siz olsanız napardınız kayınvalidemmi yeni evmi

bunu bana teklif eden kaynanam kayınpederim değil. eşimle ikimiz düşünüp söyledk laf arasında geçen bir konuydu. yoksa bunun zihniyetle geri görüşlülükle alakası yok. ben kirada oturup 2 ay sonra ayrılıp kendi evime geçtiğimde eşyam hasar görür boşa masraf vs diye düşünüyodum niketim hesabımızı ona göre yaptık.

Sonuçta ortak karar alınmış bi şekilde sana teklif edilmiş.Sen hala olayın 2 ayındasın.Kesin 2 ay sonra arsa satılacak kesin ev bulunacak kesin alınacak.Yahu kesin dahi olsa 2 ay babanın evinde bekle o zaman.Benim yazdıklarımı anlamamaış hala eşya bozulur hasar görür diyorsun.Millet kendi evinden tayinle başka bi sebeple nerelere taşınıyor.Sen kafana koymuşsunçSenin yaşam tarzına zihniyetine de yaıtorsa birlikte yaşa.

yaşam tarzım zihniyetimi sorgulamak size düşen bi durum değil. siz kendi yaşam tarzınız zihniyetine uygun bi uçtan bi uca oturda kayınvaliden gelemesin o zaman ne diyim başka. 2 ay sonra arsa satılcak die bi durum yazmıyor konuda arsa satılcak yazıyor sadece. arsa satışta nerdeyse 10 güne satılcak müşterisi hazır.2.si düğün sonunu beklememizdeki amaç gelen altınlarıda birleştirip ev almak. onca yorum okudum ama bu kadarda ağır eleştiri görmedim ayıp denen bişey var insanların yaşam tarzını vs eleştirmeniz çok yanlış.

canım işte ev alabilmek için düğünden gelenleride katıp arsa parasıyla az kredi çekip ev alalım dedik tek derdimiz bu yni o yüzden. bu 2 ayda olablr 15 günde o maksimum 2 ay bi süre demek istedim yani
Önden kredi çekip altinlarla borcu odeseniz olmuyor mu? Bana hiç mantıklı gelmedi açıkçası. Ya ev alamazsaniz ne olacak? Ne kadar süre beraber yaşamaya devam edeceksiniz?

Arsa satilacak ev bulunacak yeni eve esyalar alinacak vs vs nerden baksan 6 ayi bulur o. 1 ayda arsa satilmaz. Madem o kadar hemen satiliga cikarsinlar dugunden once alin evi.
Evliligin ennn tatli cicim ayini kayinvalide ve kayinbabayla geciremezsin. Hadi evden gidelim dediler ne kadar gidecek adam. En fazla 1 hafta sizi yalniz birakabilir. Adamin kendi evi sonuçta. Hem esya alsaniz bir salon takimi bi oturma bi yatak odasi ne kadar degisebilir ki evden eve. Temel seyleri alin teferruati yeni eve birakin.

Gidin 2 ayligina esyali 1+1 yeni site ici bir daire bulun oturun. Eviniz alininca da evinize gecin. Diger turlu o is cok uzar huzursuzluk cikar. Evliligin en guzel gunlerini yok edeceksiniz ev alma derdine.

Kayınvaliden az çok hareketlerinden belli ederdi zaten sende işkillenmemişsinki oturmaya karar vermişsin. Amaçları belli idareten otursunlar sonra herkes kendi evine mantığı.

ee sen kararı vermişsin o zaman bize neden soruyorsun

herkes yazmış geçen hafta ben de yazmıştım ama neden o altınlar kadar kısa vadeli kredi çekilmiyor sorusuna bir cevap yok

hatta bırak krediyi sen peşin bölümü düğünden önce verelim atıyorum 30-40 bin de senet yapalım düğün ertesi vereceğiz dersen ona da olur diyecek birçok müteahhit çıkar

görümceme böyle aldık evi

peşin verdik düğünden sonraya da senet imzaladık ödediler altın ile

altın yetişmese idi de ihtiyaç kredisi çekeceklerdi

eşya hazır düğün hazır vs vs diyorsun

eee arsa satılınca şu an hazır olan eşya, düğün parasını kat evi al, eşyaya düğüne vade yap gelen altını da sat onları kapat

yani binbir çözüm varken neden ille de kv evi

arkadaşımda evlenirken evi yetişmedi teslim etmediler 6-8 ay ileri attılar. kv.si bu güzel zamanlarda baş başa olun dedi ve eşyalı ev tuttular. yavaş yavaş ev ölçülerine göre eşyalarını belirlediler şimdi kendi evlerinde yaşıyorlar. buda bir çözüm bence. evlenince yok arsa satılamadı yok ev bulunamadı diye süreç uzarsa sıkılırsınız.

O süre kesin uzar,öyle tak tak tak ilerlemiyor bu işler. Eşyalı kiralık ev tutun bukadar basit. 2 aylık kirayıda masraf olarak görmeyin bi zahmet.

hala bu şekilde düşünüpo kafası karışan var mı ya? gidin kayınvalidenizle yaşayın siz.

Evliliğin en tatlı zamanlarını kesinlikle kayınvalideyle geçirmeyin.
Gerçekten ilk aylarınız en güzel zamanlarınız olacak.
Beraber başbaşa yemek yemek, film izlemek, rahat rahat sevişmek varken kayınvalideyle tv karşısında maaile dizi izlemek, maaile yemek yemek mi istiyorsunuz?
Otelde kalırım, öğretmenevinde kalırım yine de kalmam yani.
Bence yapmayın öyle bir şey kesinlikle çok gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…