- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.207
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Peki alıp eşime mi ödeteyim onuO zaman aynı değerde kendinize birşey aldırın atıyorum kartla 3000 tl kasko mu ödedi siz de kartla 3000 tl bilezik alın
Yahu sen diyorsun da kocan bunu bilmiyor mu ?Tamamda 1600lük mevzu degil bu. Bindikleri aracın vergisini ödeyemiyorlarsa satsınlar diyorum.
Sadece ortaklık bitsin istiyorum artık. Kullanan kaynım ödeyen biz
Kalplerini kırmak istemiyorum. Bi yandan şimdi ararım kpye bişey olur, benden bilirler. Daha önce araba konusunda ufak tartışma çıktı. Ben son kez sigorta ödüyorum dedim. Kaynım masayı terk etti. 1 2hafta sonra kp ufak kriz geçirmiş. Kv eşimi kenara çekip, baban o günden sonra kriz geçirdi demiş. Bundanda korkuyorum. Kalp var babasında
Onu bile düşündürüyorlar insana. Ödeyemiyorsan binme kardeşim.Ailenin enayisi eşim.Ailenin paşazadesi kaynım. Ailenin etinden sütünden faydalanır.Öderse bu sefer kıyamet kopar.Ayranı yok içmeye tahtirevanla gider s.cmaya temalı bir konu. Vergisini ödeyemediği arabayı kullanmasin kayniniz da. Bu ne ayol eşiniz ailenin eşeği galiba ailenin semer vurmadığı kalmış. Arabayı gecenin bir vakti ateşe vermek var da işte. Kundaklama suç diye geçiyor.
Tamamda bugün araba konusu olur, yarın kaynımın evlenme durumu olur. Nedense eşim bişeyleri yapmakta can atıyor. Durumları kötü olan insan milyarlık arabaya binmez. Sat geç işte.Yahu sen diyorsun da kocan bunu bilmiyor mu ?
Ver yahut aracı alın demiyorum,bu durumun senin hanenin huzurunu bozmasından endişe ediyorum.
Bazı adam inat olur,olayı büyütür..
Kocani tanıyan sensin,huzurunu bozmayacak,aranıza sogutmayacak bir yolu varsa onu dene diyerek ekliyorum
Peki alıp eşime mi ödeteyim onu
Anahtarın ikiside onlarda. Arabanın masrafları bizi de aşıyor. Hem arabayı alsam ne olacak. 2gün sonra annesi arabayı getir diyecek.Telefon et konu sahibesi söyle versinler arabayı. Yarın gelip alıcam sabah 8de hazırlayın ordan işe geçicem diyin misal. Kesip atın ah vah dinlemeyin işe gidicem yayanım kusura bakmayın bu araba benim kullanıcam diyin.
Valla panpa senin yerinde olsam işe yayan gideceğime bu ailenin hepsini paralardım. Ya da en tem,z, evde 2.anahtar varsa bir şey söylemeden git getir arabayı.
Bi de 7 24 namaz kılan insanlar. Vala eşime dedimki, bu evin ihtiyacı varken, senin bana sormadan bişeyi alıp götürmen haram dedim.Ailene benim hakkımı yediriyorsun dedim.Ödememekte kararlıyım. Nasılsa kp üstüne borç. O düşünsün.Milletin malına çöreklenmesinler o zaman. Çöreklenirken iyi, geri isteyince kriz oluyor ohh ne güzel yerken kıtır kıtır ama sapına gelince meeeeeeee
Anahtarın ikiside onlarda. Arabanın masrafları bizi de aşıyor. Hem arabayı alsam ne olacak. 2gün sonra annesi arabayı getir diyecek.
Ben yine duramadim hala ailesinde zannediyorsun yapma bak deli olacaksın diye diğer konunda da yazdım . Sen bu adamdan çocuk sahibi olmayı düşünüyor musun yazdim hatırlıyor musun ? Bu adamdan sana koca olmayacak . Keriz yerine kendini koyduruyor seni de koyduruyor arabayı verdiğiniz halde hala yüz bulup senden para istiyor. Kaynin evlensin evet bilezik isteyecekler kaynanan ağlayacak başka birşey yaptiracaklar sen iki işe git ister dört işe git yazık ediyorsun kendineTamamda bugün araba konusu olur, yarın kaynımın evlenme durumu olur. Nedense eşim bişeyleri yapmakta can atıyor. Durumları kötü olan insan milyarlık arabaya binmez. Sat geç işte.
Sonunda annesinin evine göndereceğim.Gitsin tüm maaşı yedirsin onlara. Biz bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Paşamız dagıtmaya çalışıyor. Valaha ihtiyaçları olsa gam yemiyecegim. Gerçekten durumları iyi. Şehrin göbeğinde oturuyorlar. Bizim ekstra Kiramız var. Seneye 2 katı olur Kiramız. İnsan evladına üzülmez miBunu bir KK kızı sormamalıMadem abisinin uçkuruna yedircek parası var, tabi ki sana da bilezik alacak kadar parası vardır ... bana kalırsa topla bilezikleri, arabayı da alıp kendi ailenden birinin üstüne geçir, tek kuruş da eve katıda bulunma sonra tekmeyi bassss. Bu hıyarla evli kalarak kendine çok yazık ediyorsun
Sen çocuk sahibi olsan ne olacak birde onu düşünSonunda annesinin evine göndereceğim.Gitsin tüm maaşı yedirsin onlara. Biz bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Paşamız dagıtmaya çalışıyor. Valaha ihtiyaçları olsa gam yemiyecegim. Gerçekten durumları iyi. Şehrin göbeğinde oturuyorlar. Bizim ekstra Kiramız var. Seneye 2 katı olur Kiramız. İnsan evladına üzülmez mi
İyi de araba üyenin değil ki? Kayinpederin arabası, engelli babaanne için alınmış. Eşi de bekarken biraz katkıda bulunmuş ama üyenin hiç bir hakkı yok. Burda sorun kullanmadığı arabanın ödemelerini de bu üyeden istemeleri. Güya oğullarından istiyorlar, oğul asgari ücret alıyor bu kadın öğretmen iki yerde çalışıyor. Şimdi bunlar güya oğlundan mi para almış oluyor bu kadından mi? İnsanlarda gurur da kalmamış ya gerçekten resmen dilencilik bu eşin yaptığı, iyi yere kapak atmışlar.Bu beim arabam vermiyorum der geçersin. kendi oğluna ne alırsan al beni rahat bırak arama de olsun bitsin.
Sizi kullaniyorlar. 6 aydir onlarin kullandigi arabanin sigortasini bile yaptirmazdim. Sakin para yollamayin. Kaynananizi arayip konusun direkt. Arabayi biz kullanmiyoruz, sigortasini buna ragmen yaptirdik ama su an arabaya verecek paramiz yok, kendimize zor yettiriyoruz deyip cok acik ifadelerle kendinizi anlatin. Enayi yerine konmaniza izin vermeyin.Ortak araba konusunu çoğunuz biliyorsunuz.Son gelen zamdan sonra 1600 TL arabanın vergisi çıkmış.Vize,bakım falan kvleri çok yorarmış.Vergiyi siz ödeyin, bakımı biz yaptıralım demişler eşime. 6 aydır araba onlarda. Bende eşime aileni aramak istemiyorum, kirada olan biziz,ne ödemesi dedim.Eşim ailesine üzülüyor.Zaten sigortayıda biz yaptırdık.Ne önerirsiniz. Arabayı kaynım kullanıyor, biz ödüyoruz. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Ailesini mi arayayım napayım?
Ödeyemiyorlarsa satsınlar. Satmaya da yanaşmıyorlar. Her yıl bu şekilde mi olacak.Biz kiradayız, arabamızda yok. Eşimin ailesi halaa onlar. Ben dış kapının dış mandalıyım.Benim olmayan bi malın borcunu niye ödeyeyim ki? Vehbi koç sülalesine mensupsa eşiniz yaptığı mantıklı. Ama daha kendi arabası yokken kayınmış hısımmış borcu ödemesi evli ve kendi ailesini kurmuş biri için büyük sorumsuzluk.
Eşiniz sizle kurduğu aileyi benimseyememiş daha idrak edememiş bence.
Kv biraz düşünceli olsa zaten siz kiradayken size borç ödetmez, arayıp babanız kriz geçiriyor diye ajitasyon yapmaz. Satsınlar madem var diye krize gireceklerine yok diye girsinler. Yoksa büyük krize girecek olan siz olursunuz.
İyi de araba üyenin değil ki? Kayinpederin arabası, engelli babaanne için alınmış. Eşi de bekarken biraz katkıda bulunmuş ama üyenin hiç bir hakkı yok. Burda sorun kullanmadığı arabanın ödemelerini de bu üyeden istemeleri. Güya oğullarından istiyorlar, oğul asgari ücret alıyor bu kadın öğretmen iki yerde çalışıyor. Şimdi bunlar güya oğlundan mi para almış oluyor bu kadından mi? İnsanlarda gurur da kalmamış ya gerçekten resmen dilencilik bu eşin yaptığı, iyi yere kapak atmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?