Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz

sızın yerınızde olsam boyle bır evlılıge ben araba almak ıcın ugrasmazdım
evlendıkten sonra edınılen tum mal ortak
belkıde en basında kendı arabasını bu yuzden baskası ustune yaptırmıstır dedıgım gıbı acık olmayan konular var aranızda
ve yapıya bakılırsa tuhaf seyler var
yanı bu durumda araba alıcam demenız daha enteresan geldı sızınkı de ıyı cesaret

cok tuhaf
kayınpederımde ozellıkle esımın ustune almıstı kayınvalıdemın kullandıgı aracı
kadın ve yaslı olunca vergısı cok cıkıyor dıye
bence baska seyler var

Paranin cogunlugunu esi odemis. Uzerine de alabilecekmis 2 yil sonra ama almam diyormus.
Satip ailesine destek olduklari tutari verebilir, gerisini ev pesinati yapabilir. Adamda bi ailesine yagdirma durumu var. Arabayi aileme verecegim,onlara arsa alalim prefabrik yapalim hafta sonu gitsinler, evden miras almayacagim kardesime kalsin tamami falan. Kardesinden once kendi evladinin gelecegini dusunsun.

Garip geldi bana sahsen.

Evet bız kıradayken aılesı yaşlılıgını bahce falan ugrasarak gecirsın dıye tarla almak ıstıyor onlara

Bu tarla plani sen calismaya basladiktan sonrasi icin mi? Eger oyleyse Olur tabi hayatim ben de aileme arsa alip prefabrik yapmak istiyorum, zaten yasli insanlar, yasasalar yasasalar kac yil yasarlar ki, mutlu etmek lazim de bakalim ne diyecek.

Araç eşinizin mi değil mi. Önce bu soruya net bi cevap verin.

Eşinizin ise istediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz. İster aracı iki araç yaparsınız , ister yari parasi ile tek arac + ev girisiminde bulunabilirsiniz.

Esinizin ailesinin pek ihtiyaci olmuyormus.
Kaldi ki ihtiyaclari oldu kendinize ait araci bile alin anne yada baba isinizi gorun ha benim ha sizin diyebilirsiniz. İnceliktir bu . Deyiminize gore hergun onlarin altinda olmaz bu arac. Benimse benim kimse elini suremez olmamali. Aile neticede.

Aracta birkac kisinin parasi varsa. Hakkiniz olani alin. Onun parasi bunun parasi onun hakki bunun hakki muhabbetlerine girmez birseylere girisimde bulunurken yok annem yok babam yok kardes falan filan yapmazsiniz.

Maddi konuda koparin bence baglarinizi.
Siz degil onlar sizin malinizi kendilerine ait gibi kullanabilsin ki birsey yaparken on kere dusunmeyin.

Evet hep Aılesıne karsı verici. Bır arada her ay onlara para verelim arabaya katkıda bulundular dıyordu. Ben hayal ediyordum tarla alır prefabrike yaparız falan. Ama eşim yok bır anahtar onlarda olur hep giderler dıyor. Vazgectım bu yüzden. Ki durumları cok iyi. Evleri var. 3 maas gırıyor. Birikimleri var

adamın soyledıgıne gore kendısı odemıs sozde ama ben o adamın dedıklerının yuzde 99 una yalan 1 ıne suphelı durumuyla yaklasırdım aklı melakelerı yerınde degıl gıbı davranıyor cunku :) konu sahıbının yerınde olsaydım dedıgı gıbıyse durum
kım kendısının odedıgı aracı babanesının ustune yapar sonra babama verıcem der cunku :)
ayrıca aracı satamaz ev ıcın cunku babanesının ustune :)

Eşimin araba. Eşime alındı. İndirimli alındı. Babaannesi üzerine şuan araba. Çogunu eşim ödedi. Babası 10bın ve bılezık kattılar. Eşim eskı arabasını sattı, kredı cektı. Sevgiliyken kredı ödedi her ay bın TL. Biz baska sehirde olacagız zaten. Eşim bu sehirde kalır o araba dıyor. Bu sehır den tarla alırız. Annemler kullanır dıyor. Yanı hep bı aılesine yagdırıyor malını parasını. Aşırı verici bı ınsan. Çogunu eşim verdı ama temelli kendı parasını almadan vermeyi dusunuyor. Evlatlık görevim dıyor

Ama 2 sene sonra arac satılabılıyor.Herseyımız ıyı hıc kavga etmiyoruz. Ama sadece bu aıle konusunda kavga edıyoruz.

Bu tarla plani sen calismaya basladiktan sonrasi icin mi? Eger oyleyse Olur tabi hayatim ben de aileme arsa alip prefabrik yapmak istiyorum, zaten yasli insanlar, yasasalar yasasalar kac yil yasarlar ki, mutlu etmek lazim de bakalim ne diyecek.
Evet ben calısmaya basladıktan sonra. Ki ben kesınlıkle birikim yapınca ya kendı üzerime ya ortak olarak bırıktırıcem. Eşim gıdıp kafasına göre bırsey yapmasın. Ben emeklı olunca döneceğim sehirde neden arsa alayım. O aılesı kullanacak arsayı. Ben yılda 1ay belkı gıdıp gelcem. Unutsun böyle bır hayali. Ona arabayı verirsen bır ömür unut arabayı dıcem

Eşimin aılesı evden cıkmaz bır yere gitmez. Yaslı ınsanlar. Esım yaranmak ıstıyor sadece

İstemem dıyor. Haftasonları ısterım arada dıyor. Bende ona bunu verirsen bıdaha araba yok sana ona göre dıycem. Küserse küssün. O kadar verici kı insanlara karsı
Henüz daha atanmadigin, peşinat biriktirmedigin, kredi cekmedigin ve henüz almadığın, OLMAYAN arabana almamakla mı tehdit edeceksin??
Yok artık, evcilik mi oynuyorsunuz?
Üstelik şu an calismiyorsunuz, eve maddi bir katkınız yok. Dua edin de adam size 'sana şu yok,sana bu yok' diye maddi ambargolar koymasin

Şuan part calısıyorum. Ayrıca bunları konusarak kafa yapısını iyi anladım. Hayalı aılesine tarla almak, bırseyler yapmak

Ama 2 sene sonra arac satılabılıyor.Herseyımız ıyı hıc kavga etmiyoruz. Ama sadece bu aıle konusunda kavga edıyoruz.
haaaa 2 sene sonra satılabılıyorsa arac engellı plaka o zaman yanı babanne engellı o yuzden mı onun ustune alındı ?
ötv ındırımı mtv ındırımı ve zorunlu trafık sıgortası ındırımı ıcın bu sebeple engellı plakası almıslar yanı
bırıncı derece akraba kullanabılır arabayı bu durumda o yuzden babama verıcem aracı dıyor
cunku engellı plakasında durum bu

Evet engelli. Peki eşim alamıyor mu. 5 sene sonra satılabılıyor araba ama. İstedigi kısıye satar dıye bılıyorum ben

Artık öyle bir noktaya gelmişsiniz ki hayali konular üzerinden kavga ediyorsunuz.

Sen bunlardan besleniyorsun resmen, atan önce bir, başka şehirde diyorsun, duyanda iş hazır seni bekliyor sanir.

Eşimde kullanıyor. Bana diyor zaten bırıncı dereceden akraba kullanır sen kullanırsan yakalanırsak arabaya el konur dıyor

Eşimde kullanıyor. Bana diyor zaten bırıncı dereceden akraba kullanır sen kullanırsan yakalanırsak arabaya el konur dıyor
evet dogru soyluyor
ya engellıye bakmakla vekaleten yukumlu kısı kullanabılır ya da bırıncı dereceden akraba kullanabılır cunku engellı aracı esınız dogru soyluyor ve yapabılecegı bırsey yok bu durumda babasına verecek mecbur
bosuna tartısıyorsunuz esınızle bu yuzden
arabayı satmak ıstese zaten 2 sene beklemek zorundaydı ayrıca :)

Neyse Bosuna tartısmayacagım onunlaben mal kacırdıgını dusunmustum benden

aracın ruhsatında yazar engellı aracı oldugu adam sıze demıs sen kullanırsan ceza yerız demıs sız ne uzerıne tartısıyorsunuz alemsınız 2 yıl sonra satılabılecegını soylemıs babasına verecegını soylemıs cunku 1. dereceden yakını babası :) ya amcasına verecek ya babasına ya halasına ne yapsın mecbur babasına verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…