siz olsanız uzatır mısınız

önemli olan benim düşüncelerim millet ne bilsin hem kadın kadının kurdudur bu da ispatı kendimi savunuyorum suç oluyor pardon da ne yapsaydım hiçbir şey olmamış gibi davranamam
Hatayı kabul etmek erdemliktir insanlar sizin için önerilerde bulunuyor yoksa bize ne dövün durun kocanızı

bakın sorun suyla olan şaka değil bizim hep böyle oluyor
Bende bunu anlatıyorum size, her şeyi çok uzatan şakaların bile dozunu ayarlamayan, henüz 2 yıldır evli olmanıza rağmen birbirine tahammül edemeyen bir çiftsiniz.
Yeni evli olsanız henüz evliliğiniz oturmamış denir, 30 yıllık evli olsanız yılların birikmişliği yüzünden ikinizinde artık tahammülü azalmış denir fakat siz 2 yıllık evlisiniz, evliliğin oturmuş birbirinin sınırlarını bilen bir çift olmanız gerekiyorken liseli çocuklar gibi didişiyorsunuz.
Boşanırsınız boşanmazsınız orası sizi ilgilendiren bir konu ama sürekli aynı şeylerin yaşandığı bir evlilikte eşlerin birbirine saygısı kalmaz, saygının olmadığı bir evlilikte mutluluk da olmaz.

karakter bu ablacım napalım başkası olsa başka sorunlar olur

bakın mantık çerçevesinde düşünmek bunu gerektirir gayette rahatın yerinde mi değil mi istediğin oluyor olmuyor mu buna bakarsın evlilikte
çözüm bulmak için yazıyoruz ya olan durum bu
Yok ben size hak veriyorum şaka dan hiç hoşlanmayan biri olarak gerçekten çok rahatsız edici,fakat karşılık vermek yerine sert bir şekilde uyarsanız belki ilk seferde işe yaramaz ama sizin rahatsız olduğunuzu anlar.

tamam tepkim çok olabilir ama siz demişsiniz ki rahatım iyi diye boşanılmaz ee ne diye boşanılır aldatma kumar vb hariç düzenim iyi rahatım iyi her şeyim tam önce bir mantıklı düşünülür artı eksi tartılır sonra karar verilir yani başka neye bakıcam

üstüne gelmezseniz ederim hem dedim ya hata bende olabilir ama karşı tarafta suçlu diye hem erdemsiz olduk hem haksız suçlu
sanki falakaya yatırıyoruz
siz çok mu iyisiniz sanki
En azından kimseyi çamaşır suyuyla tehdit etmedim:)
İyiyim demiyorum yorumlarınız hiç yaşınıza göre değil siz bir sakinleşin sonra tekrar okuyun mesajları bence şu an çok sinirlisiniz. Kimse size erdemsiz demedi haksız olabilir herkeste neden yediremiyorsunuz bu kadar? Önemli olan hataları düzeltmeye çalışmak herkes iyiliğinize yazıyor ama şu an bunu anlayabilecek kafada değilsiniz.

peki ablacım o kafaya gelince konuşalım belli ki ne desem her şeye bir cevap bulacaksınız
haksız olabilirim ama bana o zaman şunu şunu yap demeniz gerekir terapi al demek boşan demekte aynı şekilde en kolayı

peki ablacım o kafaya gelince konuşalım belli ki ne desem her şeye bir cevap bulacaksınız
haksız olabilirim ama bana o zaman şunu şunu yap demeniz gerekir terapi al demek boşan demekte aynı şekilde en kolayı
Nasıl ya terapi al demek nasıl aynı şey iyimisiniz tek çözümü terapi zaten belliki onu da yapmayacaksınız boşanmakta zor değil herkes çatır çatır boşanıyor valla kimse çekmiyor artık kötü ilişkiyi

Aynen umarım gelirsiniz o kafaya
siz de umarım güzel güzel konular açarsınız aynen bende size aynı şekilde cevaplar vericem terapi al diyip hatta size özel araştırıp bulucam bile hadi yine iyisiniz terapi al demek kolay önemli olan şuna git ben ya da bir yakınım fayda gördü demek
siz de umarım o kafadan hiç çıkmazsınız ama sınanırsanız bir gün bu şekilde aynen sizin de üstünüze gelirler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…