- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
Madem 1 ay sonra herşey değişiyor 1 ay daha bekleyip öyle evlenseydiniz.
Ben bazı insanların evlilikten ne anladığını tam anlayamıyorum.
Ya insnaın en güzel dönemleri.Beraber insan sevdiğiyle gider yuvası için eşyasını alır düzer evine.İlk günler ilk aylar önemli değerli hiçbir zaman ele geçmeyecek zamanlardır.O zamanların kıymetini bilir.
Ev de ev..Nedir bu hırs.Bu kadar önemliydiyse bu ev.Ev alınmadan hesap kitap yapılmadan düğün günü kararlaştırılmamalı.
Bir de hayat sanki bizim planladığımız şekilde gidiyor.Yok 1 ay sonra şöyle olacak.2-3 aya ev alınacak.
Sanki dikdörtgen daireden üçgen daireye geçecek.Alacağın koltuk takımı masa yatak beyaz eşya.Hangi eve geçersen geç bunlar alınacak.
Bu çağda bu zamanda insanların kayınvalide layınpederle hem de daha ilk günlerde oturma zihniyetini anlamış değilim.Bunun bana söylenmesine teklif edilmesine bile müsaade etmem.Ne münasebet.
Sonuçta ortak karar alınmış bi şekilde sana teklif edilmiş.Sen hala olayın 2 ayındasın.Kesin 2 ay sonra arsa satılacak kesin ev bulunacak kesin alınacak.Yahu kesin dahi olsa 2 ay babanın evinde bekle o zaman.Benim yazdıklarımı anlamamaış hala eşya bozulur hasar görür diyorsun.Millet kendi evinden tayinle başka bi sebeple nerelere taşınıyor.Sen kafana koymuşsunçSenin yaşam tarzına zihniyetine de yaıtorsa birlikte yaşa.bunu bana teklif eden kaynanam kayınpederim değil. eşimle ikimiz düşünüp söyledk laf arasında geçen bir konuydu. yoksa bunun zihniyetle geri görüşlülükle alakası yok. ben kirada oturup 2 ay sonra ayrılıp kendi evime geçtiğimde eşyam hasar görür boşa masraf vs diye düşünüyodum niketim hesabımızı ona göre yaptık.
Sonuçta ortak karar alınmış bi şekilde sana teklif edilmiş.Sen hala olayın 2 ayındasın.Kesin 2 ay sonra arsa satılacak kesin ev bulunacak kesin alınacak.Yahu kesin dahi olsa 2 ay babanın evinde bekle o zaman.Benim yazdıklarımı anlamamaış hala eşya bozulur hasar görür diyorsun.Millet kendi evinden tayinle başka bi sebeple nerelere taşınıyor.Sen kafana koymuşsunçSenin yaşam tarzına zihniyetine de yaıtorsa birlikte yaşa.
canım işte ev alabilmek için düğünden gelenleride katıp arsa parasıyla az kredi çekip ev alalım dedik tek derdimiz bu yni o yüzden. bu 2 ayda olablr 15 günde o maksimum 2 ay bi süre demek istedim yani2-3 ay içinde ev alabiliyorsaniz ne gereği var aynı evde oturmaya?
Önden kredi çekip altinlarla borcu odeseniz olmuyor mu? Bana hiç mantıklı gelmedi açıkçası. Ya ev alamazsaniz ne olacak? Ne kadar süre beraber yaşamaya devam edeceksiniz?canım işte ev alabilmek için düğünden gelenleride katıp arsa parasıyla az kredi çekip ev alalım dedik tek derdimiz bu yni o yüzden. bu 2 ayda olablr 15 günde o maksimum 2 ay bi süre demek istedim yani
ev almazsak kiraya ümidimizi kesmiş oluruz yani zaten eşyadır vs hepsi hazırÖnden kredi çekip altinlarla borcu odeseniz olmuyor mu? Bana hiç mantıklı gelmedi açıkçası. Ya ev alamazsaniz ne olacak? Ne kadar süre beraber yaşamaya devam edeceksiniz?
Kayınvaliden az çok hareketlerinden belli ederdi zaten sende işkillenmemişsinki oturmaya karar vermişsin. Amaçları belli idareten otursunlar sonra herkes kendi evine mantığı.burdaki en mantıklı cvbı sanırım siz vermişsiniz. 2 ayın 1 ayı ramazan akşam eve gidicez yemek hazırlama vs iftara bile zor yetişcek bana o yüzden mantıklı gelmişti kalmak. 2 ay değil belkide 15 günde taşıncaz 2 ay maksimum bi süre zten bizim için balayından gelip ev bakıcaz arsa deseniz zaten haftasonu gittik baktık satışa çıktı müşterisi hazır 10 güne satılcak geriye tek düğünden gelen altın askı kalıcak başkada bişi yok sonrası eve gitmeye kalcak. ben çeyizimi bile götürmücem annemde kalıcak hepsi sadece kıyafetlerimi kaynanama götürcem,yatak odası bile almıcaz nişanlımın yatağında uyucaz, şayet onlarda beni ciddi ciddi yanlarında tutmak isteseler idaretende olsa bi yatak odası falan alalım derlerdi alamayacak durumda değiller. yani kısacası mantıken düşündüğümde herhangi bi yanlış gmremiyorum kayınvalidem benden telaşlı evin şöyle olsun böyle olsun daha düğüne 5 ay var geçenlerde gttik eşyamızı vs seçtik, öyle olmasa ne diye gidip seçelim ama dimii..
burdaki en mantıklı cvbı sanırım siz vermişsiniz. 2 ayın 1 ayı ramazan akşam eve gidicez yemek hazırlama vs iftara bile zor yetişcek bana o yüzden mantıklı gelmişti kalmak. 2 ay değil belkide 15 günde taşıncaz 2 ay maksimum bi süre zten bizim için balayından gelip ev bakıcaz arsa deseniz zaten haftasonu gittik baktık satışa çıktı müşterisi hazır 10 güne satılcak geriye tek düğünden gelen altın askı kalıcak başkada bişi yok sonrası eve gitmeye kalcak. ben çeyizimi bile götürmücem annemde kalıcak hepsi sadece kıyafetlerimi kaynanama götürcem,yatak odası bile almıcaz nişanlımın yatağında uyucaz, şayet onlarda beni ciddi ciddi yanlarında tutmak isteseler idaretende olsa bi yatak odası falan alalım derlerdi alamayacak durumda değiller. yani kısacası mantıken düşündüğümde herhangi bi yanlış gmremiyorum kayınvalidem benden telaşlı evin şöyle olsun böyle olsun daha düğüne 5 ay var geçenlerde gttik eşyamızı vs seçtik, öyle olmasa ne diye gidip seçelim ama dimii..
ayrı yaşıcaz işte arsamız satıldı onu buraya yazmak istedim :)hala bu şekilde düşünüpo kafası karışan var mı ya? gidin kayınvalidenizle yaşayın siz.
ev alıcaz zaten arsamız satıldı onu haber vermek için yazmştm burayada biraz önceO süre kesin uzar,öyle tak tak tak ilerlemiyor bu işler. Eşyalı kiralık ev tutun bukadar basit. 2 aylık kirayıda masraf olarak görmeyin bi zahmet.
ev alıcaz zaten arsamız satıldı onu haber vermek için yazmştm burayada biraz önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?