siz olsanız gider miydiniz ?

Kan bağı var işte ... Annemde öyle deme sonuçta zor Zamanımızda onların evine gittik diyor .
annenin minneti var, senin degil.

Zaten seni istememisler, ayrica bu dunyaya beni getirin diye sen istemedin, annenle babana da sen ayrilin demedin. Yani sana gore bir sey yok aslinda.

Bak benim esimin de teyzesi var ve esimin annesinin bu kadina minneti var. Gecmiste ne yardim yapmişsa artik bilmiyorum. Ve bu teyze, esimden hatta benden de minnet ve tapinma bekliyor. Halbuki ben onlarin hayatina yeni girdim, benim kimseye bir borcum yok. Esime de bir faydalari dokunmadi. Yani gicik oluyorum, kimin minnet borcu varsa gitsin yalakaligini yapsin, bize ne?

Teyzemler anneme destek oluyordu ya bir de kardeşi ve de teyzemler anneme çok kıymetliler nedense . Ancak abla öyle deme tek dediği bu . Dayım bile bsn olsam çocukları almam diyordu
Yaşamayan bilmez...Sen herşeyden önce kendini düşün...Eğer gidip kendini kötü hissedeceksen gitme...Benim çocukluğumu mahvedenleri gördüğüm zaman eskiden sırtım yanardı. Başıma bir ağrı saplanırdı. Artık aştım galiba hiç etkilenmiyorum...Sen nasıl hissedersin peki gidersen?

kuzenlerim dediğin teyzenlerin çocuğuysa onlarla da görüşme. niye görüşüyosun ki zaten
he he de geç. zorla olmaz bu işler
el kadar çocuğa babayı kötülemek ayıp değil de bu mu ayıp?
Diğer teyzemin çocuğu bunu diyrn ama fark eden bşy yok diper teyzemde aynen böyle konuşuyordu . Bana bfn daha ilkokıldayken bile annemle babam ayrılmamışken ver bunları Babalarına kendinde gel dediğini çok bilirim anneme . Hatta annenizi alır götürürüm diye bize çok söylerdi

Annem bğyok diye ve yardımı dokundu diye ama yapılanlar Söylenenler unutulmuyor . Birgün dışarda oynarken annem bizi kayboldu sanmış bize kızdı annem çok uzağımda oynadım evin diye de teyzem yeter annen sizle uğraşmayacak dedi

Sadece selam verir gelmiş olsun diler geçerim . Bilmiyorum uzun zamandır görüşmedik . Nasıl hissederim bilmiyorum hiç dile getirme imkanım da olmadı Duygularını onlar muhtemelen bilmiyorlar bile kırgınlığımı

Zaten gidersem sadece annem için olacak bu . Peki sizce hesaplaşmalı içimi dökmeli miyim ?
Konu acilirsa veya yine eski konulardan konuşmalar olursa ufakta olsa kirginliğini dile getirebilirsin zaten hastaymis umarim birazda olsa fikirleri ve tavirlari değişmiştir

Konu acilirsa veya yine eski konulardan konuşmalar olursa ufakta olsa kirginliğini dile getirebilirsin zaten hastaymis umarim birazda olsa fikirleri ve tavirlari değişmiştir
Fikirleri değişmez onun asla . Konuyu da açmaz Hastalığı'nın da çok ciddi olduğunu zannetmiyorum .

Annen küçükken bırakıp gelmeliydi sizi annende hata dedi
Sizinki gibi olmasa da bir zamanlar annemin ve benim gunahsiz yere kalbimi kiran bir buyuk teyzem vardi. Vardi diyorum cunku artik yok. Bazen bazi insanalti hayatınızdan cikarmak gerekiyor mutlu olmak için. Yok onlar daha ne olabilir ki yok iste

Olmamasına üzülmüyorum . Sadece geçmişte bana bunları yaşattıkları için benim kişiliğinden çok şey aldılar . Bu Yüzden kızıyorum .

Benzer durumu yasadim ve gittim
Teyzem babami hic sevmezdi,ayni sekilde babam da teyzemi sevmezdi. Birbirleriyle tartisma yasamamis olmalarina ragmen arkalarindan konusurlardi. Teyzem 22 yillik kanser hastasiydi. Ölmeden once son bir ay hastanede onunla kaldim. Bir sey kaybetmedim,zira bence cok sey kazandim

Bu arada bence soylenen kotu bir sey degil. Annenizin oldugu kadar babanizin da cocugusunuz. Anne baba ayriligindan sonra babada kalmak kotu degil. Hatta bazen gerekli

Ben iyi bir insan değilim. Hiçbir zaman öyle bir iddiam olmadı.

Bu nedenle gitmezdim.

Gitseydim de kesinlikle içimde ne varsa söylerdim. Hatta annenize de söyleyin, "Giderim ama eskileri açarım, sonra başıma ekşime" diye.

Aynısını anneanneme yaptım.

Çok çok çok kalbimi kıran bir şey yaptı anneannem ve teyzem.

Anneannemle yüzleştim, özür de diledi ama bitti o iş geçmiş olsun.

Teyzem de, o da ha var ha yok. Yılda birkaç kez görüşürüz, benim için sokaktaki herhangi iki bireyden gram farkları yok.

Annem bu sorunlarda taraf tutmadı, beni bir şeye zaten zorlayamazdı.

Sizin anneniz de kardeşini uyarmayıp evlatlarını güzel ezdirmiş, belki mecburiyetler bilemiyorum.

Kin bile bir duygudur, ben tamamen nötr yaklaşıyorum böyle durumlarda çünkü kendimi çok seviyorum. Negatifi kendimde tutma taraftarı değilim.

Ayrıca it ürür kervan yürür, kuzenleriniz ne derse desin.

"Evet kinciyim, kötüyüm. Bana dikkatli yaklaşın sizi de siler atarım." deyip geçin nedir yani?

Dediğim gibi iyi veya çok gelişmiş bir birey olma iddiam yok, mutlu huzurlu olayım gerisi hikaye.

Tabi ki bazen gerekli ama burada kastettiği o değildi

Kin tutmuyorum ama içimde kırgınlıklarım var

Tabi ki bazen gerekli ama burada kastettiği o değildi
Sorunlu cocuklar miydiniz? Ben mesela cok huysuzmusum. Teyzem hep derdi ver bunu babasina adam eder o diye bendrn taraf. Su anki aklimla bakiyorum da hakliydi teyzem sanirim benim oz kardesim yok,olsaydi ben de kardesimin eziyet gormesini istemezdim evladi yuzunden

Babayla kalabilir çocuk tamam ona sözüm yok ama insan yeğenine Baba'nın kanını taşıyorsun dokunma bana annem küçükken daha bebekken Bırakıp gelmeliydi sizi der mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…