Siz olsanız ne yapardınız? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Yükselen ve diger gezegenlerinde baska bi burc yogunlugu vardır baskınlık baska burctadır o yüzden hep yükselen ve diğer gezegenleri sorarım.

Mesela özel hayat ask konusunda direkt venüs burcu

Öyle şeylerden hıc anlamam ben yengeç burcuyum çocukların birisi terası ikizler aslan hepımızle anlaşıyor işte adamcağız gecimehli

Evlilik düşünmüyorum zaten. Olursa 2-3 yıl sonra ancak olur benim için. Tuşlu telefonla gitmişti kardeşim, evet o şekilde komutandan gizli kullanabilir belki.

Ahahaha sonuncusu aynııı adam ebu cehile şapka çıkartır buraya hiç söylemedim ama tam nişan arefesinde aldattı.Hala aşırı çekim hissediyorum herife aslan burcu venüsü aslan yükselenim aslan.

Arkadaşın biraz sakin mi olsa

Evlilik düşünmüyorum zaten. Olursa 2-3 yıl sonra ancak olur benim için. Tuşlu telefonla gitmişti kardeşim, evet o şekilde komutandan gizli kullanabilir belki.
Evet kullanıyorlar oda arkadaşımın sevgilisi jandarma eğitimi alıyordu kızla sessizce yorgan altı konuşurdu isteyen yapıyor.

Öyle şeylerden hıc anlamam ben yengeç burcuyum çocukların birisi terası ikizler aslan hepımızle anlaşıyor işte adamcağız gecimehli
Yay erkeği evcimen kadın sever her ne kadar sevmem dese de olumsuz özellikleri olarak,çok egolular aniden sinirleniyorlar dışarı düşkünüler libidoları tavan birde aşırı trip atarlar babam yaya yükselen koç onda ki ego kaf dağında yoktur birde alıngandır ve her şeye trip atar tam prenses erkek.

Komşuya hak verdim 10 kapı gez dur, en son kızının evine gitmişler. Sanki yoklukta kalmış gibi.

Ahahaha sonuncusu aynııı adam ebu cehile şapka çıkartır buraya hiç söylemedim ama tam nişan arefesinde aldattı.Hala aşırı çekim hissediyorum herife aslan burcu venüsü aslan yükselenim aslan.
Bunu bi yerlerde okumuştum yükselen-venüs kombinasyonunu cidden dogruymus.
O kadar pisliklerine, itliklerine maruz kaldım ki ( o da benimkine tabi ödesmek adettendir) hala bitmiyor. 5 aydır konusmuyoruz ama var çekim gitmiyor. Ne bok yicez bilmiyorum en sonunda chatgpt den akıl isticem.

Siz de burda konu açın bence bu meseleyle ilgili o çekime kanmayın, inanmayın.

Aynısı ya yemin ederim ben de aşağı kalmadım o da hala birbirimizi deli gibi stalklıyoruz.Sevgilisi varken dahi bana yazıyordu pislik.Kaç kere ağzına edip engelledim şimdi 2 aydır konuşmuyoruz ayrıyız tamamen hala stalklıyorum o da stalklıyor çok pis bir çekim hissediyorum hiçbir erkekten aynı çekimi alamıyorum.

Libidosu yüksek olan erkek benim için her zaman iyidir. Trip atan alıngan erkekle uğraşamam. Kendisi de evcimen biriymiş aynı benim gibi.

Israrcı insan kötü niyetlidir çünkü ille kendi istediği olsun ister. Bir kere iki kere söyler çekilirsin kenara. Kayınvalideye fotoğraf göstermek nedir, onay makamı mı kayınvalide? Aklınca sana gelin buldum diye yalakalık yapacak. Evlen elti olalım kocalarımızla beraber gezelim kafası size sağlıklı geliyor mu?

Olur da iş ciddileşirse evlenmeyi düşünürseniz ilk arkadaşınızla sürtüşme başlayacak. Çünkü her şey onun sayesinde olduğu için her şeyi de o yönetmeye kalkacak, kendini arada elçi görecek. İyi niyetli olsa tanıştırır ve gerisini size bırakır. Ayrıca 27 yaşında askerlik olayını halletmemiş, meslek hayatında kariyeri yeni başlamış biri sizi yukarı çekmez gibime geliyor. Yaşı çok genç, flört sevgili zamanlarında daha. Ama yine de şans vermek istiyorum diyorsanız arkadaşınızı aradan çıkarın. Olur da yürümezse seninle dostluğumuz etkilenmesin diyin. Beraber dörtlü falan çıkmayın dışarı yemeğe gezmeye ne münasebet. Haber bile vermeyin buluşursanız. Çok muhabbet kesinlikle ama kesinlikle tez ayrılık getiriyor unutmayın.

Libidosu yüksek olan erkek benim için her zaman iyidir. Trip atan alıngan erkekle uğraşamam. Kendisi de evcimen biriymiş aynı benim gibi.
Valla sizinki trip atmıyorsa çok iyi ama babam yıldırdı bizi tribiyle ben lisedeyken 1 ay konuşmazdı ağzından cımbızla laf alırdık üniversiteye geçince düzelmeye başladı.Onda da yine kendi kendine barışmaz özür dilemez biz gidip alcaz gönlünü ömür törpüsü gibi.

Bu çok toksik ilişki en iyisi stalk yapmayı bırakıp sosyal medyayı bir süre dondurmak? Ya da engelle gitsin. Yoksa böyle kısır döngüye girersin.

Bu çok toksik ilişki en iyisi stalk yapmayı bırakıp sosyal medyayı bir süre dondurmak? Ya da engelle gitsin. Yoksa böyle kısır döngüye girersin.
Yok engelli şu anda sosyal medyaya bağımlıyım ya instagramı silince kolum kopmuş gibi hissediyorum.En kötüsü de ben nişan elbisesi seçerken o kızın yanına gidiyormuş

Ve ben derslerimden onun yüzünden kaldım yaşattığı bu travma yüzünden ağlaya ağlaya ders çalıştım yurt merdivenlerinde yine geçebildiğimi geçtim ama hakkımı helal etmiyorum.

Siz de burda konu açın bence bu meseleyle ilgili o çekime kanmayın, inanmayın.
Ay yok konu takip edecek kafam kalmadı
Ben ig dondurdum 1 ay oluyor bir müddet donuk kalacak bakmadan alıkoyamıyordum. Remiksle diye bi vızırtı cıktı basımıza ordan laf sokuyordu. Dondurduktan sonra baktım benim çalma listemde
Ay dönüsüm cok fena olacakta hadi bakalım. Ne b*k yicez bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…