Siz olsanız ne yapardınız? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Arkadaşım mi deli yoksa ben mi deliyim bilmiyorum da ben normal birisi olmadığımı kabulleniyorum zaten. Böyle konuştuktan sonra ona kırıldığımı, rahatsız olduğumu belirttim. Beni sinirlendirmek de pek kolay değildir. Ancak damarıma basılırsa o an patlarım. Ahahaha yok ya adam mülteci değildir teoriye koptum

Diyalogun yarısını okuyabildim. Arkadaşın seni gömdükçe gömsün, g.tü boklu kaynını da yücelttikçe yüceltmiş.

Neymiş atanman 3-4 yıl sürermiş , onun da garantisi yokmuş. Ama adam şöyle harikaymış , böyle harikaymış da bilmem ne. Bir de neymiş, asker yolu gözlemek zorlukların birlikte üstesinden gelmek, desteklemek oluyormuş, bunu yapman gerekirmiş. Bak bak! Bunun olması için sizin birkaç yıllık ilişkinizin olması gerekirdi, o zaman asker yolu gözlerdin , daha ortada bir şey yokken tanımadığın k.çı kırık oğlanın neyini bekleyeceksin?

Ben sana diyeyim, bu arkadaş görünümlü tilki , KPSS çalışmanı küçümseyerek senin böyle vasat, tükürsen " Yarabbi şükür" diyecek g.t herife muhtaç olmanı ve b.ktan bir evlilik yapmanı istiyor.

K.çı kırık süt oğlanı 3 yıl bekleyeceğime her yıl sınava girerim, sınav sonucu beklerim çook daha iyi.

O konuşmada sen ne güzel kendini ifade edip istemediğini yazmışssın, arkadaş bozuntusu ısrarla senin kararına saygı duymayıp manipüle etmeye çalışıyor.

Ben de buna bozuldum işte. Eşinin abisine üzülüyor onun için empati kuruyor, övüyor falan ama söz konusu ben olunca duygularımı, düşüncelerimi görmezden geldi. Beni sevdiğini ,düşündüğünü ve mutlu olmamı istediğini söylüyor ama bilemiyorum bu konuşmadan sonra artık emin değilim...........
Senin de dediğin gibi gerekirse sürekli sınava girerim, ona kafa patlatırım daha iyi. Çevremde evli olanları da görüyorum. B.k var sanki.

Anlaşılan o ki X abiye askerlik günlerini kolayca atlatabilmesi için birini bulmaları lazım.
Sanki motivasyonlarinin ve acelelerinin sebebi buymuş gibi geldi bana.
Kaynini bu kadar seven ve düşünen birini de ilk defa duydum

Konuşmayı sonuna kadar okudum. Arkadaş sana " kendini küçultmeni istemiyorum" yazmış ama bundan önce yazdıklarıyla seni gömmüş de gömmüş.

Adamın seninle dayısının evinde konuşmasıyla sana değer vermesi ne alaka? Dayısının evinde cenaze var mıydı, anlamadım ki.

Eskiden erkekler askere gitmeden bir söz, nişan olurmuş ya, anlaşılan o kafadalar. Kafalarına .....

Ben de ilk kez görüyorum kaynını seven, öven birini.

Arkadaşın yazdıkları aynı kı.ı kırık, işe yaramaz oğluşunu överken oğlundan kat kat üstün , pırlanta bir kızı yerin dibine batıran kv adayı gibi. Tam olarak bu.

Ay yok ya. Askerlik öncesi akrabalarına ziyarete gitmiş teker teker. Ben de aynısını dedim. Dayısının evinde benimle konuşması bana değer verdiği anlamına gelmiyor diye.

Ay yok ya. Askerlik öncesi akrabalarına ziyarete gitmiş teker teker. Ben de aynısını dedim. Dayısının evinde benimle konuşması bana değer verdiği anlamına gelmiyor diye.
Arkadaş g.rizekalı resmen ya, dayının eviyle değerin ne ilgisi var? Arkadaşın çocuk yaşta mı evlendi ne yaptı? Beyin yaşı 12 de kalmış ya, aşırı komik.

İşe yaramaz erkek türünün son örneği, bitmeden kapın.

Okurken gözlerim doldu. Ben farklı açıdan bakıcam arkadaşınız sizi iyi tanıyor. Korkularınızdan dolayı set çekiyorsunuz evet. Ama nereye kadar? Askerlik konusuna da katılıyorum. Dar günümde yanımda olmayanı güzel günümde ben de istemem. İlişkiler böyle derinleşir çünkü. Ha hadsizlik mi? Sınır ihlali mi? Evet. Ama anladığım kadarıyla basit bir arkadaşlık değil sizinki. Çok şey paylaşmışsınız. Burda yapılan yorumlar soğuk mantıkla yapılır. Kimse kimseyi tanımıyor aslında ne yollardan geçtiğini bilmiyor. Korkularınızla yüzleşmeden mutluluk uzak ihtimal. Kpss de işin bahanesi olmuş sanki. Bu adamdan hoşlanmasaydınız yorumum farklı olurdu ama siz hoşlanmışsınız.
Yay burcu olmasına bile takanlar olmuş sizce ne kadar mantıklı? Acımasız da olsa arkadaşınız doğruları söylemiş evet. Karşı taraf da diyebilir size 30 yaşına kadar ne yaptın diye ama dememiş. Şimdi mi çalışılır kpss ye dememiş yaşınızı sorun etmemiş. İlişki bağ kurmadan ve yargılayarak korkarak yaşanmaz bence. Bu kişi özelinde söylemiyorum. Linçler gelir şimdi ama umrumda değil.

Katılıyorum diyorsun ama konu çok saçma sapan bi hal almış 30 yaşında olgun bi kadınsın yapma Allah aşkına yaa bi silkelen bi kendine gel insan bile bile neden kendini sacmalıklar silsilesine girer ki

Kusura bakma kendini topla diye ağır konuşuyorum ama birininde sana bunları söylemesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…