- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
yani sizcede kaynanamla oturmam sıkıntı olmaz öyle mi ?
komşunuzun oğluda mı öyle kaldılar
Tabii sen de haklisin. Iste karsindaki kisinin insafina kalmis.Böyle böyle kandırıyorlar kızları... 1 aycık canım ne olacak hem zaten evde olmayız.
Kim inanır 1 ayda şıp diye taşınacağınıza ? Akıl var mantık var.
Ya düğünü erteleyin veya 1 yıllığına kiraya çıkın. Bu ara kiralıklar çoğaldı, evsahibiyle anlaşıp kontratı 6 aylık yapabilirsiniz.
merhaba arkadaşlar. bi konu hakkında sizden yardım almak istiyorum. şimdi ben nişanlıyım mayıs 13 ünde düğünüm var. nişanlımın bi evi mevcut yalnız hem iş yönünden bize ters hemde kiracı oturuyor. bizde o yüzden orada oturmucaz. başka bir ev alcaktık yalnız düğünden gelen takılar vs önden verilsin die evi evlendikten bi sene sonraya bırakmıştık. kirada oturcaz die konuştk hatta evlendkten 2 3 ay sonraya ev alınır bile derken eşyalar kiradaki eve uygun olsa yeni eve uymucak yeni eve uysa kirada 2 3 ay oturup yeni eve eşya gidince bozulur vs herşey masraf die düşündk. nşanlımlada aramızda bizi 1 ay idare edicek biyer olsada bizde eşyayı evi evlendkten sonra alcağımız eve alalım die konuştk hesabımıza gelmedi konuyu kapatmştk. dün akşam nişanlım annesi babası ben evdeyken konu tekrar açıldı. 1 ay idare etsek aslnda biz evi evlenince alalım die düşündk ama malesef hesabımıza gelmedi olmz ilk zamanlar die düşünüp vazgeçmştk dedm. kaynanamlarda önü gelen ramazan 1 ay bizde kalın arsamızı satalım düğünden gelenide katalım evi öyle alalım dediler. biz evdede kalmayız istrseniz yeterki siz rahat edin geleceğiniz için kararı siz verin dediler. nişanlım bnden yana tamam dedi ama sen ne dersen onu yapalım dedi. biz 13 mays evlenicez tatile gidip gelcez zaten 15 gün geçicek ramazan başına denk gelcek eve dönmemiz. zaten ramazandada yemek vs gidip gelicektik ikimizde çalıştığımız için ekstradan kalmış olcaz işte. bnmde kafam karıştı kaynanam çok iyi hoş seviyrm kayınbabamıda ikisinide ama siz olsanız napardınız. evlenip kaynananızla 1 1.5 ay gibi oturup ev alıp evinize mi giderdiniz yoksa kiraya gidip masraf edip 2 -3 ay sonra evi alıp mı tekrar taşınırdınız ?
yeni gelin diye oruc tutmmak ne alaka?Bir de kv kendince iyi bir şey diyecek siz tersini anlayacaksınız ya da tsm tersi
Bir tanıdığın kızı Almanya ya gitti kv ile oturdu neyse ramazan da sen yeni gelinsin oruç tutma demişler
Onlar kendilerince iyi düşünüp demişler ama yıllar sonra bile kv kızımın ibadetini engelledi diye konuşulurdu
Yani iki taraf da ağzı ile kuş tutsa yaranamaz
Ah bu kaynanalar yok mu herseye burnunu sokarlar. Su an sinirimden elim ayagim titriyor demin kv ile konustumda.maşallah. kaynana oturup planı çizmiş
kaynana ne derse. tersini. yap
yoksa zararlı sen olursun
evlilik cçok farklı
1yil kaldik canimne kadar sürek eşyalı evde kaldınız
Ah bu kaynanalar yok mu herseye burnunu sokarlar. Su an sinirimden elim ayagim titriyor demin kv ile konustumda.
inanama diyor bukadar insan sana. üstelik bizdede arsa satilip dügün yapildi. hicte öLe sandigin gibi olmuyor görümcelerim kiskancliktan catladi resmen. sanmaki o ev üzerinize alincak. inan fazla iyi niyetlisin
konu sahibi bence biz bosuna dil döküyoruz sende farkindasin kimse ama kimse evet beraber oturu iyi edersin yazmadigina göre. ama ne olacak biliyormusun herzamanki seyler. sen nisanlina ve ailesine inancan beraber oturcan. sonrada burda kandirildim aaa dostlar diye konu acacan..
burdaki en mantıklı cvbı sanırım siz vermişsiniz. 2 ayın 1 ayı ramazan akşam eve gidicez yemek hazırlama vs iftara bile zor yetişcek bana o yüzden mantıklı gelmişti kalmak. 2 ay değil belkide 15 günde taşıncaz 2 ay maksimum bi süre zten bizim için balayından gelip ev bakıcaz arsa deseniz zaten haftasonu gittik baktık satışa çıktı müşterisi hazır 10 güne satılcak geriye tek düğünden gelen altın askı kalıcak başkada bişi yok sonrası eve gitmeye kalcak. ben çeyizimi bile götürmücem annemde kalıcak hepsi sadece kıyafetlerimi kaynanama götürcem,yatak odası bile almıcaz nişanlımın yatağında uyucaz, şayet onlarda beni ciddi ciddi yanlarında tutmak isteseler idaretende olsa bi yatak odası falan alalım derlerdi alamayacak durumda değiller. yani kısacası mantıken düşündüğümde herhangi bi yanlış gmremiyorum kayınvalidem benden telaşlı evin şöyle olsun böyle olsun daha düğüne 5 ay var geçenlerde gttik eşyamızı vs seçtik, öyle olmasa ne diye gidip seçelim ama dimii..2 sene valideyle oturup cillop gibi evine geçen akrabamız var.. Eğer söz verdikleri süre uzamayacaksa validenlerde iyi hoşsa oturursun çalışıyormuşsunda her akşam hazır önünde yemeğin yeterki anlayışlı olsunlar sende saygılı ol 2 ay bile sabredersin. Eğer baktın süre uzadı hadi hayatım kiraya.
Madem 1 ay sonra herşey değişiyor 1 ay daha bekleyip öyle evlenseydiniz.merhaba arkadaşlar. bi konu hakkında sizden yardım almak istiyorum. şimdi ben nişanlıyım mayıs 13 ünde düğünüm var. nişanlımın bi evi mevcut yalnız hem iş yönünden bize ters hemde kiracı oturuyor. bizde o yüzden orada oturmucaz. başka bir ev alcaktık yalnız düğünden gelen takılar vs önden verilsin die evi evlendikten bi sene sonraya bırakmıştık. kirada oturcaz die konuştk hatta evlendkten 2 3 ay sonraya ev alınır bile derken eşyalar kiradaki eve uygun olsa yeni eve uymucak yeni eve uysa kirada 2 3 ay oturup yeni eve eşya gidince bozulur vs herşey masraf die düşündk. nşanlımlada aramızda bizi 1 ay idare edicek biyer olsada bizde eşyayı evi evlendkten sonra alcağımız eve alalım die konuştk hesabımıza gelmedi konuyu kapatmştk. dün akşam nişanlım annesi babası ben evdeyken konu tekrar açıldı. 1 ay idare etsek aslnda biz evi evlenince alalım die düşündk ama malesef hesabımıza gelmedi olmz ilk zamanlar die düşünüp vazgeçmştk dedm. kaynanamlarda önü gelen ramazan 1 ay bizde kalın arsamızı satalım düğünden gelenide katalım evi öyle alalım dediler. biz evdede kalmayız istrseniz yeterki siz rahat edin geleceğiniz için kararı siz verin dediler. nişanlım bnden yana tamam dedi ama sen ne dersen onu yapalım dedi. biz 13 mays evlenicez tatile gidip gelcez zaten 15 gün geçicek ramazan başına denk gelcek eve dönmemiz. zaten ramazandada yemek vs gidip gelicektik ikimizde çalıştığımız için ekstradan kalmış olcaz işte. bnmde kafam karıştı kaynanam çok iyi hoş seviyrm kayınbabamıda ikisinide ama siz olsanız napardınız. evlenip kaynananızla 1 1.5 ay gibi oturup ev alıp evinize mi giderdiniz yoksa kiraya gidip masraf edip 2 -3 ay sonra evi alıp mı tekrar taşınırdınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?