siz olsanız napardınız kayınvalidemmi yeni evmi

2 sene valideyle oturup cillop gibi evine geçen akrabamız var.. Eğer söz verdikleri süre uzamayacaksa validenlerde iyi hoşsa oturursun çalışıyormuşsunda her akşam hazır önünde yemeğin yeterki anlayışlı olsunlar sende saygılı ol 2 ay bile sabredersin. Eğer baktın süre uzadı hadi hayatım kiraya.

Böyle böyle kandırıyorlar kızları... 1 aycık canım ne olacak hem zaten evde olmayız.
Kim inanır 1 ayda şıp diye taşınacağınıza ? Akıl var mantık var.
Ya düğünü erteleyin veya 1 yıllığına kiraya çıkın. Bu ara kiralıklar çoğaldı, evsahibiyle anlaşıp kontratı 6 aylık yapabilirsiniz.

Tabii sen de haklisin. Iste karsindaki kisinin insafina kalmis.

Canim yolun bahtin acik olsun. Sana kisaca sunu dicem. Sen cok iyi bir aileye gelin gitmissin. Burayi takip ediyosan ne kayinvalideler var biliyo musun. Ben senin yerinde olsam bu kadar anlayisli bi aileyle kisa sureli beraber yasardim. Hem kendi eksiklerini gorebilirsin hemde eşini her anlamda daha iyi tanirsin. Mukemmel bir firsat senin icin. Karar senin tabiki. Ne istersen onu yasarsin. Ama yinede bi düşün. 2ay gelip gecer

yeni gelin diye oruc tutmmak ne alaka?

Çalışıyorsunuz ve ramazan da geliyormuş zaten. Uzun bir süre değil. Yalnız hazır yemeğe alışınca kendi evinize geçtiğinizde zorlanmayin :)

Hiç okumadan direk konu başlığına yazdığın soruyu cevaplıyorum.
YENI EV...
Deli misin tabiki de yeni ev.
Kv ile aynı evde oturmayı bırak aynı şehirde durmayacaksın. Allah korusun. Aman asla gözünü seveyim.

maşallah. kaynana oturup planı çizmiş
kaynana ne derse. tersini. yap
yoksa zararlı sen olursun
evlilik cçok farklı
Ah bu kaynanalar yok mu herseye burnunu sokarlar. Su an sinirimden elim ayagim titriyor demin kv ile konustumda.

Esyali kiralık eve çıkın bir iki ay kira verin ama evliliginizin en güzel günlerini kv kp yanında geçirmeyin tekrarı yok çünkü

Esya almak zorunda misiniz?
Katlanacaginiz bir aysa cok rahat esyali daire bulabilirsiniz. Ya da garsoniyer olarak kullanilan gunluk evler var ya elli atmis liraya. Fiyatta indirim yapip onlari 1 ayligina kiralayabilirsiniz. Evet evin amaci kötü ama benim eski sevgilim ticaretini yapiyodu,gercekten icleri cook şık dizayn edilmiş. Hem merkezi yerlerde oluyor. Nevresimi degiştirir elinizde cif-supurge bir gün boyu temizlerseniz sizden once kalanlardan iz falan kalmaz:)
Oyle bir ev bulamazsaniz -boş eve ciksaniz da illa dört dörtlük doseyecek degilsiniz ya. Bir cekyat bir yatak-tv işinizi gorur. Mutfak esyalari zaten ceyizinizde mevcut... Hem anlatacak aniniz olur yaslaninca,boz evlendigimizde bir cekyatimiz vardi bir askimiz diye. Benim annem babam 30 yildir kaymagini yiyor bu romantik aninin mesela:))

Sende kaynanadan çekenlerdensin anlaşılan , çeken çekeni anlar ancak çekmeyende kaynanayı melek ilan eder ya yeni evlidir yada çocuğu yoktur ama eninde sonunda herkes olumsuz davranışlara maruz kalır , bu kaynanaların uğraşacakları hobileri olmayışından hayatı boyunca tek uğraşları çocukları olduğundan bu huylarında ısrarlı olmaları aile birliğini ve mutluluğunu engelliyor
Ah bu kaynanalar yok mu herseye burnunu sokarlar. Su an sinirimden elim ayagim titriyor demin kv ile konustumda.

Hiç kv kpye oturmaya alıştırma kendini. Ben arkadaşlara katılıyorum o sure çok uzar bi de bebek olduğunu dusun hiç gitmeyin derler. Sen esyali bi ev kirala. Başını agritma.

Kesinlikle kalma derim uzar o iş ben sana diyim kendini kandırma 15 gün tatil yapcn zaten 15 günde bi apart tut.ki öyle olursa işi uzatmazlarda hemen alınır.ksbul etme sakın

inanama diyor bukadar insan sana. üstelik bizdede arsa satilip dügün yapildi. hicte öLe sandigin gibi olmuyor görümcelerim kiskancliktan catladi resmen. sanmaki o ev üzerinize alincak. inan fazla iyi niyetlisin

bi ev var üzerine nişanlımın kirada. bu alıncak evde benm üzerime olcak çünkü krediyi ben çekiyorum

peki dediğin gibi düşünüyosan öyle olsun şimdi ben burda kaynanamla oturup 2 ay sonra eve çıkarsam konum kandırıldım değilde eşim sözünün eri çıktı bi konu olur :)

burdaki en mantıklı cvbı sanırım siz vermişsiniz. 2 ayın 1 ayı ramazan akşam eve gidicez yemek hazırlama vs iftara bile zor yetişcek bana o yüzden mantıklı gelmişti kalmak. 2 ay değil belkide 15 günde taşıncaz 2 ay maksimum bi süre zten bizim için balayından gelip ev bakıcaz arsa deseniz zaten haftasonu gittik baktık satışa çıktı müşterisi hazır 10 güne satılcak geriye tek düğünden gelen altın askı kalıcak başkada bişi yok sonrası eve gitmeye kalcak. ben çeyizimi bile götürmücem annemde kalıcak hepsi sadece kıyafetlerimi kaynanama götürcem,yatak odası bile almıcaz nişanlımın yatağında uyucaz, şayet onlarda beni ciddi ciddi yanlarında tutmak isteseler idaretende olsa bi yatak odası falan alalım derlerdi alamayacak durumda değiller. yani kısacası mantıken düşündüğümde herhangi bi yanlış gmremiyorum kayınvalidem benden telaşlı evin şöyle olsun böyle olsun daha düğüne 5 ay var geçenlerde gttik eşyamızı vs seçtik, öyle olmasa ne diye gidip seçelim ama dimii..

Madem 1 ay sonra herşey değişiyor 1 ay daha bekleyip öyle evlenseydiniz.
Ben bazı insanların evlilikten ne anladığını tam anlayamıyorum.
Ya insnaın en güzel dönemleri.Beraber insan sevdiğiyle gider yuvası için eşyasını alır düzer evine.İlk günler ilk aylar önemli değerli hiçbir zaman ele geçmeyecek zamanlardır.O zamanların kıymetini bilir.
Ev de ev..Nedir bu hırs.Bu kadar önemliydiyse bu ev.Ev alınmadan hesap kitap yapılmadan düğün günü kararlaştırılmamalı.
Bir de hayat sanki bizim planladığımız şekilde gidiyor.Yok 1 ay sonra şöyle olacak.2-3 aya ev alınacak.
Sanki dikdörtgen daireden üçgen daireye geçecek.Alacağın koltuk takımı masa yatak beyaz eşya.Hangi eve geçersen geç bunlar alınacak.
Bu çağda bu zamanda insanların kayınvalide layınpederle hem de daha ilk günlerde oturma zihniyetini anlamış değilim.Bunun bana söylenmesine teklif edilmesine bile müsaade etmem.Ne münasebet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…