siz olsanız uzatır mısınız

Sizinki normal tartışma değil,neyi anlamıyorsunuz?? Geçmişi unutamıyorum diyen kocaya vuran sizsiniz.....

Sürekli böyle şeyler yaşayıp yaşayıp sıkıldım boşansam daha iyisi gelir mi bilmiyorum rahatım da yerinde. Siz ne yaparsınız?
Bu cümleyi biz değil sen yazdın.

Bu cümlen içinde eleştiri tabi ki gelecek ve eleştirenler de çok haklı.
Konunda yazdığın bu cümle ile yazdığın yorum çelişiyor.
Hiç sağlıklı bir durum değil
Sıkıldım, boşansam, daha iyisi gelir mi, rahatım yerinde diyen de sizsiniz her kavga gitsek diye başlayan yorumda sizsiniz.

Yanlız şunu belirteyim siz sanıyorsunuz herkesin evliliği sizin evliliğiniz gibi, bu şekilde kavga etmiyoruz, ya da ilginç bir şekilde hazırlanmış bir kadinin yüzüne kocalar su atmıyor, bu platformda maddi konforu yerinde bir çok kadın var hiç birimiz kocalarımızda konforu yerinde diye pazarlıkla durmuyoruz.

iyi bi siz mükemmelsiniz tebrikler madalya mı takalım o çok güvendiğiniz kocalarınız bir erkek bunu da unutmayın mükemmel erkek yoktur herkesin evliliğinin mükemmel olduğunu düşünmüyorum sadece örtbas ediyorlar bu da benim düşüncem
hava atıcaksınız diye karşınızdakini küçümseyemezsiniz

bakın mantık çerçevesinde düşünmek bunu gerektirir gayette rahatın yerinde mi değil mi istediğin oluyor olmuyor mu buna bakarsın evlilikte
çözüm bulmak için yazıyoruz ya olan durum bu

ben ağlamıyorum yaşadığımı anlatıp fikir alıyorum beğenmeye çalıştırma gibi bir amacım yok

Olana yorum yaptım zaten kabul etmiyorsunuz siz de kabul edeceksiniz bir zahmet gerçekler acı veriyor galiba baya bir kişi var mı sizi haklı bulan
önemli olan benim düşüncelerim millet ne bilsin hem kadın kadının kurdudur bu da ispatı kendimi savunuyorum suç oluyor pardon da ne yapsaydım hiçbir şey olmamış gibi davranamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…