- 6 Mart 2024
- 11.276
- 21.739
- 318
İşte sizin arkadaş nie size şimdi geldi ?Komşuya hak verdim 10 kapı gez dur, en son kızının evine gitmişler. Sanki yoklukta kalmış gibi.
Eşim hıc sinirlenmez belki sene de falan bi kereYay erkeği evcimen kadın sever her ne kadar sevmem dese de olumsuz özellikleri olarak,çok egolular aniden sinirleniyorlar dışarı düşkünüler libidoları tavan birde aşırı trip atarlar babam yaya yükselen koç onda ki ego kaf dağında yoktur birde alıngandır ve her şeye trip atar tam prenses erkek.
Bir bilsem, neyse amannn dur bakalım zaman gösterecek neler olacağını. Benim kpss kitaplarını yalayıp yutmam gerekirken neyle uğraşıyorum yaİşte sizin arkadaş nie size şimdi geldi ?
Şu kandil günü şöyle bir eş herkese 777 aldım evrene fokurdattımEşim hıc sinirlenmez belki sene de falan bi keretrip küslük bilmez ego mego da bilmez
Benım kocayı yanlış mı yazdırdılar ki kimliğe
Hakkınızda hayırlısı olsun. Acele işe şeytan karışır dikkat edinBir bilsem, neyse amannn dur bakalım zaman gösterecek neler olacağını. Benim kpss kitaplarını yalayıp yutmam gerekirken neyle uğraşıyorum ya
Bence iyice tanıyın olur belki bilemezsiniz nasip hakkınızda hayırlısı olsunBir bilsem, neyse amannn dur bakalım zaman gösterecek neler olacağını. Benim kpss kitaplarını yalayıp yutmam gerekirken neyle uğraşıyorum ya
Aklıma direkt " Eltilerin Savaşı" filmi geldi o anIsrarcı insan kötü niyetlidir çünkü ille kendi istediği olsun ister. Bir kere iki kere söyler çekilirsin kenara. Kayınvalideye fotoğraf göstermek nedir, onay makamı mı kayınvalide? Aklınca sana gelin buldum diye yalakalık yapacak. Evlen elti olalım kocalarımızla beraber gezelim kafası size sağlıklı geliyor mu?
Olur da iş ciddileşirse evlenmeyi düşünürseniz ilk arkadaşınızla sürtüşme başlayacak. Çünkü her şey onun sayesinde olduğu için her şeyi de o yönetmeye kalkacak, kendini arada elçi görecek. İyi niyetli olsa tanıştırır ve gerisini size bırakır. Ayrıca 27 yaşında askerlik olayını halletmemiş, meslek hayatında kariyeri yeni başlamış biri sizi yukarı çekmez gibime geliyor. Yaşı çok genç, flört sevgili zamanlarında daha. Ama yine de şans vermek istiyorum diyorsanız arkadaşınızı aradan çıkarın. Olur da yürümezse seninle dostluğumuz etkilenmesin diyin. Beraber dörtlü falan çıkmayın dışarı yemeğe gezmeye ne münasebet. Haber bile vermeyin buluşursanız. Çok muhabbet kesinlikle ama kesinlikle tez ayrılık getiriyor unutmayın.
Teşekkür ederimBence iyice tanıyın olur belki bilemezsiniz nasip hakkınızda hayırlısı olsun
Bazı erkekler de böyle şerefsiz kanı bozuk ne yazıkki. Yaşadığın olay için geçmiş olsun, umarım terapi eşliğinde hayatını yoluna koyarsın.Yok engelli şu anda sosyal medyaya bağımlıyım ya instagramı silince kolum kopmuş gibi hissediyorum.En kötüsü de ben nişan elbisesi seçerken o kızın yanına gidiyormuş
Aha bir yay burcu dahaYeter laggnn yay burclarini rahat bırakın. Suphesiz ki yay burcu en asil duyguların insanıdır
Arkadaşımla eşi 26 yaşında , ay ben 30 oluyorum aralarında en yaşlı ben mi olucam şimdi kafama dank etti yaş meselesi ssjfkfkgkgkhHopecum 27 yasindaki adam arkadasinin eşinin abisi olduğuna gore, arkadasin kac yasinda?
Öss yaş problemi sorusu gibi oldu
He ben işte. Fazlasi yok eksigi var. Yerimde durmam. Arkadasimin pesine takilip 15 dakika bira icmek icin sehir degistirmisligim var ahshd gezmek icin asla usenmem, yorulmam.Aha bir yay burcu dahaBence Yaylar neşeli, hayvan ve doğa sever ,sempatik, çocuk ruhlu oluyor. Hepsinin de seyahatle gezmeyle adı çıkmış meğer öyle değilmiş:)
Yaşlı deme incitirim. Orselerim. Fikfik anlatirim canini sıkarım. Bana bunu yaptirma. AhshhdArkadaşımla eşi 26 yaşında , ay ben 30 oluyorum aralarında en yaşlı ben mi olucam şimdi kafama dank etti yaş meselesi ssjfkfkgkgkh
Yaşlı değiliz yahu genciz hâlâ. En büyükleri yazacaktım elimden yaşlı kelimesi kaçmış:) bu fikfik meselesi de kanayan yaramdır.Yaşlı deme incitirim. Orselerim. Fikfik anlatirim canini sıkarım. Bana bunu yaptirma. Ahshhd
Şaka bir yana arkadas geyigi eyidir hojjjdur ama senin arkadasin fazla abartmis. Biraz frene basmasi lazim.Yaşlı değiliz yahu genciz hâlâ. En büyükleri yazacaktım elimden yaşlı kelimesi kaçmış:) bu fikfik meselesi de kanayan yaramdır.
Fikfik dedim deYaşlı değiliz yahu genciz hâlâ. En büyükleri yazacaktım elimden yaşlı kelimesi kaçmış:) bu fikfik meselesi de kanayan yaramdır.
Fikfik dedim deAddige nerelerde, kahkulleri mi uzadi yoksa
Edit: Fotoğraflı meme estetigi basliklarinda geziyormus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?