Siz olsanız hangisini seçerdiniz ?

Anne olmak böyle yapıyor. umarım senin için hayırlısı olur. Hem mekan degisikligi size iyi gelir. Gönlünüzdeki iş icin yıllarca emek harcadınız tercih yaparken unutmayın.mutlulukla kalın.
Çok teşekkür ederim :) benim gönlümden geçen kesinlikle yeni işti. Fakat fikir edinmek istedim

Bu söylediklerinize göre ben olsam kesinlikle ikinci işi seçerdim, daha makul geliyor.

Yok sadece 20 aydır çalışıyorum.

Diğer tarafta mesai olmasa da 4000 diyosun, burda mesai ile 3600.. sigorta asgariden yatıyomuş ki en kötüsü kesinlikle bu..
Tabiki 2. seçenek..
Ayrıca üniversite mezunu kaç yaşında insansın, yol problemin aileni germemeli bu noktada..

Evli olsaniz hadi eve gelince de bir hengame olacak geliş saati önemli olsun ama annenizle yaşıyorsaniz o yapar zaten siz geç gelince.
Evlenincede yakina gidersiniz

Yıllarca evime uzak yerlerde okumak ve çalışmak zorunda kaldım işten çok yol yorardı beni evlenip taşınma ihtimaliniz varsa tabi o başka ama iyi düşünün derim her iş yerinde sıkıntı oluyor ne yazıkki. Burda çalıştığınız yer kötü olur gittiğiniz yerde çalışanlar yüzünden huzurlu çalışamazsınız. Nasip bu işler hayırlısı olsun hakkınızda

Evli olsaniz hadi eve gelince de bir hengame olacak geliş saati önemli olsun ama annenizle yaşıyorsaniz o yapar zaten siz geç gelince.
Evlenincede yakina gidersiniz
Çalışma saatleri haftaiçi 8.30 17.30. Fakat toplam 40 saat ediyor. Ben 45 saat çalışılması gerektiğini biliyordum. O 5 saat nasıl oluyor bilmiyorum

Burası ilk iş yerim olduğu için endişelerim var haliyle. Ya beceremezsem yeni işimi ya kovulursam gibi vesveseler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…