siz olsanız uzatır mısınız

Adam şakasına su atmış kaç damla olabilir ki ehe ehe diyip gülsen konu kapancak adamı kışkırtıyoosun. Son cümleye kadar bi nebzeydi bir de sıvadın sonunda

peki neden bende mi haksızım
Hakli haksız yok, ikiniz birbiriniz için değilsiniz. Üstelik şiddet var kavgalarınizda, hem fiziksel hem psikolojik. Sizin ona vurmaniz, onun sizi karsi "döndüğümde burda gormeyeyim seni" gibi iğrenç tehditleri.. Neresinden tutarsan tut olmaz, bırakmak en mantıklısı. Sizi mutlu edecek, sinir uclarinizla oynamayacak, değer verecek birini elbet bulursunuz, ya da bulmak zorunda diilsiniz ama kendinizi bu iliskide mahvetmeyin.

bu tarz bişi yapmamıştı geçen yıl da ben yanıma kahvaltı hazırlamaya gelmeyince trip falan attım ağladım işte ama gözlerim doldu sonra o da sana şunu şunu yapacaktım sen hak etmiyorsun hiçbir şeyi dedi bende sinirlendim bağırdım işte git falan diye o da sen git dedi gitmeye çalıştım engel oldu kollarımdan tuttu böylece büyüdü canım acıdı diye ben ona vurdum o da vurdu bende her yeri dağıttım ona vurdum gittim ama başka şehirdeyiz gidecek yerim yok geri geldim ailesine haber vermiş onlarda benimkilere sonra evden gitti ertesi gün geldi barıştık bir şekilde gitsem nereye gidicem ailem başka şehirde tartışmalar oluyor ara ara ama ne hikmetse hep ben suçluyum mutsuzum

hayır önce o attı banyodaydı zaten

evet haklısınız

Geçen yıl da karşılıklı olarak birbirinize vurmuşsunuz. Aranızda şiddetli geçimsizlik var. Bence yol yakınken boşanın. Böyle toksik evlilikle ömür geçmez. Ailenize bu durumdan bahsedin.

Şey yapın elbiselerini falan kesin. 3/A sinifindan Ali ve Ayşe

sosyal medya eşine böyle ahmaklıklar yapanla dolu , özenmişsiniz belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…