Siz olsanız ne yaparsınız?

Ben sabahın 5inde kalkıp ders çalışıyorum iki yeri idare etmek için. Annesi boşuna maaş tarihi sormuyordu.Asgari ücrete kira ev geçimi falan olmaz.Ya temelli verdik, 6 aydır arabayı bile görmüyorum. Hala borcu bize yıkmaya çalışıyorlar. Sat diyoruz, çok yüksek fiyat istiyorlar. Ee kimse almak istemiyor. Hadi maaşları ayırsa, bu sefer karta taksit yaptıracak az az ödeyecek.

OOppsssi ben araba konu sahibesinin sandım. Bu durumda yapılacak işlem daha kolay o zaman, para mara vermem kendileri ödesin vergiyi. Cidden anlayamadım araba konu sahibesinin değilse vergi neden ona düşüyor zaten
İşte bunu bilsem. Onların ödemesi lazım herşeyi. Ama son gelen zamlardan sonra hepsini nasıl öderler bılmıyorum.Kaynım aracı aşırı yüksek fiyata ilana koymuş. Piyasanın 150 bin üzerinde. O yüzden arayan soran yok zaten. Kaynımda satmak istemiyor sanırım. Ama vergisini ödemek falan onlara zor geliyor.

Kv hemen aglamaya başlıyor. Kpyi doldurur mu. Kpde kalp var. Daha kötü olur mu bilmiyorum. Eşime aileni arayacağım artık diyecegim. Ailesini aramamdan çok korkuyor çünkü

Kv hemen aglamaya başlıyor. Kpyi doldurur mu. Kpde kalp var. Daha kötü olur mu bilmiyorum. Eşime aileni arayacağım artık diyecegim. Ailesini aramamdan çok korkuyor çünkü
Ama size de yazik degil mi. Bugun ayni seyleri bende kaynimla olan ortak araba icin yasadim tek fark biz de arada kullaniyoruz. Cidden tahammulum yok boyle seye ya. Bizim canimiz yok mu? Siz niye bogazinizdan kesip onlarin bindigi arabayi odeyeceksiniz. Sizin caniniz yok mu? Bu buyukler cidden bizi masa gibi kullaniyor ve biz ne kadar okumus calisiyor olalim, kulturlu olalim, gene de tongalarina dusuyoruz cidden. Sifir tahammulum yok bu konulara kendime uzuldugum kadar size de uzuldum.

Ya siz de gerçekten sorunlusunuz ama. Bu salaklar için neden çalışıyorsunuz? Bu evlilikte diretmekte sebebiniz ne? İyi anlaşılacak erkek bulmakta ne var yine bulursunuz. Karısı iki iş yaparken asgari ücret almaktan rahatsız olmayan, ailesine eşinin parasını vermeye utanmayan adamdan da bir b.k olmaz. Ama bu kadar sayfa yazı yazıyor insanlar, anladım ki sizden de pek bir şey olmaz. Bari burayı sürekli sürekli aynı şeylerle meşgul etmeyin, insanlar da vakit ayırıp bir faydamız olur mu acaba diye size yazıyorlar boşuna.

Eşim arabadaki hakkını falanda geçtim, satsınlar paraları onların olsun. Bişey beklemesinler yeterki. Birde 7 24 namaz kılarlar. Benim rızam olmadan verilen para helal mi peki. Nasıl gönülleri rahat, hiç mi gelecegimizi düşünmüyorlar bilmiyorum. Ama şunu söyliyeyim. Ne kv ne kp dede babaanne olmayı haketmiyor. Eşime de senin çocugun olmak istemezdim, sen çocugunun hakkını da yedirirsin dedim, kırıldı. Ama gerçek düşüncem bu. Aileyle ortak bişey alınmaz.Bunu iyi anladım zaten. Hele erkek aileleriyle asla

Tamamda eşimle aile konusu olmazsa aramız gerçekten iyi. Boşanmak, bitirmek o kadar kolay olmuyor işte.

Tamamda eşimle aile konusu olmazsa aramız gerçekten iyi. Boşanmak, bitirmek o kadar kolay olmuyor işte.
Eşiniz sizin üstünüzden geçinen bir parazit. Ne güvenip çocuk yapabiliyorsunuz, ne lafınızın bir değeri var. Arkadaşları bile her şeyinizi bilip üstüne yorum yapma hakkını kendinde buluyor. Siz iki ise gidince hiç utanıyor mu mesela? Daha fazla kazanmak için uğraşıyor mu? Ben bu durumda çocuk yapmam diyince bir değişiklik oluyor mu? Yok. Ee?
Gecinilecek erkek yüzlerce bulursunuz zaten ne var gecinmekte? Zor olan aile olmak, fikrinizi dinletmek ki onlar da sizde yok. On sene sonra çocuk yapamadan, sinir hastası çekilmez biri olarak ayrılmak mı daha kolay? Bu ayrılmak da neden zor anlamadım yani. Ortada çocuk yok, maddi olarak artiya gececeksiniz, zaten her durumda daha iyi olacakken nesi zor yani? O zor diyenler sizin durumunuzda olmadığı için zor. Yani bu tavırlardan sonra eşinize saygi duyabiliyor musunuz? Erkek yerine koyup sevisebiliyor musunuz? Bana çok ilginç geldi gerçekten.

O nasıl oluyor ablacım sen 2 işte çalışıyorsun, adam paranı götürüp veriyor. Seni takan var mı bu tabloda? Eşinşaban zekasında, ailesi de berbat insanlar korkunç ...

Kesinlikle alinmaz. Bu da kotu bir tecrube olarak yanimiza kaldi.

Hani satiliyodu bu araba. Nasi bi arabaymis bi derdini bitiremediler. Insan utanir kendi bindikleri arabanin sununu bununu odeyin demeye

Hani satiliyodu bu araba. Nasi bi arabaymis bi derdini bitiremediler. Insan utanir kendi bindikleri arabanin sununu bununu odeyin demeye
Satılamadı maalesef. Çünkü kaynım piyasadan bayaa yüksek fiyata ilana koydu. 6 ayda bir kişi bakmaya geldi sadece. O da araştırmış. Siz piyasadan baya yüksek fiyat yazmışsınız demiş. Vazgeçti. Başkada ne bakan var ne soran.Bu fiyata satılması için 3 4yıl geçmesi lazım.Ödeyin diyeceklerini beklemezdim. 6 aydır bizede araç gerekti. Birkez istemedik.İstememizden anlamaları gerekiyordu.

Tek maaşa ev dönmüyorki.5 6 ay önce katmayacagım dedim. Ama elektrik su kira ödeyin e bişey kalmıyor. Kart ödemeleri falan var. Eşimin maaşı yetmiyor.
Yetmiyosa elin seyiyle gerdege girmeyecek. Sanane yetmiyosa ver kartlarini. Dokunma suya sabuna. Birak versin ailesine
Sen maasini al otur. Odeyemesin faturalari kirayi. O zaman gorurum neyi veriyo ailesine.

Yetmiyosa elin seyiyle gerdege girmeyecek. Sanane yetmiyosa ver kartlarini. Dokunma suya sabuna. Birak versin ailesine
Sen maasini al otur. Odeyemesin faturalari kirayi. O zaman gorurum neyi veriyo ailesine.
Son çare bunu yaptırtacak bana. Bakalım hem eve bakıp hem onlara destek nasıl olacak.

Peki alıp eşime mi ödeteyim onu
Şimdi siz eşinizi daha iyi bilirsiniz
Bence araba parasını da ödetmeyin amaaa derseniz ki illa öder karta böldürüp öder o zaman arabaya kaç para ödüyorsa kendinize de o kadarlık birşey aldırıp ödetin. Hatta birden çok yapın bunu, bugün 1600 tl onlara bişey ödüyorsa aynı miktarda kendinize veya eve alıp ödetin yarın 3000 ilk ailesine alıyorsa kendinize de 3000 lik birşey aldırın, robot süpürge olur dyson olur kurutma makinası olur

Boşanman gerekli. Bir omur bu adamin ailesi sorun olacak size. Aramiz birebir iyi demeyi anlamiyorum ben. Sonucta ortada bir sorun var, adam aileci. Boşanmamak için ailesi de bizi düşünmeli diye kendince çıkar yol bulmaya çalışıyorsun.Ailesi sizi düşünse güzel evet ama sizi düşünmek zorunda olan eşin.Normalde aramız iyi ailesi sorun oluyor gibi bir düşünce çok saçma.Bu aynen şuna benziyor; alkol almasa iyi adam aramız iyi,kumar oynamasa aramızda hiçbir sorun yok bana karşı çok iyi. Ya sen pes edeceksin ve eşinin ailesine olan düşkünlüğünü kabul edip izin vereceksin,ya da boşanacaksın. Bu kadar olaydan sonra,hala biz ödeyelim diyorsa eşin değişmeyecek demektir.

Boşan deme , boşan demeeeee. Adını anmadı bu güne kadar, çok korkuyor babasının sülalesine reklam olur diye.

Robot süpürge ye ihtiyacım var. Düzgün bir robot süpürgede gerçekten pahalı. Ödemekte diretirse bunu da yapabilirim. Ama illa ödeyeceğim derse eve 1 lira para katmayı düşünmüyorum. Hadi bu sene ödedik. Yaza gene sigorta derdi olacak. Onu nasıl ödeyecekler. Ben mi düşüneceğim bunları.

Normal aileci degil, aşırı aileci. Hemen uflamaya puflamaya başlıyor bişey dedigimde. Ben bişey dedigimde uflamaya başlıyor direk. Ben ama ödetmemek içim herşeyi yapacagım.Gerekirse annesini arayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…