siz olsanız uzatır mısınız

Bir gün bu mesajınızı okuduğunuzda güleceksiniz. Bizde benzerini yaşadık yeni evliyken ama yaş 23 dü.sonu hastanede bitti. Eşim kaydı düştü birazcık yaralandı. O son su şakamız oldu. Şimdi gülüyorum. Öğrenin böyle ufak şeyler büyütülmez evlisiniz artık.hemen aklınızda boşanma olursa zaten sürmez.

sorun su şakası olması değil ki bizde her şey böyle büyüyor sizin eşiniz bağrındı mı sorun onun tavrı

Yaş kaç 15 mi

bilmiyorum oldu işte ilk ilişki ondan muhtemelen sorun çamaşır suyu değil onun bağırması ayrıca ben onun ne triplerini çektim

Suyla şaka olmaz çocuk musunuz

Çocukmusunuz ?boşan bencede adam neşeli şen şakrak şaka yapmış !!saçın makyajın gerçekten, eğlenmek kahkalara boğulmaktan sevdiğinle daha mı önemli? K*kaya çeviren sen olmuşsun uzatıp üstelik. Bizim eşimle birbirmize yaptığımız şakaları bilsen saçına makyajına su değdi diye çocuk gibi ağlamazsın şükredersin biraz donuk ve alıngansın galiba neşelenmen lazım acıl enerci bacım enerci... 3 günlük dünya illa sevdiğin hastalanması elden ayaktan düşmesi mi gerekir şuanki halinize şükretmek birbirnize kenetlenmek için.. ah ah sizinkisi heves walla böyle aşk sevgi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…