siz olsanız gider miydiniz ?

Çok ağır hasta değil ya ona bşy olmaz zaten :)

Ikinci Yazdığınız daha mantıklı . Ama şu da var ben babamın kızı olmaktan gurur duyuyorum . Her ne kadar annemle anlaladılarsa bile biz çok iyi anlaşırdık .

Ikinci Yazdığınız daha mantıklı . Ama şu da var ben babamın kızı olmaktan gurur duyuyorum . Her ne kadar annemle anlaladılarsa bile biz çok iyi anlaşırdık .

Yok o anlamda demedim aslında, ama öyle de anlaşılabilir doğru söylüyorsun.
:)
Bu tarz bir şeyleri kendince harmanla sen. Teyzenin en doğru anlayacağı şekilde.

Bende Evliyim eşimle ilgili hiçbirşeyi anlatmam anneme .
Teyzem bizi sevmiyordu babamın olduğumuz için sevmiyor ve de istemiyordu . Anneme hatta biz o Efe giderken çocukları getirme dedi . Biz gidince onların evlerine bize bunları niye getirdin istemiyorum götür dedi ve nerdeyse hergün duydun laflarını

içinizden gelmiyorsa gitmeyin. kinci değilim halen çok şükür babamın kanını taşıyorum dersiniz:)

ben yakın zamanda tartışma yaşadığım akrabanın oğlu askere gidecek diye aradım. Ama onlar beni (bir durum var) hayırlı olsun diye aramadılar. Bende anneme söyledim. Sen ara dedin aradım onlar neden beni aramıyor bir daha bana ara filan deme dedim

Olmazsınız eminim. Ayrıca bu yaşadıklarınız sizi büyütür, olgunlaştırır. Onlar gibi olmazsınız.
Bunları yaşadığımda daha 15 yaşındaydım aslında ergenlik yası . Ama zaten fark etmez teyzemden bu sözleri duymam çok daha önceden de vardı devamlı 6-7 yaşındayken de yapardı Babanızın çoçuğusunuz vs vs diye

Nasıl davranırsan o şekilde Karşılık alırsın halbuki ama karşındaki kişiler insan değilmiş

Anneniz bu duruma ne tepki gösterdi ?
zaten sadece o bize gelirdi annemi istemezdi eşi miras yüzünden anmmi kovdu evlerinden biz daha çoçuktuk ama yılaarca 5 yıl öncesine kadar haftada iki üç gelir akşam yemeğinden sonra giderdi artık bazı yaptıklarından sonra bende istemeyince gelemedi sanırımda gelmeye yüzüde yok annemlerle yaşamıyorum artık en son üç ay önce konuşmuş annemle annem gecmiş olsuna gitmiş gerek yoktu demiş anneme bu kadar

Güzel anneler dualarınıza ihtiyacım var .. Minikkuşum erkekmiş . 13. Haftada kız demişti doktor . Doktorumuz beyninde kist var %85 erir ama ayrıntılı bakılması gerek demişti . Burda Atatürk Hastanesi nde Ali Kardeş’e giden bir arkadaş vardı sanki . Mumnun musunuz acaba ? Doktorum ona yönlendirdi .. Minikkuşum için dualarınızı esirgemeyin güzel anneler Yarın 3lü taramamız var . İnşallah herşey güzel olur

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Benim annem böyle tepki göstermez . Benim annem sadece babana kızdığı in teyze. O gun sana da öyle demiştir teyzenler iyi der annem hep

Gitmezdim..Gitmedim de.Bana çocukluğumda hata yapanları unutmadımda...Şuan hiçbiriyle konuşmuyorum çok mutluyum. Ölselerde, düğünleri de olsa gitmedim gitmem...

Demek ki ben de kinci bencil ve egoistim. Asla gitmezdim.

Sizinde mi başınıza benzer olaylar geldi ?
Çok benzeri değil ama annem ve babam farklı kültürde evlenen insanlar. Babaannem baktığı için onlarla muhattap olmak zorunda kalırdım. Bu yüzden Babamın akrabaları genelde baskı yapardı bana. Sürekli laf sokma, laf vurma, kendi çocuklarını kayırma, beni karalama vs vs. ben güçlü bir karakter sahibi olmasaydım. Belki içine kapanık bir birey olarak yetişecektim. Ama annem her zaman özgüvenli bir kız olarak yetişmemi sağladı...Ama onları affetmicm. Düğünümede geldiler. Yok gibi birşeydiler...Hiç bir şey hissetmedim. umrumda olmadılar bile...İyi karar ver. Eğer vicdan azabı çekeceksen git derim. Ama ben gidemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…