim kimseyi cagirmam evime ama diyorum ya iste misafirlik adabina da oldukca onem veririm , hani yemege gelen misafire disardan pizza soylerim ama masam , iceceklerimiz , yaninda peynir tabagim vs vs hep ozenerek hazirlarim bilemiyorum anlatabildim mi ne demek istedigimi , tesekkur ederim bu arada guzel dilekleriniz icin , ellerinize saglik afiyet seker olsun size de :)

Gittiğiniz evde yemek istemek bana da gerçekten çok tuhaf geldi.

Ikramliklari hiç saymak bir yana, ev sahibi yemiyorken isteyip yemek çok başka garip olmuş.

Giderken arabada yeseydiniz.
Ikramlik olarak tatli kurabiye vardi. Acken tatli yiyemem ben. Beraber birseyle hazirlayalim da demedi. Ben de gidip mutfakta kendim hazirlamak yerine disardan soyledim. Beraber yemek istemediler. Odemek icin de cok israr etmemis esi. Ben kendimi rahat hissettigim icin tuhaf bir durum gormedim. Ama damat alinmis.

" Masrafı dediler " bahanesi , yaptığınıza bozulmuslar ; haklılar.
Insanlik hali, aciktim. Basimin caresine baktim. Yabanci birinin evinde olsam erkenden kalkar, oraya siparis etmezdim tabi ki. Kuzen sonucta. Boyle ayrintili dusunup takacagi aklima gelmedi.

Karnınız acıktıysa ki normal hamile olun veya olmayın acıktığınızda söylersiniz ev sahibine en kötü peynir ekmek yersiniz doyar karnız ama misafirlikteyken benim canım Tantuni çekti demeniz eve sipariş vermeniz bence baştan yanlış

Siz kuzeninizin evinde boyle seyler yapmiyor musunuz hic cidden?

Peynir ekmek isterdim ben olsam orda ne saçma olmuş.. Aç bıraktınız bizi der gibi kocanız da mi hamile?
misafirliğe gidip dısardan yemek istemek nedir cok haklılar bence
ben olsam tuhafima giderdi acliktan ölsemde peynir ekmek isterdim ama baskasinin evine yemek siparis etmezdim.
Biz kuzenlerle toplaninca yapabiliyoruz boyle seyler. Tuhaf karsilayan da olmuyor hic.

Siz kuzeninizin evinde boyle seyler yapmiyor musunuz hic cidden?

Kuzenimin evine tek gittiysem durum farklı ama kocamla birlikte kuzen ve eşinin evine gittiysek durum değişir. Üstelik eşinizin kuzeni sizin de değil. Ne kadar samimi olursanız olun siz oraya eşli misafirliğe gitmişsiniz. Madem aranız iyi benim karnım acıktı da diyebilirsiniz ama dışarıdan yemek söylemek senin evinden yemek istemiyorum demek gibi bir şey

Gercekten boyle seyler hic dusunmuyorum ben. Hatta evime yemege davet ettigimde disarda yemek yiyip gelmislerdi. Ona bile sitem ettim ama benim yemegime tenezzul etmiyorlar diye dusunmedim. Cani cekmis yemistir. Onlar acikana kadar bekledik, oyle yedik yemeklerimizi. Bu kadar derin dusunen insan bana bunu yapmasaydi o zaman.

Çok şaşırıyorum böyle anlamsız şeylerin dert olmasına. Bir de ayıp olmuş mu olmamış mı tartışılıyor. Salın gitsin konu sahibi, böyle gereksiz şeylerle canınızı sıkmayın. Bir daha da aynı seyi yapmazsınız bu kadar basit.

Asla yapmam zaten. uzun sure gitmem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…