Siz olsanız ne yapardınız? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Eşim hıc sinirlenmez belki sene de falan bi kere trip küslük bilmez ego mego da bilmez

Benım kocayı yanlış mı yazdırdılar ki kimliğe

Aklıma direkt " Eltilerin Savaşı" filmi geldi o an bana da pek uygun ve mantıklı gelmedi. Ben sürekli dörtlü halde gezmek istemem zaten. En iyisi başımı yakmadan uzak durmak gibi görünüyor.

Yok engelli şu anda sosyal medyaya bağımlıyım ya instagramı silince kolum kopmuş gibi hissediyorum.En kötüsü de ben nişan elbisesi seçerken o kızın yanına gidiyormuş
Bazı erkekler de böyle şerefsiz kanı bozuk ne yazıkki. Yaşadığın olay için geçmiş olsun, umarım terapi eşliğinde hayatını yoluna koyarsın.

Hopecum 27 yasindaki adam arkadasinin eşinin abisi olduğuna gore, arkadasin kac yasinda?
Öss yaş problemi sorusu gibi oldu

Yeter laggnn yay burclarini rahat bırakın. Suphesiz ki yay burcu en asil duyguların insanıdır
Aha bir yay burcu daha Bence Yaylar neşeli, hayvan ve doğa sever ,sempatik, çocuk ruhlu oluyor. Hepsinin de seyahatle gezmeyle adı çıkmış meğer öyle değilmiş:)

Hopecum 27 yasindaki adam arkadasinin eşinin abisi olduğuna gore, arkadasin kac yasinda?
Öss yaş problemi sorusu gibi oldu
Arkadaşımla eşi 26 yaşında , ay ben 30 oluyorum aralarında en yaşlı ben mi olucam şimdi kafama dank etti yaş meselesi ssjfkfkgkgkh

Aha bir yay burcu daha Bence Yaylar neşeli, hayvan ve doğa sever ,sempatik, çocuk ruhlu oluyor. Hepsinin de seyahatle gezmeyle adı çıkmış meğer öyle değilmiş:)
He ben işte. Fazlasi yok eksigi var. Yerimde durmam. Arkadasimin pesine takilip 15 dakika bira icmek icin sehir degistirmisligim var ahshd gezmek icin asla usenmem, yorulmam.

Gezme degil arkadaslarla gorusmek icin bile devamli disaridayim.

Gecen sene arkadasimla kahve iciyorum diye cikip dort gun sonra döndüm eve ahshdh

Yaşlı değiliz yahu genciz hâlâ. En büyükleri yazacaktım elimden yaşlı kelimesi kaçmış:) bu fikfik meselesi de kanayan yaramdır.
Şaka bir yana arkadas geyigi eyidir hojjjdur ama senin arkadasin fazla abartmis. Biraz frene basmasi lazim.

Sen de askerden once gorusemeyeceksen cok samimi olma. Asker dönüşü bakariz de gec. Millet bes yillik sevgilisinden askerde ayriliyor, taze baslamis flortun askerlige dayanmasi zor.

Ustelik ne olacağı belli olmayan sey icin alti ay kendini kapatacaksin baska ihtimallere. Birak cok hoslandiysa askerden donunce o gelsin bulsun tekrar seni.

Elbette temkinli ol ancak bu kadar karamsar olmayı gerektirecek bir şey yok bence? Bu sitede bazı insanlar acayip negatif basıyor ya. Neden arkadaşınla aran açılsın öncelikle? Tabiki arkadaşın çok sorunlu biriyse elti olursanız açılabilir anca buradakiler arkadaşını tanımadan aranızın bozulacağı kesin falan yazmış çok mantıksız. Ayrıca çocuğu tanımadan askerde mesajlaşacağı oyalanacağı biri olursun denmesi de ayrı saçma belki öyle bir çocuk değil? İnsanların endişelerini anlıyorum ama bu kadar da olumsuz olunmaz ya. Psikolojik olarak bazı sorunlarınız var gibi ama ben kendimce o sorunlarımı eşimle aştım. Bana öyle iyi hissettirdi ki. Ben önce bir psikolojimi düzelteyim sonra görüşeyim demedim. Zamanla geçti zaten sorunlarım eşim bana iyi geldi. Tabiki kendinizi çok kaptırmayın ama bence konuşmaya devam edin. Onun askere gitmesi sizin ders çalışmanız için avantaj. Fırsat buldukça konuşursunuz ve sen tüm boş zamanlarını ders çalışmakla geçirirsin böylece zaman çabuk geçer. Biraz pozitiflik ya bu negatiflikle ömür geçmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…