- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.809
- 658
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Valla bu kez size hak verdim ben. Madem 1600 TL lik vergi yoracak, hiç araba topuna girmeyeceklerdi. Kuruş vermeyin. paraları yoksa satsinlar arabayı. bunun lafını açmaları bile ayıp.Ortak araba konusunu çoğunuz biliyorsunuz.Son gelen zamdan sonra 1600 TL arabanın vergisi çıkmış.Vize,bakım falan kvleri çok yorarmış.Vergiyi siz ödeyin, bakımı biz yaptıralım demişler eşime. 6 aydır araba onlarda. Bende eşime aileni aramak istemiyorum, kirada olan biziz,ne ödemesi dedim.Eşim ailesine üzülüyor.Zaten sigortayıda biz yaptırdık.Ne önerirsiniz. Arabayı kaynım kullanıyor, biz ödüyoruz. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Ailesini mi arayayım napayım?
Son olaydan sonra ben isteyemezler sanıyordum, yanışmışım. Eşime net olarak ödemeyeceğimi söyledim.Bozuldu bayaa. Israrcı olursan anneni arayıp ben söyleyeceğim dedim.Valla bu kez size hak verdim ben. Madem 1600 TL lik vergi yoracak, hiç araba topuna girmeyeceklerdi. Kuruş vermeyin. paraları yoksa satsinlar arabayı. bunun lafını açmaları bile ayıp.
Valla ben de boş gezenin boş kalfası kaynınızın arabayla ne yaptığını anlamadım. Ben genelde işe gitmek için kullanıyorum arabamı. Sizinki ne yapıyor da bu kadar vazgeçilmez arabası?Robot süpürge ye ihtiyacım var. Düzgün bir robot süpürgede gerçekten pahalı. Ödemekte diretirse bunu da yapabilirim. Ama illa ödeyeceğim derse eve 1 lira para katmayı düşünmüyorum. Hadi bu sene ödedik. Yaza gene sigorta derdi olacak. Onu nasıl ödeyecekler. Ben mi düşüneceğim bunları.
Zor geçiniyorlarsa binmeyecekler o zaman arabaya ya. Ha bir de eşinizin ailesi değil kaynınız biniyor araba ödeyemiyorsa sigortayı binmeyecek arabaya. Vallahi sizin bu araba konusu beni bile sinir etti. Allah sabır versin.Ararsam kalplerini kıracağım.Eşime göre anne babası zor geçiniyor. İkiside emekli. Son gelen zamlardan sonra ödemeler onları zorlarmış.Eşimde en azından birini ödeyelim diyor. Ama sonu gelmeyecek biliyorum.
Arabayla sevgilisinin yanına gidip geliyor.Ben kıza ve annesine hava attığını düşünüyorum açıkcasıValla ben de boş gezenin boş kalfası kaynınızın arabayla ne yaptığını anlamadım. Ben genelde işe gitmek için kullanıyorum arabamı. Sizinki ne yapıyor da bu kadar vazgeçilmez arabası?
Bi de ben ne kadar sinir oluyorum siz düşünün. Satılsa bir dert, satılmazsa bir dert.Ailesi de biniyor. Hepsi kullanıyor. Çalışmıyor ki nasıl ödesin. Araba satılsın dediğimizde en yüksek fiyatı yazıyor. Ödemeye gelince oralı olmuyor.Zor geçiniyorlarsa binmeyecekler o zaman arabaya ya. Ha bir de eşinizin ailesi değil kaynınız biniyor araba ödeyemiyorsa sigortayı binmeyecek arabaya. Vallahi sizin bu araba konusu beni bile sinir etti. Allah sabır versin.
Normal aileci degil, aşırı aileci. Hemen uflamaya puflamaya başlıyor bişey dedigimde. Ben bişey dedigimde uflamaya başlıyor direk. Ben ama ödetmemek içim herşeyi yapacagım.Gerekirse annesini arayacağım.
Eşiniz büyük problemli o yüzden konu araba olmasa da sürekli bu tarz olaylarınız olacak gibi. Bu da açıkçası evlilikte çok ta iyi bir durum degilSon olaydan sonra ben isteyemezler sanıyordum, yanışmışım. Eşime net olarak ödemeyeceğimi söyledim.Bozuldu bayaa. Israrcı olursan anneni arayıp ben söyleyeceğim dedim.
Eger diretmeye devam ederse arayacağım. Aramamdan korkuyor. Son çare arayacağımSimdiye kadar neden aramadiniz?
Depoyu nasıl dolduruyor sorması ayıpArabayla sevgilisinin yanına gidip geliyor.Ben kıza ve annesine hava attığını düşünüyorum açıkcası
Depoyu nasıl dolduruyor sorması ayıp
Arabayı siz oduyorsunuz. Araba sizin olması bütün herşeyi karsilayacaginiz anlamına gelmez. Senin kaynin kadar bedavaci otlakci birini görmedim. Kayinpederimin arabasını kullanıyoruz. Vergisi sigortası bakımı masrafı carti curtu herseyini biz ödüyoruz. BİZ kullanıyoruz çünkü.Ortak araba konusunu çoğunuz biliyorsunuz.Son gelen zamdan sonra 1600 TL arabanın vergisi çıkmış.Vize,bakım falan kvleri çok yorarmış.Vergiyi siz ödeyin, bakımı biz yaptıralım demişler eşime. 6 aydır araba onlarda. Bende eşime aileni aramak istemiyorum, kirada olan biziz,ne ödemesi dedim.Eşim ailesine üzülüyor.Zaten sigortayıda biz yaptırdık.Ne önerirsiniz. Arabayı kaynım kullanıyor, biz ödüyoruz. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Ailesini mi arayayım napayım?
Siz havanda su dövmeye devam edin. Her şeyi yapacağım yazdınız ama sonuçta yapmanız gereken tek bir şey var. Boşan denecek diye aklınız çıkıyor.Normal aileci degil, aşırı aileci. Hemen uflamaya puflamaya başlıyor bişey dedigimde. Ben bişey dedigimde uflamaya başlıyor direk. Ben ama ödetmemek içim herşeyi yapacagım.Gerekirse annesini arayacağım.
Anne babasının kartları kaynımdaDepoyu nasıl dolduruyor sorması ayıp
E bi zahmet sigortayı da o kartlarla ödesin uyanık aileAnne babasının kartları kaynımda
Cinnet geçirmez o. Mıyyık mıyyık laf sokar arada. İçinde kurar, beyninde döndürür durur, asla renk vermez. Aman bırakın kendini çürütsün dursun.Canim sen butun gemileri yakmayi goze alip esine saglam bir cinnet gecirip, ailesine ciddi bir rest ceksen belki sorunlarin cozulur.
Hem sessiz olayim, hem beni kotu bilmesinler, hem esim benden bosanmak istemesin (ki bosanmaz esin senden merak etme) diye ciddi restler olmadan, sessiz sessiz kontrol ederek sorunu cozmeye calisiyorsun ama senin sorunlarin es ailesine gitmeyerek, esinin kartlarini alip ona sadece harclik vererek cozulmez.
Senin fikirlerine saygi duymuyorlar cunku, ve sakin laftan anlamadiklari icin bir cinnet ve bir restle sinirlarinizi belirlemeniz ve bu konuda kararli olmaniz lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?