Hiç kimse kaldıramaz valla.Annem bile sen nasıl ayak uyduruyorsun diyor.İl dışında gözünden ufak bi operasyon geçirdi.Operasyondan sonra kalk seni gezdireyim dedi.Gözü bantlı bir şekilde gezdik.Ben kaldıramazdım ya öyle deli deli tempoyu
Kendine bu baskıyı yapma bence; insan sağlıklı ve mutluysa her yaşı güzel.Bence de olmazsa olmasın zaten arkadaşıma da aynısını söyledim. İnsanlar bir iki konuşup tanışıp sonrasında görüşünce , evlenmek zorunda değil sonuçta. Ben sırf arkadaşımın hatrına konuştum adamla ama kendisinden de hoşlandım. Akışına birakicam , en güzel yaşlarımdayım bu zamanlar geri gelmeyecek, güzel değerlendirmem gerekiyor.
Güzel yorumunuz ve iyi dileğiniz için çok teşekkür ederimYa ben konuyu sıcak ve tatlı buldum, uzun yıllar arkadaşınızmış sizi de çok iyi tanıyor kaybını da, beraber çok uyumlu ve iyileştirici bir ilişki içerisinde olacağınızı düşünmüş ve biraz fazla heyecan yapmış :) gelinlikle shop yapması da hiç öyle liseli gibi değil kusurabakmayın içiniz mi geçti hanımlarne var eğlencesine yapılır yani.. askerliğin araya girmesi hoş olmamış ama bekleyin bakalım bu bekleme süresi çok sağlam bir süre, oturun sınava göz atın spora başlayın yeni kitaplar okuyun ve arkadaşınıza da net şekilde askerlik dönüşünü bekleyeceğim deyin. Ha görüşmek isteyen ulaşmak isteyen tüm şartlarda bunu yapıyor, beyefendi de adım atarsa değerlendirirsiniz.. ben merakla neler olacak diye bekliyorum umuyorum ruhunuz kalbiniz ve duygularınız istismar edilmez yorulmaz ve yıpranmaz
Allah yardımcınız olsun, evliliğinizde mutluluklar dilerim. Böyle sürekli dışarı çıkıp gezmeli tozmalı tempo hiç bana göre değil mesela . Ama bu konuştuğum kişi evcimenmiş. Tabi görüşmeden, aynı masada karşılıklı oturup sohbet etmeden bazı şeyleri anlamak zor.Hiç kimse kaldıramaz valla.Annem bile sen nasıl ayak uyduruyorsun diyor.İl dışında gözünden ufak bi operasyon geçirdi.Operasyondan sonra kalk seni gezdireyim dedi.Gözü bantlı bir şekilde gezdik.
Evet her yaşımız güzel elbette. Yaşadığımız sürece kıymetini bilmemiz gereken çok şey var.Kendine bu baskıyı yapma bence; insan sağlıklı ve mutluysa her yaşı güzel.
Böyle bir tempo bana göre de değildi.Kendimi sürekli yorgun hissediyorum.Çünkü hem gezip hem çalışıp (öğretmenim)hem evdeki işleri yapmak çok yordu.Sizin için de hayırlısı olsun inşallahAllah yardımcınız olsun, evliliğinizde mutluluklar dilerim. Böyle sürekli dışarı çıkıp gezmeli tozmalı tempo hiç bana göre değil mesela . Ama bu konuştuğum kişi evcimenmiş. Tabi görüşmeden, aynı masada karşılıklı oturup sohbet etmeden bazı şeyleri anlamak zor.
Amann yok ya kimse kimseyi silah zoruyla evlendirmiyor, dağ başında değiliz. Kendisi askere gideceği için işten çıktı. Ben de benden izinsiz kvsine fotoğraf atmasına sinirlendim ama insanları istemeden üzünce çok fazla üzülen, yıpranan biriyim. Başkasını üzeceğime kendimi üzerim daha iyi. Bilinçsizce saçma sapan konuşup üzdüğüm insanlar da oldu ne yazıkki . O yüzden artık konuşurken 50 kere düşünüp öyle konuşmam lazım. Dengesizce davranıp insanları üzmek hiç hoşuma gitmiyor. Sonra günlerce aylarca düşünen ben oluyorum, bedenime yansıyor hepsi.Askerden önce tanıştırmalarının sebebi “adam askere gidecek başını bağlayalım askerden sonra evlendirelim” dedikleri için. Arkadaşım benim iznim olmadan böyle salaklıklar yapsa asla kabul etmem.
Arkadaşınızla neden kötü olacaksınız anlamadım. Arkadaşınız sadece tanışmanıza vesile olur, onun dışında onu tanıyıp, birlikte olup olmamak sizin kararınız olacak. O kararın sonucunda da sorumluluk sana ait olacaktır. En başında da bu ilişki olur yada olmaz, şimdi tanışırız ilerde anlaşamayız bitiririz bu bizi asla etkilememeli diye en başında da arkadaşınızla konuşun. Ama arkadaşınızın bu kadar olsun olsun demesi sizi çabucak heveslendirmesi sağlıklı bir karar vermenize engel olabilir. Çünkü aa eşlerimiz kardeş olacak, arkadaşımla daha yakın olacağız düşüncesi bir hevesle sizi ilişkiye itebilir.Herkese merhaba iyi akşamlar ve hayırlı kandiller dilerim öncelikle. Üyelik iptali yapmıştım ve birkaç ay siteden uzak durmak istedim aslında ama nerdeee ...Aklımı karıştıran bir durum olduğu için size danışmak istedim o yüzden buraya geldim. Pro üyeyken fakir üyeye dönmüşüm sjdjfkfkfh Yine kafamda deli sorular ve bitmek bilmeyen takıntılar. 2 gün önce gece yarısı anksiyete krizi geçirdim panik atağa benzer şekilde. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Bazen kendimi suçluyorum, kızıyorum kendime.
Sanki içimde birçok kırılmış cam parçası var ve kişiliğim bölünmüş gibi. Kendimi ve insanları tanımakta zorlanıyorum. İnsanların beni dışardan nasıl gördüklerine ve benimle ilgili düşüncelerine çok önem veriyorum. Zihnim bazı olayları çok fazla büyütüyor ve beni yoruyor. Yemek yerken bile bir ton şey düşünüyorum. Psikiyatriye kontrole gitmem gerekiyor düzenli olarak.
Arkadaşım ısrarla biriyle tanıştırmak istedi beni. Bir yandan aslında içimde kocaman bir boşluk ve sevgi eksikliği yaşadığımı,evlenmek istediğimi ama evlilikten korktuğumu biliyor. Tanıştırmak istediği kişi de eşinin abisi :)
"Çok benziyorsunuz tam kafa dengin bak bir şans ver bence, eğer olmazsa da belki arkadaş kalırsınız. " Dedi. Ben kimseye ümit vermek istemiyorum şimdi konuşsak ve ilerde sorun olsa bu seni de etkiler dedim. Ben seninle elti olmak istiyorum diyordelirtti beni.
En son benden izin istedi numaramı adama vermek için. Neyse kabul ettim. Bana yazdı konuştuk ben bir iki konuşur sonra konuşmayı keseriz diye düşündüm aslında. Ama bir anda kendimi kaptırdım adamdan çok fazla hoşlandım. Ayran gönüllü müyüm neyim ben de bilmiyorum. Normalde erkek arkadaş edinirken temkinli olmaya çalışıyorum. Sanki canlı bomba var karşımda djdjdkfkfh
Adam da askere gidip gelecekmiş. Yahu 6 ay nasıl olacak ,bu ne saçmalık böyle, bari askerliği bitirse öyle tanışsaydık adamla dedim ama iş işten geçti. Sohbeti çok güzel, konuşma tarzı, üslubu, efendiliği hoşuma gitti. Sonra arkadaşım onun burcu Yay demesin mi. Sjdjfkfkgh benim yay burcuyla anlaşmam zor , o çok gezer tozar ben evcimen biriyim nasıl olacakki dedim. O çok gezen biri değil, gezmeyi seviyor ama aşırı değil dedi . O kadar çok saçmalık yaşıyorumki şuan ne yapacağımı bilmiyorum.
Kpssye girmek, bol bol sınava çalışmak istiyorum ama zihnimi bir türlü odaklayamadım. Arkadaşım " ben senden gizli bir şey yaptım ama nolur bana kızma, söz ver" dedi. " Bilemiyorum ne yaptığına bağlı, ne yaptın söyle çabuk,tamam kızmam dedim. Kayınvalideme senin fotoğrafını attım deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kayınvalidesi
" arkadaşın çok tatlı, çok güzel bir kadın inşallah gelinim olur" demiş.
Ben en başından bir sorun olursa , anlaşamazsak seni de mahcup etmek istemem dedim arkadaşıma. O da istiyorki evli barklı beraber gezelim vakit geçirelim. Evlilik öyle toz pembe değil ki evlendim boşandım sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum, ben kimseye bağlanmak istemiyorum desem de bu adam hoşuma gitti. Askerlikte telefon kullanabilirsem seninle konuşmayı çok isterim , keşke böyle olmasaydı seninle askere gitme sürecim yakınken tanışmak beni üzdü dedi.
Arkadaşım da hemen nikah tarihi ayarlayalım askerlik sonrasına, bir de sana gelinlik bakalım diyor , fotoğrafımı alıp gelinlikle efekt yapmışonu da kırmak istemedim ama olaylar böyle gelişti. Siz ne düşünüyorsunuz? İlerde müstakbel eltimle saç baş yolmalı kavgalara girer miyiz acaba? Kavga etmeyi de hiç sevmem
Arkadaşım beni seven ve değer veren birisi. Beni kesinlikle kötü olduğunu düşündüğü biriyle tanıştırmak istemez evet. Ona güveniyorum. Kadınlara hemen güvenen biriyim zaten genel olarak. Kız arkadaşlarıma güven açısından %100 ilerlerim. Karşı cins ilişkilerinde ise %0 ile başlar ve zamanla güven elde ederim. Güvendikçe de daha çok paylaşım yaparım kendi içimi açarım. Hani eltiler genelde birbirini sevmez ya ondan kafamda soru işaretleri oldu. Adamla tanışmaya devam etsek görüşsek iş ciddiye binse, ileriki zamanda bir sorun olduğunda, arkadaşımın kayınvalidesiArkadaşınızla neden kötü olacaksınız anlamadım. Arkadaşınız sadece tanışmanıza vesile olur, onun dışında onu tanıyıp, birlikte olup olmamak sizin kararınız olacak. O kararın sonucunda da sorumluluk sana ait olacaktır. En başında da bu ilişki olur yada olmaz, şimdi tanışırız ilerde anlaşamayız bitiririz bu bizi asla etkilememeli diye en başında da arkadaşınızla konuşun. Ama arkadaşınızın bu kadar olsun olsun demesi sizi çabucak heveslendirmesi sağlıklı bir karar vermenize engel olabilir. Çünkü aa eşlerimiz kardeş olacak, arkadaşımla daha yakın olacağız düşüncesi bir hevesle sizi ilişkiye itebilir.
En mantıklısı zamana bırakıp, eğer hoşlandıysanız da tanımaya çalışmanızdır. Bunda kötü bir şey yok. Eğer arkadaşınızın sizi gerçekten sevip değer verdiğini de düşünüyorsanız sizi kötü biriyle tanıştırmaz herhalde.
Aslında saldım, akışa bıraktım karşı cins ilişkilerinde zorlamayla, aceleyle güzel, sağlıklı bir ilişki olacağını sanmıyorum. Ama bu sefer aracı olan 7 yıllık yakın arkadaşım olduğu için tanışmayı kabul ettim. Bu aşamada kendimi geri çekeceğim, kendimle meşgul olacağım.Bu sevgililik, evlilik işini ne kadar kovalarsan o kadar kaçıyor:) akışına bırakmazsan zorla oldurursun kafanda bir şeyleri.
Askerlikten önce olması gereksiz. Bir aidiyetim olmadığı sürece ben kimseyi beklemem. Bence senin çalışmaya ihtiyacın var bak bazı insanların zihinleri rahat durmaz. Ben bir sene evde oturdum ne buhranlarım ne eski travmaları düşünmelerim bitti. İşe başladım başka şeylerle meşgul olunca kafa dağıldı. Ben seni o yüzden çok iyi anlıyorum bizim gibi zihinler sporla onla bunla oyalanmıyor, tempo durduğu anda kafamız kuruyor maalesef :/Aslında saldım, akışa bıraktım karşı cins ilişkilerinde zorlamayla, aceleyle güzel, sağlıklı bir ilişki olacağını sanmıyorum. Ama bu sefer aracı olan 7 yıllık yakın arkadaşım olduğu için tanışmayı kabul ettim. Bu aşamada kendimi geri çekeceğim, kendimle meşgul olacağım.
Evet aitlik hissi olmadan birini beklemek saçma olur zaten. Askerliğe gitsin ne yapıyorsa yapsın. Eğer ikimiz de yaşıyor olursak o zaman duruma bakarız. Kesinlikle çalışmam gerekiyor birkaç yere başvurdum geri dönüş olmadı, ailemle de bu mevzuyu konuştum, onlar da kpss çalışmamı istiyorlar. Senelerdir kpss çalışıp saçı beyazlayan ama sonunda atanıp evlenen öğretmen bir dayım var. İnsanlar gecesini gündüzüne katıp çok güzel puanla kazanıyor, üstelik evli çocuklu, hem işte çalışan hem ders çalışan kadınlar var, öylesine çok hayran kalıyorum. Yetenekli , güçlü ve zekiler, hedeflerinde istikrarlılar.Askerlikten önce olması gereksiz. Bir aidiyetim olmadığı sürece ben kimseyi beklemem. Bence senin çalışmaya ihtiyacın var bak bazı insanların zihinleri rahat durmaz. Ben bir sene evde oturdum ne buhranlarım ne eski travmaları düşünmelerim bitti. İşe başladım başka şeylerle meşgul olunca kafa dağıldı. Ben seni o yüzden çok iyi anlıyorum bizim gibi zihinler sporla onla bunla oyalanmıyor, tempo durduğu anda kafamız kuruyor maalesef :/
Karamsarlıkta boğulmuşsun :/ bu kısımlar için profesyonel destek aldığından dolayı ben detaya girmeyeceğim.Evet aitlik hissi olmadan birini beklemek saçma olur zaten. Askerliğe gitsin ne yapıyorsa yapsın. Eğer ikimiz de yaşıyor olursak o zaman duruma bakarız. Kesinlikle çalışmam gerekiyor birkaç yere başvurdum geri dönüş olmadı, ailemle de bu mevzuyu konuştum, onlar da kpss çalışmamı istiyorlar. Senelerdir kpss çalışıp saçı beyazlayan ama sonunda atanıp evlenen öğretmen bir dayım var. İnsanlar gecesini gündüzüne katıp çok güzel puanla kazanıyor, üstelik evli çocuklu, hem işte çalışan hem ders çalışan kadınlar var, öylesine çok hayran kalıyorum. Yetenekli , güçlü ve zekiler, hedeflerinde istikrarlılar.
Sonra bir dönüp aynaya kendime bakıyorum 30 yaşına kadar bir halt becerememiş yeteneksiz , vasıfsız birisiyim. 1-2 hafta önce psikolojik olarak çok iyiydim, her şey yolundaydı. Ruh halim çok değişken. Bunu itiraf etmek benim için kolay olmadı ama geceleri hıçkıra hıçkıra yastığıma sarılıp kafamı gömüp ağlarken, gündüzleri dans ediyorum, bisiklet sürüyorum, film izliyorum, zumba yaparken çok eğleniyorum aynaya bakıp gülerken buluyorum kendimi. :) O an çünkü andayım , geçmişte ya da gelecekte değilim. Zihnim başka bir zamana uçtuğunda içimde kıyametler kopuyor. Daldan dala atlıyor zihnim.
Daha önce birkaç kez intihar girişiminde bulundum. Google'dan intihar etme yöntemlerini araştırdım hep. Arada bir yokluyor beni ölüm düşüncesi. Allah'a inanıp da intiharı düşünmek de zoruma gidiyor aslında. Ben ne biçim insanım anlam veremiyorum kendime. İnsanlar ağzıma s.çsa kötü sözler etse donup kalırım, hiç tepki vermem çünkü kendimi sevmiyorum ve kendime değer vermeyi bilmiyorum.
Annemin bana söylediği iğrenç sözler yankılanıyor zihnimde. Onun söylediklerini onaylıyorum ve kendime bunları tekrar tekrar yaşatıyorum. 10 psikolog bir araya gelse muhtemelen bir işe yaramayacaktır. Çünkü ufacık bir mutluluk sonrası bile "bugün güldüm kesin başıma bir şey gelecek" diye düşünüyorum. Ne olacak,nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum.
Ya intihar eden o insanlardan biri olacağım, hayatıma son vereceğim ya da bir şekilde kendimi duygusal olarak güçlendirip hayatımı kuracağım. Kendimi ve hayatı sevmeye çalışacağım. Şimdi ben kendimi sevmezken, kim beni niye sevsinki? İlişkilerim hep yüzeysel kalır ve yaşanan yaşanır ,olur biter.
Bu ne terbiyesiz bir üslup böyle.senin yasın kaç burcun ne adamın yay olması hiç düşündürtmüyor mu seni ne bu hafif hafif tavırların ölmeyi bayılmak sanıyosun heralde en fazla arkadas oluruz ulan erkekle kadının arkadas oldugu nerde görülmüş tesettürlü oldugunu düşünüyorum ben sığ kalmıssın arkadasın sana değer verse sana sormadan fotografını el aleme göstermez sen de bi gevşeklik sezdim adam yay ele avuca sığmıyo bi enayş arıyorlar bu arada yaylar sanılanın aksine anaya ataya düşkün cogu dindar oluyor bu adam senle evlenirse buraya yaz hediyeni yollıcam o kadar söylüyorum seni küçümsüyorlar o arkadaşını bi gözden geçir kaynını yakında tutmak için bile yapabilir özetle cevrende saygı duyulmuyorsun haberin olsun hayırlı kandiller
Çok fazla katıldım bu yorumaArladaşın boş gaz veriyor bence adam askerde vakit öldürecek sen 30 yaşındaysan karşıdaki kaç yaşında dahaa askere gitmemiş bedelli parası bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?