siz olsanız napardınız kayınvalidemmi yeni evmi

bu arada benım kv de de bı araba vardı
arabayı satar düğün takılarına eklerız dıyorlardı
afedersın ev alma asamasında resmen o para ıcın canımızdan bezdırdı
araba 3 seneye anca satıldı

İyi de o zaman önce alınıp döşensin

Ev alınsa bile suyu elektriği eşyası bir ay sürer

Sipariş veriyorsun bir yatak bile 10 güne geliyor

O kadar cok alacak olsanız evlenmeden once alırsınız dugunden gelen 30 bın tl sızı zengın yapmayacak

Erkek delisi annelerdense o bir tanecik oğulları çok değerli oluyor.
Şimdi öyle göründüklerine bakma iç içe olunca sorun olma ihtimali çok yüksek.
Valla evliliğin en heyacanlı zamanında uğraşılacak dert değil.
Benden söylemesi...

kaynanan kesin gidicekmi nereye gidicek ayrıca dügünü mayıs degil o zaman eylüle erteleyi kapora cok pisey degildir yansın yani bu ne acele

kaynanan kesin gidicekmi nereye gidicek ayrıca dügünü mayıs degil o zaman eylüle erteleyi kapora cok pisey degildir yansın yani bu ne acele
kaynanam annesine gidicek ev var orda kayınabbmla kalcaklar yani sıkıntımız yok o konuda. bizim derdimz arsa satılsın düğünden gelenler katılsın az krediyle ev almak başka bişi dğil yani.

kaynanam annesine gidicek ev var orda kayınabbmla kalcaklar yani sıkıntımız yok o konuda. bizim derdimz arsa satılsın düğünden gelenler katılsın az krediyle ev almak başka bişi dğil yani.
eee o zaman sen al esini kendi annenin babanın evinde kal kaynanaın yanında yatıp uazabilicen mi hele 1 haftalıke evliyken

isten gelcen esinle olsan belki sparis edicen gelcek yemek yad oynasa oynasa makarna yapıcan mutfakta eee kaynanan varken her gun 4 cesit yemek olcak ille sofrayı toplıcan salata yaıcam ayyyy vahset treni 4 bence

Boş vaatlere inanma... Benim eşim de, evlenelim, fazla kirada kalmayız. Düğün takılarını, peşinat yapıp ev alırız diyordu. Evleneli 5 sene oldu.. Hala kiradayız. Hala ev alamadık..
Şu anki oturduğum evden pek memnun değilim.. İlk bu evi tutarken de, ben pek sevememiştim evi.. Ama kirası uygundu ve merkezi yerdeydi, eşimin iş yerine yakındı.. O yüzden tuttuk. Bana bu evde kalmıcaz, en fazla 6 ay sonra kendi evimizi alıcaz diyordu.. O sözler hep boş çıktı.. Ev alma işi, gönlüne ve bütçene uygun evi bulmak bence nasip kısmet..

Belki hemen bulamayacaksınız... Bir de bakarsın aradan yıllar geçmiş, ev alınamamış hala kaynana ile aynı evdesin..

En iyisi siz kiralık ev bakın. Küçük bir ev bakın. Fazla eşya da almayın. En temel ihtiyaçlarınızı alın, az ve öz şekil de. Her ay kira ödersin, ama en azından evinde huzurun olur. Huzur çok önemli. Evinde, istediğin saatte yatar, kalkarsın. Evinin için de istediğin gibi dolaşırsın.. İster yemek yaparsın, istemezsen yapmazsın. Evin küçük olur, ama o evin hanımı sen olursun..

inanama diyor bukadar insan sana. üstelik bizdede arsa satilip dügün yapildi. hicte öLe sandigin gibi olmuyor görümcelerim kiskancliktan catladi resmen. sanmaki o ev üzerinize alincak. inan fazla iyi niyetlisin

O süre uzar gider emin ol.
Ne malum arsanın hemen satılacağı ?
Eşyalı ev tutun bin kat iyi.
Kv başlar 1 ay sonra, ikinizde çalışıyorsunuz.Yemeğiniz hazır oluyor , hem kira ödemez ev için para biriktirirsiniz demeye.
Sakın böyle bir hata yapma
Ayrıca düğünde takı hesabı yapmayın.Hiç yapıldığı gibi çıkmıyor.Güvenmeyin düğüne yani.Hele de piyasa şu haldeyken.

Özellikle de yeni evli olacaksın.. Eşinle aşk yaşamak isteyeceksin, baş başa takılmak isteyeceksin.. Eee evde birileri varken, nasıl olacak.. Banyoya, tuvalete girmeye bile utanırsın..

Çok çok iyi düşün.. Midyat a pirince gidicem derken, evde ki bulgurdan olma..

Sakin sakin ama sakın kv ile birlikte yaşama bırakmışsın eşin anneci olmuş o süre uzamış ilk zamanları böyle geçirme derim sana sakın öyle bir hataya düşme eşyalı kiralık bir ev tut evin alınana kadar . Ayrıca beni kv ile yaşıyorum bir sürü problemim var bende seviyordum kv yi ama şimdi batıyor bana birşey biliyorum da söylüyorum sakın kısa bir süreliğine birlikte yaşayayım bir şey olmaz gibi bir hata yapma

merak ettim düğünden beklediğiniz tutar nedir.. çok mu kayda değer yükseklikte..

yani o tutarı bir yerden bir şekil borç bulup, yada kredi çekip düğünden sonra kapatabilirsiniz..

ben olsam öyle yapar düğünden önce evimide alır herşeyimi dayar döşerdim, düğünden gelecek paraya güvenip orda burda sürünmezdim, herşey bir kez oluyor, zaman geri çevrilmiyor.. allah gönlünüze göre versin..

Sakin ama sakin kv ve kp ile ayni evde oturmayi kabul etme imkanin varken. Esyalar standarttir zaten klasik koltuk takimi beyaz esya yatak odasi takimi. Her eve uyar. Kiracilar her ev degistirdiklerinden esyalarini degistirmiyolar sonucta :) Kendi evine ciktigindada yavas yavas sağını solunu gonlunce duzenlersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…