- 3 Aralık 2015
- 8
- 26
- 288
- 28
- Konu Sahibi venacavacaudalis
-
Adam şakasına su atmış kaç damla olabilir ki ehe ehe diyip gülsen konu kapancak adamı kışkırtıyoosun. Son cümleye kadar bi nebzeydi bir de sıvadın sonundaMerhaba, bugün eşimle doğum günüm için bir etkinliğe gidecektik. Gitmeden önce şakasına şu falan attı bana bende ona çamaşır suyu vardı döker gibi yaptım ama dökmedim. Sonra daha da fazla şu attı bende kızdım haliyle saçım makyajım yapılıydı biraz bozuldu nerdeyse. Neyse sonra gittim onun çok değer verdiği eşyayı suya tutmakla tehdit ettim.
İşte bu da sinirlendi ona bir şey olursa çok kızarım falan dedi bende bağırmaya başladım asıl kızması gereken benim şakayı kaka yaptın falan dedim.
Onun saçma sapan siniri beni kızdırdı aradan biraz zaman geçince işte geldi ya benimle hazırlanıp kalkar gelirsin ya da ben giderim geldiğimde seni görmeyeyim dedi, tabi boş laf daha önceden de aynısını yapmıştı.
Bende hazırlandım makyajım dağılmıştı çıkardım falan sinirden, giderken yolda dedim makyaj malzemesi almam lazım bir AVM'de dur.
Gittik AVM ye işim bitti hediye almış bu sıra etkinliğe de gittik ama ben onun yaptıklarını hazmedemiyorum. Geçen sene de aynı şeyi yapmıştı doğum günümde çok kötü kavga etmiştik ben gitmek istedim o tuttu falan ne zaman güzel bir şey olsa böyle oluyor zehir ediyor bende ondan hırsımı alamıyorum. Bazen vuruyorum zarar veriyorum ama yok bıktım artık tüm heveslerimi zehir ediyor. Bir yere götürcek olur başıma kakar bide ben mutlu olmayı bilmiyormuşum ne yapılsa mutsuzmuşum.
Sürekli böyle şeyler yaşayıp yaşayıp sıkıldım boşansam daha iyisi gelir mi bilmiyorum rahatım da yerinde. Siz ne yaparsınız?
Hakli haksız yok, ikiniz birbiriniz için değilsiniz. Üstelik şiddet var kavgalarınizda, hem fiziksel hem psikolojik. Sizin ona vurmaniz, onun sizi karsi "döndüğümde burda gormeyeyim seni" gibi iğrenç tehditleri.. Neresinden tutarsan tut olmaz, bırakmak en mantıklısı. Sizi mutlu edecek, sinir uclarinizla oynamayacak, değer verecek birini elbet bulursunuz, ya da bulmak zorunda diilsiniz ama kendinizi bu iliskide mahvetmeyin.peki neden bende mi haksızım
bu tarz bişi yapmamıştı geçen yıl da ben yanıma kahvaltı hazırlamaya gelmeyince trip falan attım ağladım işte ama gözlerim doldu sonra o da sana şunu şunu yapacaktım sen hak etmiyorsun hiçbir şeyi dedi bende sinirlendim bağırdım işte git falan diye o da sen git dedi gitmeye çalıştım engel oldu kollarımdan tuttu böylece büyüdü canım acıdı diye ben ona vurdum o da vurdu bende her yeri dağıttım ona vurdum gittim ama başka şehirdeyiz gidecek yerim yok geri geldim ailesine haber vermiş onlarda benimkilere sonra evden gitti ertesi gün geldi barıştık bir şekilde gitsem nereye gidicem ailem başka şehirde tartışmalar oluyor ara ara ama ne hikmetse hep ben suçluyum mutsuzumEşiniz hep mi böyle davranıyor? Ben hiç hoşlanmam bu tarz şakalardan diye açık açık konuşmadınız mı? Tamam eşiniz çocukça,saçma sapan davranmış ama siz de aynı şekilde karşılık vermişsiniz çamaşır suyu döker gibi yapmış hatta ona vurmuşsunuz. Geçen yılki doğum gününde ne yapmıştı? Bunun dışında iletişiminiz nasıldır normalde, sürekli tartışır mısınız?
banyodaydı eliyle su attı saçım bozulduAdam şakasına su atmış kaç damla olabilir ki ehe ehe diyip gülsen konu kapancak adamı kışkırtıyoosun. Son cümleye kadar bi nebzeydi bir de sıvadın sonunda
hayır önce o attı banyodaydı zatenSürekli bana onu yaptı ben de bunu yaptım karşılık verdim gibi şeylerle sağlıklı ilişki, iletişim olmaz ki. Ben de sulu şakadan hiç hoşlanmam eşim bana su atsa yapma hoşlanmıyorum derm tepkimi koyarım. Ben ona başka bir şey yapsam o karşılık başka bir şey yapsa sonu yok bunun. Ki önce siz atmışsınız su
evet haklısınızHakli haksız yok, ikiniz birbiriniz için değilsiniz. Üstelik şiddet var kavgalarınizda, hem fiziksel hem psikolojik. Sizin ona vurmaniz, onun sizi karsi "döndüğümde burda gormeyeyim seni" gibi iğrenç tehditleri.. Neresinden tutarsan tut olmaz, bırakmak en mantıklısı. Sizi mutlu edecek, sinir uclarinizla oynamayacak, değer verecek birini elbet bulursunuz, ya da bulmak zorunda diilsiniz ama kendinizi bu iliskide mahvetmeyin.
Tamam işte o attı sen attın o daha çok attı sen başka bir şey yaptın o öfkelendi kırıcı konuştu... uzadıkça uzarhayır önce o attı banyodaydı zaten
Geçen yıl da karşılıklı olarak birbirinize vurmuşsunuz. Aranızda şiddetli geçimsizlik var. Bence yol yakınken boşanın. Böyle toksik evlilikle ömür geçmez. Ailenize bu durumdan bahsedin.bu tarz bişi yapmamıştı geçen yıl da ben yanıma kahvaltı hazırlamaya gelmeyince trip falan attım ağladım işte ama gözlerim doldu sonra o da sana şunu şunu yapacaktım sen hak etmiyorsun hiçbir şeyi dedi bende sinirlendim bağırdım işte git falan diye o da sen git dedi gitmeye çalıştım engel oldu kollarımdan tuttu böylece büyüdü canım acıdı diye ben ona vurdum o da vurdu bende her yeri dağıttım ona vurdum gittim ama başka şehirdeyiz gidecek yerim yok geri geldim ailesine haber vermiş onlarda benimkilere sonra evden gitti ertesi gün geldi barıştık bir şekilde gitsem nereye gidicem ailem başka şehirde tartışmalar oluyor ara ara ama ne hikmetse hep ben suçluyum mutsuzum
ailem biliyor tartışmaları boşanmamdan yanalarGeçen yıl da karşılıklı olarak birbirinize vurmuşsunuz. Aranızda şiddetli geçimsizlik var. Bence yol yakınken boşanın. Böyle toksik evlilikle ömür geçmez. Ailenize bu durumdan bahsedin.
bakın ilk bir şey demedim güldüm sonra arttırdı ben suçlu oldumyahu adam su atmış 2 cilve eğlence yapıp kapatmak varken
Şakayı kaka yapmışsınız helal olsun
Peki neyi bekliyorsunuz şiddetin boyutunu arttırıp birbirinize girmeyi mi ?ailem biliyor tartışmaları boşanmamdan yanalar
Şey yapın elbiselerini falan kesin. 3/A sinifindan Ali ve AyşeMerhaba, bugün eşimle doğum günüm için bir etkinliğe gidecektik. Gitmeden önce şakasına şu falan attı bana bende ona çamaşır suyu vardı döker gibi yaptım ama dökmedim. Sonra daha da fazla şu attı bende kızdım haliyle saçım makyajım yapılıydı biraz bozuldu nerdeyse. Neyse sonra gittim onun çok değer verdiği eşyayı suya tutmakla tehdit ettim.
İşte bu da sinirlendi ona bir şey olursa çok kızarım falan dedi bende bağırmaya başladım asıl kızması gereken benim şakayı kaka yaptın falan dedim.
Onun saçma sapan siniri beni kızdırdı aradan biraz zaman geçince işte geldi ya benimle hazırlanıp kalkar gelirsin ya da ben giderim geldiğimde seni görmeyeyim dedi, tabi boş laf daha önceden de aynısını yapmıştı.
Bende hazırlandım makyajım dağılmıştı çıkardım falan sinirden, giderken yolda dedim makyaj malzemesi almam lazım bir AVM'de dur.
Gittik AVM ye işim bitti hediye almış bu sıra etkinliğe de gittik ama ben onun yaptıklarını hazmedemiyorum. Geçen sene de aynı şeyi yapmıştı doğum günümde çok kötü kavga etmiştik ben gitmek istedim o tuttu falan ne zaman güzel bir şey olsa böyle oluyor zehir ediyor bende ondan hırsımı alamıyorum. Bazen vuruyorum zarar veriyorum ama yok bıktım artık tüm heveslerimi zehir ediyor. Bir yere götürcek olur başıma kakar bide ben mutlu olmayı bilmiyormuşum ne yapılsa mutsuzmuşum.
Sürekli böyle şeyler yaşayıp yaşayıp sıkıldım boşansam daha iyisi gelir mi bilmiyorum rahatım da yerinde. Siz ne yaparsınız?
Evetson cümle hariç yorumlayın ben haksız mıyım
sosyal medya eşine böyle ahmaklıklar yapanla dolu , özenmişsiniz belli ki.Merhaba, bugün eşimle doğum günüm için bir etkinliğe gidecektik. Gitmeden önce şakasına şu falan attı bana bende ona çamaşır suyu vardı döker gibi yaptım ama dökmedim. Sonra daha da fazla şu attı bende kızdım haliyle saçım makyajım yapılıydı biraz bozuldu nerdeyse. Neyse sonra gittim onun çok değer verdiği eşyayı suya tutmakla tehdit ettim.
bilmiyorum pişman olursam diye mutlu zamanlarda olduPeki neyi bekliyorsunuz şiddetin boyutunu arttırıp birbirinize girmeyi mi ?
sosyal medya kullanmam alaksı ne tam olaraksosyal medya eşine böyle ahmaklıklar yapanla dolu , özenmişsiniz belli ki.
neden bana bir şey yapılınca karşılık veririm
pardon da ne alaka benim ne suçum varŞey yapın elbiselerini falan kesin. 3/A sinifindan Ali ve Ayşe
işte senin yazdıklarını video yapıp para kazanıyorlar, sen tartaklayıp tartaklanıyorsun zarardasın.sosyal medya kullanmam alaksı ne tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?