- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Yok sadece 20 aydır çalışıyorum.Kıdemsen kasıt çalışılan süreydi :) yani 5 yıldır çalışıyorsan orta halli bir tazminatı yakmış olursun gibi..
Anne olmak böyle yapıyor.Henüz yok. Bekarım :) bakış açınıza bayıldım bu arada.
Hani bir erkek mühendisin bile kolay kabul edemeyeceği şartlarda çalışıyorum.Bir sene idare edilebilir ki bir saat cok da fazla degil.simdiki is yerinizde calisma kosullariniz cok kotu bence hic dusunmeyin bile.
Çok teşekkür ederim :) benim gönlümden geçen kesinlikle yeni işti. Fakat fikir edinmek istedimAnne olmak böyle yapıyor.umarım senin için hayırlısı olur. Hem mekan degisikligi size iyi gelir. Gönlünüzdeki iş icin yıllarca emek harcadınız tercih yaparken unutmayın.mutlulukla kalın.
Bu söylediklerinize göre ben olsam kesinlikle ikinci işi seçerdim, daha makul geliyor.Dışarı ile aramda sadece bir cam kapı var ve Ankarada yaşıyorum soğuğunu bilirsiniz. Tshirt, üzerine 2 kazak, polar ve ekstra iş yeleği ile üşüyorum daha şimdiden. Ve ağır malzemeleri kaldırmak zorunda olduğumdan bel ağrısı çekiyorum. Sigortam asgari ücret üzerinden yatıyor.
Olumlu özellikleri lokasyon ve mesai ile maaşın daha iyi olması
Hiyerarşi yok. Fiziksel koşullar çok kötü. Ve gelecek vaadetmiyor.Birde sigorta asgariden gosterilmeside hic iyi değil. Gelecek icin büyük sikinti
Yok sadece 20 aydır çalışıyorum.
Beni yüreklendirdiğiniz için çok teşekkür ederim :)Evet ama yasadigim yerde servisler 1 saatte is yerinde oluyor bana cok gelmedi
Yıllarca evime uzak yerlerde okumak ve çalışmak zorunda kaldım işten çok yol yorardı beniMerhabalar.
Yarın önüme sunulabilecek bir seçeneğim var. Mevcut işim evime 5 dk mesafede. Fakat fiziksel olarak çok yorulduğum ve çok üşüdüğüm bir ortamda çalışıyorum. Işimi iyi yapıyorum ama tam da aradığım alan diyemem. Çok mesai yapıyoruz ve ay sonu elde ettiğim gelir 3600 tlyi buluyor.
Şimdi tam gönlüme göre bir iş buldum. Laboratuvar da çalışabileceğim ve çok denk gelmeyecek bir pozisyon.
Şöyle ki servisleri oturduğum semtten geçmiyor. Bi nedenle servis güzergahına ulaşabilmek için öncelikle yarım saat metro yolculuğu ve sonrasında servisle yarım saat daha fabrikaya gitmem gerekecek.
Kalırsam mesailerle maaşım 4500 tl yi bulacak fakat muhtemelen bu yerde mesai olmadığından maaşım 4000 tl dolaylarında olacak.
Siz olsanız geliri daha yüksek evinize yakın iş yerini mi tercih edersiniz yoksa 1 saat mesafede gönlünüzdeki işi mi ?
Bu arada mühendisim.
Çalışma saatleri haftaiçi 8.30 17.30. Fakat toplam 40 saat ediyor. Ben 45 saat çalışılması gerektiğini biliyordum. O 5 saat nasıl oluyor bilmiyorumEvli olsaniz hadi eve gelince de bir hengame olacak geliş saati önemli olsun ama annenizle yaşıyorsaniz o yapar zaten siz geç gelince.
Evlenincede yakina gidersiniz
Sonucta calisip o yolu gidecek olan sensin gozun kesiyorsa ve sartlarini begeniyorsan elbetteki 2. Isi secmelisin. Rica ederimBeni yüreklendirdiğiniz için çok teşekkür ederim :)
Burası ilk iş yerim olduğu için endişelerim var haliyle. Ya beceremezsem yeni işimi ya kovulursam gibi vesveseler bunlar.Diğer tarafta mesai olmasa da 4000 diyosun, burda mesai ile 3600.. sigorta asgariden yatıyomuş ki en kötüsü kesinlikle bu..
Tabiki 2. seçenek..
Ayrıca üniversite mezunu kaç yaşında insansın, yol problemin aileni germemeli bu noktada..
C tesidirÇalışma saatleri haftaiçi 8.30 17.30. Fakat toplam 40 saat ediyor. Ben 45 saat çalışılması gerektiğini biliyordum. O 5 saat nasıl oluyor bilmiyorum
Kapalı gözüküyor cumartesi günleri kafama bu takıldı açıkçasıC tesidir
O risk her zaman her yerde var malesef. Ama hem sevilen hem de koşulları daha iyi bir iş zaten enerji verir, insanı güzel çalıştırır.Burası ilk iş yerim olduğu için endişelerim var haliyle. Ya beceremezsem yeni işimi ya kovulursam gibi vesveseler bunlar.
Arayıp sorsanızKapalı gözüküyor cumartesi günleri kafama bu takıldı açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?