Siz olsanız ne yaparsınız?

Napayım ben peki. Ben iki şubede çalışıyorum. Seneye tek yerde çalışıyor bilsinler. Ya da evde oturuyor bilsinler. Valaha çalıştıgımı saklayacağım artık. Maaş mı ayırayım napayım ben. Eşim ailesine tapıyor resmen. Ben artık 1lira daha öderse kriz geçiririm. Kendimi enayi hissediyorum.Bizde öderken yeri geldi zorlandık. Ama onlardan 1lira istemedik.

Evet kesinlikle bana yazdığın cevapta sana katılıyorum . Susma .. sende o ailenin bireyisin

Sen eve hala para katıyor musun ?
Kattığın hata.

Evet kesinlikle bana yazdığın cevapta sana katılıyorum . Susma .. sende o ailenin bireyisin
Kalplerini kırmak istemiyorum. Bi yandan şimdi ararım kpye bişey olur, benden bilirler. Daha önce araba konusunda ufak tartışma çıktı. Ben son kez sigorta ödüyorum dedim. Kaynım masayı terk etti. 1 2hafta sonra kp ufak kriz geçirmiş. Kv eşimi kenara çekip, baban o günden sonra kriz geçirdi demiş. Bundanda korkuyorum. Kalp var babasında

İşte durumları iyiki çalışırdı..Para vermemekte diretecegim. Israr ederse babasını arayıp söyliycem.
Peder de öde derse yüzsüz bunlar komple oglani da kapinin önüne koyarsin kiz Allah göstermesin sinirlerim bozuldu ya bunlar nasil aile yapismis vakumladikca vakumluyor

dedigim gibi eşini düzeltemezsin. erkekler bu konuda eğitilmez anlayışsız oluyolar. tamam desede bu kez gizliden devam ediyolar cogunlukla. en iyisi maaşını ayırmak. en azından eşin kendi yükümlülüklerini bilsin para verceksede kendi bütcesinden ayırsın belki evin ihtiyaclarına yetemeyince anlar bişeyleri. yoksa bu rahatlıkla ana babasına ağlamaya devam eder sen kızdıkça bu kez kötü kalpli anlayıssız sen olursun :))) anlamıyosa kendi basının çaresine baksın biraz zorda kalsın. evin ihtiyaclarını karsılarken ailesine de ekstra ödemelerle nereye kadar devam edebilecek ki

Peder de öde derse yüzsüz bunlar komple oglani da kapinin önüne koyarsin kiz Allah göstermesin sinirlerim bozuldu ya bunlar nasil aile yapismis vakumladikca vakumluyor
Bizim üzerimize degil. Vergiyi ödemek zorunda babası. Benimde sinirlerim bozuldu artık

Yetiremezki. Asgari ücret neye yetiyor. Ailesi de asgari aldığını biliyor aslında. Normali ailesi biriktirin ev araba alın demesi lazım.

Konu sahibinin eşi yuzune karsi tamam diyor, arkasindan is ceviriyor, takmiyor yani. Konu sahibi sanirim bu yuzden eş ailesini aramak istiyor. Daha once adam odemeyeceegim dedigi biseyi gizlice odemisti diye hatirliyorum.

Konu sahibinin eşi yuzune karsi tamam diyor, arkasindan is ceviriyor, takmiyor yani. Konu sahibi sanirim bu yuzden eş ailesini aramak istiyor. Daha once adam odemeyeceegim dedigi biseyi gizlice odemisti diye hatirliyorum.
En son aracı vermeden sigortayı ödedik. Ama son kez ödüyorum bak dedim. Eşim çok ısrarcı. Ailesine çok üzülüyor. Nasıl yapacaklar diyor. Ee bizim evimiz arabamız yok. Biz nasıl yapacagız.

En son aracı vermeden sigortayı ödedik. Ama son kez ödüyorum bak dedim. Eşim çok ısrarcı. Ailesine çok üzülüyor. Nasıl yapacaklar diyor. Ee bizim evimiz arabamız yok. Biz nasıl yapacagız.
Valla sende oyle bir koca var ki kafasina vura vura anlatsan yine anlamaz.

Ben araba için bir şey yapmaz artık bu enayi kocayı boşardım. Bunla ömür mü geçer. Araba biter başka enayikiği başlar.
Geçen yıl kardeşi evlenirken destek oluruz diyordu. Ben olmam dedim. Eşya alırız o zaman demişti. Nedense hep destek olan biziz. Sonunda ailesini arayıp ipleri koparacagım. Hayır korkuyorum babasına bişey olur. Üstüme kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…