siz olsanız gider miydiniz ?

Asla gitmeşim ne ölusune ne dirisine

Bana da aynı psikolojik baskıyı Yaptılar . Misal Birgün teyzemin yanına gittim annem hata yaptı siz çok küçükken bırakıp sizi gelmeliydi dedi

Madamgonca...sen Allah için git Allah bilsin .

Anne degilim ama iki tatli minigin teyzesiyim seni anliyorum cok zor bisey bebegin icin dua edicem insalh guzel haberler alirsin elini karnina ver ve 9 defa inşirah suresini okuyup ufle gobegine int bakabilrsin bilmiyosan insallh iyleşir.amin

Ne olursa olsun size evlerini açmışlar, ortada kalmamışsınız, o söylemler de can yakmış ama olsun, bi gönül alabilirsin gibime geliyo.

Yaşamayan bilmez tabi ama kendini nasil huzurlu hissetceksen oyle yap ama ben giderdim herkesin yaptigi kendine samimiyete gerek yok annem icin bir kac dk kalip gelirdim

Kim diyor? Bir çocuğà annesinden koparmayâ çalışanlar asıl kinci egoistler. Siz ne yasidiginizi bilirsiniz kim bilir ne acılar ne travmalar... herkes hakettigini yaşasın boşverin.. bakın keyfinize siz
Kuzenlerim ... Gonca sen çok kincisin egolusun sinsisin . Vs vs

Ne olursa olsun size evlerini açmışlar, ortada kalmamışsınız, o söylemler de can yakmış ama olsun, bi gönül alabilirsin gibime geliyo.
Onlar evini bana değil anneme açtılar eve daha gelmeden anneme defalarca çocukları Bırakta gel onları istemiyoruz . Sakın çocukları getirme dediler . Biz annemle geldiğimizde de sizi istemiyoruz burada diye açık açık söyledi teyzem

Cenazeyle düğünde küslük olmazms benim hayat felsefem bu iyi kötü suyunu içip ekmeğini yemişsin Allaha havale eder boynuna atlamazdım ama hal hatr sorardım

Anlaşılan hiç içinden gelmiyor, zorlama kendini o zaman.

Kuzenlerim ... Gonca sen çok kincisin egolusun sinsisin . Vs vs
kuzenlerim dediğin teyzenlerin çocuğuysa onlarla da görüşme. niye görüşüyosun ki zaten
he he de geç. zorla olmaz bu işler
el kadar çocuğa babayı kötülemek ayıp değil de bu mu ayıp?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…