siz olsanız gider miydiniz ?

Istedigi kadar maddi yardimi olsun...
Parayi veriyor lafla davranisla sövuyor...yok ya!

giderdim .... Giderek onu mahcup ederdim iyilikten zarar gelmez be kardesim bosver ..sahsiniza kizmamis babaniza kizmislar
babama da kimse o kadar ağır laf söyleyemez ne olursa olsun. babamında teyzemlerde illa ki hakkı vardır. insanın insana her zaman hakkı gecer.

içimdekileri söylemeli miyi ?

evet çok tuhaf gercekten de neler neler duymadım onlardan anneme keşke çocukları bıraksaydın evlenırdın mı demedıler. annenız sizi aldı almak zorunda değildi yaramazlık yapmayın mı demedıler

Babanızın kanını taşıdığınıza göre ve o kan bu hanımefendiyi rahatsız edip, sizi dışladığına göre... Gerekli cevap zaten sizin sözlerinizin içinde..Rahatsız etmeyin hastayı bence..

o içimdeki kırgınlığı bılse buyukluğu anlar ve ezilir ama bilmediği için buyuk ıhtımalle gelecek tabı ben onun buyuğuyum dıyordur.

bende teyzemle görüşmüyorum görüşmeyide asla düşünmüyorum onunla görüşmediğim şu birkaçyılda hayatımda eksilen hiçbirşey olmadı hatta onun iğneleyici laflarını sürekli bizi annemi kulanmaya çalışması herkonuda kendini övmesi birsürü birsürü daha anlatamaycağım kadar sorunlu bir insandı iyikide görüşmedim keşke daha önce kesseydim ilişkimizi

evet çok tuhaf gercekten de neler neler duymadım onlardan anneme keşke çocukları bıraksaydın evlenırdın mı demedıler. annenız sizi aldı almak zorunda değildi yaramazlık yapmayın mı demedıler
Hepsi aynı sanırım bizimkiler de benim annemi evlendirmek için çok uğraştı ahh ah :) üzmeyin kendinizi. Çok düşünmeyin başka bi şey diyemiyorum kardeşim :)

babama da kimse o kadar ağır laf söyleyemez ne olursa olsun. babamında teyzemlerde illa ki hakkı vardır. insanın insana her zaman hakkı gecer.
tatlim karar senin fikir sordun benim hayata fikrim bu her zaman istegigimiz gbi olmuyor maalesef soylemisler soylerler soylicekler kimsenin agzini tutamayiz .. Herkes kendinden mesul. Gidip gitmemek sana kalmis ben giderdim inancim ve gordugum aile bakisimdan dolayi .. Benimde annem BBM Ayri o konuyu acmazlar onumde ben giderim

peki yüzleşir mıydınız ?
Sanırım ağır bir hastalık,ben olsam gider bi 15-20 dk geçmiş olsun der çıkarım,eğer vefat ederse bu seferde keşke gitseydim diyebilirsiniz çevremde de gördüm gitmeyip vefat haberini alınca keşke gidip görseydim diyenler,yüzleşme olayına gelince yüzleşmezdim eğer karşı taraf konusunu açmazsa eğer açarlarsa elbette cevabım olur ama hasta yatağında kimsenin eski konuları açacağını zannetmiyorum.

o içimdeki kırgınlığı bılse buyukluğu anlar ve ezilir ama bilmediği için buyuk ıhtımalle gelecek tabı ben onun buyuğuyum dıyordur.

Hııııımmm... Doğru o da var. O zaman gidin ve "buraya annem istediği için geldim, tıpkı zamanında senin bize annemin hatrı var diye katlandığın için. Buraya, senin yıllar önce babamın kızıyız diye söylediğin iğrenç cümlelere rağmen geldim, annemin kızı olduğum için" de. Ya da bu tarz bir şey.

Haaa ya da kısaca, "buraya annemin kızı olarak geldim. Babamın kızı olsaydım , zamanında küçücük bir çocukken bizi hor gören bir kadının evine asla gelmezdim"
diyebilirsin.

Anneniz bu duruma ne tepki gösterdi ?

Siz evli misiniz bilmiyorum ama evlenince kocayla yaşanılan tüm kötü şeyler aileye anlatılmaz, çünkü sen affedersin ama ailen affedemez.
Zamanında annenizin de canına tak ettiğinde ve de boşanma aşamasında anlattığı kişi teyzeniz olmuş ki anneniz o olayı unutsa da teyzenizde alev canlı durmuş ve yaptıklarından ötürü babanızın da cezasını çekmesini istiyor.
Bu demek değil ki sizin canınızı yakmasını doğru buluyorum.
En zor günlerinde elinden geldiğince annenize ve sizlere destek olmuş, belki bu sebeplrrden kocasıyla kavga etmiş vs.
Kişisel algılamayın onun da içindeki öfkeye verin.
Bence affetmeye çalışın. Gidin.
En kötü yarın öbür gün ' bak ben o kadar baktım da ben düşünce gelmediler' diyemesin.
Annenizin de boynu bükük kalmasın.

Hepsi aynı sanırım bizimkiler de benim annemi evlendirmek için çok uğraştı ahh ah :) üzmeyin kendinizi. Çok düşünmeyin başka bi şey diyemiyorum kardeşim :)
Aynı acıyı paylaşan kişiler daha iyi anlıyor tabi :) onlar gibi vicdansız olmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…