Siz olsanız ne yapardınız?

Evet aslinda olay ulkenin hangisi olduğundan çok, bana yalan söylenmesi idi. Hani 1 haftalığına gitsin olayının aslında oraya yerleştirme plani olması.
Bu beni çok rahatsız etmişti.

Rahatsiz edebilir ama ben olsam rahatsiz olsam bile giderdim herhalde. Hatta bir arkadasim esini gondermek istiyordu burda isi oldugu halde. Cunku burda 5 yilda kazanacagini orda 1 yilda kazanacakti. Cocuklar icin cok iyi olur diye 1-2 yillik ayriliga dayanirim diyordu.

Siz gitmek istemeseniz bile esiniz gitsin bu fırsatı kacirmayin derim. Euro yuksek oldugu icin ordan size gonderecegi paralarla burda rahat edersiniz. Borclarinizi da rahat kapatırsınız.

Aslında gitmek istemekten cok emrivaki yapılması rahatsız eden.

Icimi okumuşsunuz, tam yapmak istediğim şey :)
Ve evet bana yapılan şeyin adi saygısızlık, adam yerine koymama malesef.
Ama annem şeker hastası, evi terk edip onu bu olaya karıştırmak istemem.
Bence küsmeniz gereken kişi görümce değil su altından saman yürüten eşiniz. Tamam görümce böyle bişey teklif etmiş olabilir ama size söylemeyen yada söylemesi gereken kişi görümce değil bizzat eşiniz. Ve bunu ikinci kez yapıyor. Şahsi fikrim olarak Almanya iyi bir başlangıç olabilir. Türkiye den İngiltere ye gitmektense, Almanya dan İngiltere ye geçmek daha kolay olur diye düşünüyorum.

Aslinda Bende sadece arkamdan iş çevrilmesine sinirlenmiştim. Hâlâ aynı şey oluyor üstelik.

Aslında gitmek istemekten cok emrivaki yapılması rahatsız eden.
Biraz kontrolcu musunuz. Belki de bu karara tepkiniz sureci siz yonetmediginiz icindir.

Bir hikaye var ya. Bogulan adama 3 kere koyluler gitmis kurtaralim diye adam kabul e tmemis. Allah kuratacak beni demis. Sonra bogulmus tabi. Allahin huzuruna cikinca ben senin sevgili kulundum hani. Soyle ibadet ettim boyle yaptim beni kurtarmadin selde demis. Allah da 3 kere yanina koyluleri gonderdim daha napayim demis. Buna benzer bir hikayeydi eksik anlatmis olabilirim.

Gorumceyi falan bosverin de Allah iki kez size bir rizik kapisi acmis. Gorumce sadece bir vesiledir belki de. Reddetmeyin derim.

Ama ilk almanya meselesinden esiminde haberi yoktu. Görümcem eşimin arkadaşıyla planlamıştı. Kotu niyet var midir yok mudur bilemem ama, etrafındaki herkesin hayatına müdahale etmeyi sever böyle.

Kursa yazilmayi esim istemedi. Kursu görümcem eşim için ayarladı.

Bu arada bir tanidigmiz da ingiltereye gitti. Ama calisma izni cikana kadar onlar da baska ulkede calisti. Sonra hatta ingiltereye gecince biraz pisman oldular. Bir önceki ulkenin imkanlari daha iyiydi. Maddi acidan da daha rahattilar. Attan inip esege binmis gibi hissettiler kendilerini. Calisma izni ciktiktan sonra is bulma sureci var bir de. O surecte cepten yediler. Eski isyerinden kazandiklari birikimle.

Almanyada bağlantıları yok aslında, bi arkadaşı var sadece. Gel yanımda kal iş ararsın diyen.

Bende rahatsız olsam bile iş imkanı cikars9a gideceğim. Ama keşke o bu kadar dayamasaydı da giderken eşimle karar verdik deyip gidebilseydim.

Çok kontrolcüyüm, duzene çok düşkünüm ama haklisiniz.

tüm dünya da neredeyse hayat sartlari cok agir , eger gercekten cok sansli olanlardan degilsen hayallerine kavusana kadar istemedigin sekilde yasamak zorunda kalabiliyorsun , evet arkanizdan is cevrilmesi güzel olmamis ama ben hayatta karsimiza cikan herseyin mutlaka hayirli sonuclari olacagina inanan biri olarak , karsiniza ikidir bu konu cikmis iyi düsünün derim . bu dünyada tesadüf diye birsey yoktur , belki gercekten hayilisi budur ?

Icimi okumuşsunuz, tam yapmak istediğim şey :)
Ve evet bana yapılan şeyin adi saygısızlık, adam yerine koymama malesef.
Ama annem şeker hastası, evi terk edip onu bu olaya karıştırmak istemem.
Evi terk etmek fazla iddialı yanlız. İlişkiniz zedelenir. Küstüm banane ben oynanıyorum diyip eşinizin sizi ikna etmesini bekleyemezsiniz. Evden anca boşanmak için çıkılır ve bi daha geri dönülmez. Sizi kaale almasını istiyorsanız başka yollar taktikler deneyin.

Konu İngiltere Almanya’dan ziyade eşiniz sizinle ortak plan yapmak yerine başkasıyla yapmış o planı bence

Ee eşiniz gitmek istediği için ayarlamış olmuyor mu ? 5 yasında cocuk değil ki bu adam hadi bakalım seni kursa gönderiyorum diyesin
Öyle oluyor işte. Kursu ayarlamış, eşim gitmem dese, isin gücün yok diye başlayacak 2 saat konuşmaya, yerden yere vurmaya. Ablası neticede.
Gidince de beni ezmiş oluyor işte.

Yok bu nedenle.ev terk etmem, ama içimden geçen bu açıkçası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…