siz olsanız gider miydiniz ?

siz teyzenize annenizin kardeşi oldugu için gideceksiniz.
annenize minnet duydugunuz onu önemsediginiz için gitmelisiniz.
teyzeniz annenize akıl vermiş ama anneniz size onların aklı ile davranmamış bunun için gitmelisiniz sadece anneniz için

ben olsammmmm hayatta işim olmazdı... gitme yaaa hastaysa hasta diğer tarafa yaptıklarıyla gidecek zaten... ölse arkasından küçücük üzülmeyeceğim insanın da yanına gidip yüzleşmem doğrusu...

bende öyle yapmaya karar verdim sadece annem üzülmesin diye ve insan olduğuum için gideceğim.

Herkes kendine yakışanı yapar. Ben olsam giderdim. Onun yaptığı onu bağlar senin yaptığın seni bağlar.

Arkadasa katiliyorum canim:) her ne olursa olsun hastalikta saglikta ben arka planda birakyrm bu tarz seyleri

Teyzeniz sizi yeğeni gibi kendi canından biri gibi görmemiş ki öyleyse hiç te gitmek zorunda değilsiniz

Giderdim. Gözlerinin içine başım dik şekilde bakar geçmiş olsun dileklerimi söylerdim ve çıkar gelirdim. Gider ayak vicdanı bi kaşınsın. Allah hayırlı kapılar açsın herkese

bende öyle yapmaya karar verdim sadece annem üzülmesin diye ve insan olduğuum için gideceğim.
Bence de yap canım içind e ki dert seni kemirmesin söyle gitsin en azından pişman olmazsın
Allah rızası için dedim ve gittim ama çok mutlu hissetmedim kendimi . Eskilerden açıldı konu bana babanıza çok kızmıştım onlara ait olduğunız için sizi de görmek istemedim dedi . Neticede onları çoçuğusunuz dedi .

Giderdim. Gözlerinin içine başım dik şekilde bakar geçmiş olsun dileklerimi söylerdim ve çıkar gelirdim. Gider ayak vicdanı bi kaşınsın. Allah hayırlı kapılar açsın herkese
Gittim cankm Dediğin gibi de Yaptım ama ne vicdanı kaşındı ne de huzursuz oldu . Diğer yeğenleri de gelmişti . Yavrularım dedi ve sarıldı onlara bana da dil ucuyla Hoşgeldin dedi . Gitmesem yokluğumu bile fark etmezmiş .

Ya ben sınır oldum . Keşke cevabını verseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…