Siz olsanız ne yapardınız? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Evet arkadaşım biraz ani hareket eden , hayatı hızlı yaşayan birisi. Bence de 6 ay boyunca benim ders çalışıp kendi hayatıma odaklanıp onunla pek samimi olmadan yürütmem daha mantıklı görünüyor. Hiç boş yere bağ kurmaya, dert üstüne dert eklemeye gerek yok :) hoşlandıysa askerliği bitince gelir konuşur.

Valla karsim hoşlanan erkek napiyor ediyor gosteriyor.
Ben bu yasima kadar herkesin işini kolaylastirdim, naz niyaz yapmadim, sevdiysem gittim konustum. Noldu, fıss.
Su anki potansiyel enistenizi ilk basta direkt birkac kez reddettim. Pes etmedi, napti etti kendini aklima soktu. Kafaya koyuyorlarsa caba gosteriyorlar.
O yuzden bekle bakalim. Gercekten seninle bir sey dusunuyorsa askerlik bitince goruselim diye gelir yanina.

Kesinlikle hoşlanan,ilgi duyan erkek bir şekilde bunu tavırlarıyla gösterir. Potansiyel eniştemizle sana mutluluklar dilerim umarım böyle güzel ilerler ilişkiniz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşım da bağ kurmanın iyileştirici bir etkisi olduğunu söyledi. Belki de birbirinize iyi gelirsiniz belli mi olur diyor. Kendisi de eşiyle zor ve sorunlu bir dönemde tanışmıştı. Zorluklara göğüs gerip evlendiler. Hayat bu tabi, ne olacağı bilinmez. Karamsar düşünmeye alışmışız sanki zihnimize yapışmış bazı negatif kodlamalar. Ama belki de yazdığınız gibi tam tersi olabilir.

Kesinlikle hoşlanan,ilgi duyan erkek bir şekilde bunu tavırlarıyla gösterir. Potansiyel eniştemizle sana mutluluklar dilerim umarım böyle güzel ilerler ilişkiniz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Hihihi tesekkur ederim. Yarin gorusecegiz yine.

Senin de enisteli konularini okuruz inşallah hayirlisiyla.

Bazı yorumlara ciddi anlamda güldüm :))
Ahaha saptamalara,genellemelere gel.
Bir defa elli tane farklı yay burcu insanı biliyorum ki hiçbirinin birbiriyle nerdeyse alakası yok.
Bu arada bende yay burcuyum,özgürlüğüme çok düşkünüm ama evde zaman geçirmeyi yemek yapmayı vs. de severim.
Astrolojiyle asla alakam yok diyemem.Çoğu burcun özelliklerini bilirim.Yükselen etkisi de var mesela.
Genelde aynı özellikler yüklenebilir aynı burcu taşıyan insanlara ama her insan birbirine benzemez.Eğitim,aile,sosyal çevre de belirleyicidir.Sadece burçla değerlendirilip sana uygun değil denmesi ve yüzde yüz herşeyi biliyormuş gibi yorum yapmak garip bence. :)

Kendini geliştirmeye,yetiştirmeye çalışan eleştiriye açık,farkındalığı yüksek bir insansın.Geçmişten gelen eksikliklerin gün yüzüne çıkmasıyla bocalıyorsun sadece.
Bir tarafın olgun bir tarafın çocuksu.
Acelecisin sanki biraz.Sonuç almak istiyorsun belirsizlik seni yorduğu için hızlı hareket edip bazen tosluyorsun. :)
Arkadaşın acele ediyor tamam sundu teklifini kenara çekilsin artık.Fazlası ciddiyetsizlik olur.Sana sormadan fotoğrafını falan göstermesini de cici bulmadım.Belki kötü niyetli değil ama seni kötü bir duruma sokmuş olabilir müstakbel eş ve kayınvalidenin gözünde.
Bence bundan sonrasına karışmaması gerektiğini rica et.Bana kalırsa şuan kendi içinde bişeyleri çözmen gerekiyor.Sınav önceliğin varsa buna ağırlık ver.Kafan fazlasıyla karışıyordur gündemin çok kalabalık ve değişken çünkü. :)
Mutlu olmanı isteyenlerdenim dilerim bir gün tamamlanırsın.

Son düzenleme:
O da istiyorki evli barklı beraber gezelim vakit geçirelim.

Arkadaşım da hemen nikah tarihi ayarlayalım askerlik sonrasına, bir de sana gelinlik bakalım diyor
Ben şu kısımlardan çok rahatsız oldum mesela. Kimseye sormadan, insanlar evlenince ne ister düşünmeden kendi kendine planlar yapmalar, hayaller kurmalar... Çok iyi niyetli gibi görünüp inanılmaz bencilce ve sınır ihlal edici olan davranışlar bunlar benim gözümde.

Bir de, önayak olur ve sonra kenara çekilir, fikrin sorulursa söyler ve istenirse destek olursun. Bu heyecan, panik, abartı, şakayla karışık zorlama nedir? Yönlendirme çabası nedir? Bıraksın da yetişkin insanlar birbirini tanımaya çalışsın.
Arkadaşına ciddi bir sınır çizmen gerek bence.

Kadın yayları severim, erkek yayları genelde güvenilmez bulurum ama genelleme yapmak doğru değil işte.
Hoşlandıysan ve iyi gidiyor gibiyse akışa bırak, tanımaya çalış. Şu an bu kadar kafanı patlatıp detay düşünecek bi şey yok bence. Olmazsa da olmaz.

Bence de olmazsa olmasın zaten arkadaşıma da aynısını söyledim. İnsanlar bir iki konuşup tanışıp sonrasında görüşünce , evlenmek zorunda değil sonuçta. Ben sırf arkadaşımın hatrına konuştum adamla ama kendisinden de hoşlandım. Akışına birakicam , en güzel yaşlarımdayım bu zamanlar geri gelmeyecek, güzel değerlendirmem gerekiyor.

Farkındalığım yüksek mi bilmiyorum ama kendi içimde çözmeye çalıştığım birçok düşünce kalıpları var düzeltilmesi gereken yanlış otomatik düşünceler, çocukluktan gelen şemalar , travmalar vs. Konfor alanından çıkmak, kendinle yüzleşmek zor gelir yolun başında. Ama bir adım atılırsa devamı daha kolay olacak diye düşünüyorum. Arkadaşıma da "yaptığın şey beni rahatsız etti, keşke hiç atmasaydın" diye belirttim. Bundan sonrası bize kalmış artık. Güzel ve tatlı yorumun için çok teşekkür ederim

Gelinlik meselesi şakaydı tabiki. Sınır koyma konusunda ciddi sorunlarım var her ilişkimde. Arkadaşıma " bizi tanıştırdın teşekkür ederim ama bundan sonrası bizde , olması gereken zaten olacaktır. Ortada fol yok yumurta yok, arkadaşça konuşuruz, duruma göre bakarız " dedim.

Eşim yay çok evcimen sen otur çıkma ben çalışayım desem camdan dışarı bakmadan oturabilir senelerce kalabalık sevmiyor
Ay ne güzel.Valla çok yoruldum.Bekarken kız kardeşim beni dışarıya çıkarmak için akla karayı bir seçerdi.Kızıb ahı çıktı benden.Bildiğin oturamıyor..Ben biraz yavaşlattım sanki.Bekarken diyor gece 2 de 3 te atlardım arabaya düşerdim yollara.Hiperaktif olduğu için uykusu da yok çok.Gece kalkıp makale dinliyor.

Ben kaldıramazdım ya öyle deli deli tempoyu

Ya ben konuyu sıcak ve tatlı buldum, uzun yıllar arkadaşınızmış sizi de çok iyi tanıyor kaybını da, beraber çok uyumlu ve iyileştirici bir ilişki içerisinde olacağınızı düşünmüş ve biraz fazla heyecan yapmış :) gelinlikle shop yapması da hiç öyle liseli gibi değil kusurabakmayın içiniz mi geçti hanımlar ne var eğlencesine yapılır yani.. askerliğin araya girmesi hoş olmamış ama bekleyin bakalım bu bekleme süresi çok sağlam bir süre, oturun sınava göz atın spora başlayın yeni kitaplar okuyun ve arkadaşınıza da net şekilde askerlik dönüşünü bekleyeceğim deyin. Ha görüşmek isteyen ulaşmak isteyen tüm şartlarda bunu yapıyor, beyefendi de adım atarsa değerlendirirsiniz.. ben merakla neler olacak diye bekliyorum umuyorum ruhunuz kalbiniz ve duygularınız istismar edilmez yorulmaz ve yıpranmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…