Siz olsanız çağırırmısınız?

CagirmaZdim

Soyle soyliyim.Iki ramazan ust uste ayni yemegi yapmisim farkinda bile degildim.Degerli kaynim sofrada esime gecen senede ramazanda ayni yemegi yaptigimi soylemis.Kac cesit yemekten bir tanesi ayniymis.O gun bu gundur evime gelemedi , cunki bir daha asla davet etmedim.Size de tavsiye ederim, bazi insanlara , anladigi dilden konusucaksin

Yağsız alışmışsınız yağlı yiyemeyebilir. Bozulma. Ona göre yapma yemekleri. Beğenmezse kendi bilir. Devamlı çağırmaya gerek yok bence. Etliye düşmez.

Hayır çağırmam ne demek al geri götür cagirdigindan ötürü minnet duyması gerekirken bu ne biçim tavır böyle insanlara naparsan yap yaranamazsin

Beğenmeyebilir tabi de bunu geri götür ne demek? Bende beğenmeyebilirim diyenler; "sizde tabağı geri götür mü dersiniz? Bebekle bu yemekleri hazırlayana, sağolasın sana da zahmet oldu, bu halinle hazırladın mı" dersiniz?

Çağırma ya boşver karşılıklı zorunluluk olmamış olur.

İnsan begenmese de ses etmez. Ne yani milletin uşağı misiniz? Gitsin istediği yerde yesin sizde zahmet etmezsiniz.

Eşinizin abisini çağırmayacagınızı eşinize söylemekle hata etmişsiniz,ben kvminçok yoruldugu bi gün bi tencere taze fasulye yapıp gönderdim,sonra farkettim yenilmemiş çöpe dökmüşler,bi daha son oldu,yemek yapamadıgını fark etsem bile evden bişe götürmüyorum çünkü bozuldum,eşimi de alıp annen çöpe dökmüş bik bik ne ayıp bi daha da yemek götürmem demedim,siz de kendinize her zamanki gibi yemek pişirip gelirse bi tabak önüne koyun eşinşz götürmek isterse doldurup götürsün,çok da tınnn

Yaptığı çok ayıp . Insanlık bende Kalsın der bir kere daha çağırırım yine aynısını yaparsa daha da çağırmam

Begenmiyorsa gelmesin. Ellerine saglik diyip tesekkur edecegine kusur buluyor hic sevmem boyle tipleri. Cagirmak zorunda hissetmeyin kendinizi esiniz de neden cagirmiyorsun derse yemeklerimi zaten begenmiyor yemiyor dersiniz. Bu tipler insanlari iylikten sogutuyor.

Madem damak tadı farklı,otursun evinde pişirsin yesin ne geliyor.
Ne tuhaf insanlar var,iyilik yapıyorsun burnundan getiriyorlar.
Çağırmayın artık sizde.

Konu sahibi arkadasim kayninizin sorunu sizin yemeklerinizi beğenmemek değil.adam resmen mızmız,huy edinmiş herşeye eleştirel yaklaşıp sorun etmeye.huyu öyle bence.karisina Allah yardım etsin.huysuz bı tip.sahlepin içeriğini sorup Edip sonrada yok sulu sewerim yok şekerli geldi, yok rahatsız etti filan adam hastalık hastası tipler var ya hani onlar gibi..mizirdanip duruyor.neyseki atlatmissiniz huyunu öğrenmiş oldunuz bence kişiselleştirip yemeklerim neden beğenilmedi die sakin takılmayin.sorun sizin güzel yemeklerinde değil adamın mizmizliginda. Hiç kale bile almayın.su bile icse markası istediğim marka değil ph dengesi bana uymuyor diye sorun edecek bı tip:)

Bosver onun damak tadı oyle alsms bende annemin yemeklerinden az tuza alstm oyle yemekler yapyrum kaynımda bir donem bize yemege geliyordu aynısını yapıyordu sen cagırmaya devam et yemezse yemesin sonra yarın oburgun esinde oda demesin bir tabak yemek yemeye cagırmadın diye

ben şahsen takılmam bu tarz şeylere beğenirse yesin beğenmesse kahvaltılık birşeyler koyarım masaya onlardan yesin yemek konusu gerçekten kritik bir durum bende birçok kişinin yaptığı yemeği yiyemiyorum kötü diye değil benim bünyem kadırmıyor midem bozluyor bence üzerinde durmayın

Büyütülecek bisey degil bence yağsız salçasiz yemeğe alışmış biri için sizin yemekleriniz ağır geliyor olabilir.Benim kardeşimde bu konuda cok sorun cıkarir o da kesinlikle yağ salça tuz vs istemiyor ve midem bulanıyor diyor.Bana göre misss gibi yemek oysa ki...Çağırmayın rahat rahat yiyin yemeginizi ama çağırıyorsanizda açliğın verdigi gerginlikle bu şekilde davranmasıni hoşgörün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…