- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Seneye evlenme durumum olabilir. 2021 yılında. O zaman iş yerine daha yakın bir muhitte yaşayabilirim.Ben olsam yeni isi tercih ederim kesinlikle.severek yapilan bir is icin yol cok koymaz diye dusunuyorum.
Yeni ise baslayip baktiniz iyi gidiyor sonra evi yakina tasima durumunuz olmaz mi?
Henüz yok. Bekarım :) bakış açınıza bayıldım bu arada.Eger küçük size muhtaç anında yanında olmanız gereken bir yavrunuz yok ise gönlündeki işi tercih et.
Ailem yol konusunda çok söylenecek. Benim gönlümden de yeni iş geçiyor açıkçası. Buradaki isimden çok bunaldımKesinlikle yeni is. Her ikisinde de calisip isini hakkini vereceksin neden daha iyi sartlardaki is olmasin
Eger küçük size muhtaç anında yanında olmanız gereken bir yavrunuz yok ise gönlündeki işi tercih et.
Annelik ic gudusuHenüz yok. Bekarım :) bakış açınıza bayıldım bu arada.
Inanın kıdemli değilim. Tekniker gibi çalışıyorum. Ağır malzemeleri kaldırmak zorunda kalıyorum. Ne uzayı ne de kısalabileceğim bir işteyim. Gelecek vaadetmiyor. Ayrıca fiziksel şartlar olarak çok zor.Kideminizi yakmaya degerse ve cocuk yoksa ikinci is
Evet ama yasadigim yerde servisler 1 saatte is yerinde oluyor bana cok gelmediAilem yol konusunda çok söylenecek. Benim gönlümden de yeni iş geçiyor açıkçası. Buradaki isimden çok bunaldım
Dışarı ile aramda sadece bir cam kapı var ve Ankarada yaşıyorum soğuğunu bilirsiniz. Tshirt, üzerine 2 kazak, polar ve ekstra iş yeleği ile üşüyorum daha şimdiden. Ve ağır malzemeleri kaldırmak zorunda olduğumdan bel ağrısı çekiyorum. Sigortam asgari ücret üzerinden yatıyor.Yurttan çıkınca okula varması 2.5 saat süren biri olarak bir saat yol bana makul geldi. Üşüdüğünüz ortamda çalışmak da sizi etkiliyor olmalı en az yorgunluk kadar. Ve her zaman daha çok keyif alınan seçenekten yanayım.
Her iki seçenek için olumlu ve olumsuz sonuçları listeleyip sayı olarak ve önem bakımından karşılaştırabilirsiniz. Neyi seçerseniz seçin çok mutlu olursunuz umarım. :)
Kaybedecek pek birsey yoksa ikinci seçenek daha makul. Yeni ortam, yeni iş her zaman heyecan getirir hem. Ama yarim saat minibusle gitmekte zor olabilir. Ayakta mi gidersiniz, ilk duraktan binip oturma sansiniz olur muInanın kıdemli değilim. Tekniker gibi çalışıyorum. Ağır malzemeleri kaldırmak zorunda kalıyorum. Ne uzayı ne de kısalabileceğim bir işteyim. Gelecek vaadetmiyor. Ayrıca fiziksel şartlar olarak çok zor.
1 saat mesafedeki gönlünüzdeki işi tabi ki. Yaşadığınız yer neresi bilmiyorum ama 1 saat uzun bir yol değil bence.Merhabalar.
Yarın önüme sunulabilecek bir seçeneğim var. Mevcut işim evime 5 dk mesafede. Fakat fiziksel olarak çok yorulduğum ve çok üşüdüğüm bir ortamda çalışıyorum. Işimi iyi yapıyorum ama tam da aradığım alan diyemem. Çok mesai yapıyoruz ve ay sonu elde ettiğim gelir 3600 tlyi buluyor.
Şimdi tam gönlüme göre bir iş buldum. Laboratuvar da çalışabileceğim ve çok denk gelmeyecek bir pozisyon.
Şöyle ki servisleri oturduğum semtten geçmiyor. Bi nedenle servis güzergahına ulaşabilmek için öncelikle yarım saat metro yolculuğu ve sonrasında servisle yarım saat daha fabrikaya gitmem gerekecek.
Kalırsam mesailerle maaşım 4500 tl yi bulacak fakat muhtemelen bu yerde mesai olmadığından maaşım 4000 tl dolaylarında olacak.
Siz olsanız geliri daha yüksek evinize yakın iş yerini mi tercih edersiniz yoksa 1 saat mesafede gönlünüzdeki işi mi ?
Bu arada mühendisim.
Dirayetliyimdir ama bahsettiğim gibi dışarı ile aramdaki tek yer cam koca bir kapı. Odam var fakat odada sadece malzeme girişlerini yapıyorum kalan zamanda dışarıdayım. Tshirt üzerine iki kazak bir polar ve şişme yelek giyiyorum. Buna rağmen çok üşüyorum ve ekstra polar daha giyiyorum öyle diyeyim.2. İş üşümek cok kötü benim için Allah kolaylık versin
Kıdemsen kasıt çalışılan süreydi :) yani 5 yıldır çalışıyorsan orta halli bir tazminatı yakmış olursun gibi..Inanın kıdemli değilim. Tekniker gibi çalışıyorum. Ağır malzemeleri kaldırmak zorunda kalıyorum. Ne uzayı ne de kısalabileceğim bir işteyim. Gelecek vaadetmiyor. Ayrıca fiziksel şartlar olarak çok zor.
Muhtemelen oturarak yolculuk ederim. Çünkü sabah epey erken bir saatte çıkmam gerekecekKaybedecek pek birsey yoksa ikinci seçenek daha makul. Yeni ortam, yeni iş her zaman heyecan getirir hem. Ama yarim saat minibusle gitmekte zor olabilir. Ayakta mi gidersiniz, ilk duraktan binip oturma sansiniz olur mu
Bir sene idare edilebilir ki bir saat cok da fazla degil.simdiki is yerinizde calisma kosullariniz cok kotu bence hic dusunmeyin bile.Seneye evlenme durumum olabilir. 2021 yılında. O zaman iş yerine daha yakın bir muhitte yaşayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?