• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız?

Bende inadina gider kardesimle bir ev alirim. Bakalim kendini nasil hissedicek..

Bekar kardeşi canım oda bizler gibi kamuda çalışıyor hatta bi ev aldı onun ikinci evi olacak
İkinci evi olacak derken ben anlamadım açıkçası bunu ev ihtiyacı yokmuş neden böyle bir şey yapmış olabilir eşiniz? Ev kimin üzerine kp ya da kv olabilir mi? Bence önce bunu netleştirin

Yarın boşanırsan evde hiç hakkın olmucak. Abi kardeş birikimlerini beraber yapacaklar anlaşılan.

İkinci evi olacak derken ben anlamadım açıkçası bunu ev ihtiyacı yokmuş neden böyle bir şey yapmış olabilir eşiniz? Ev kimin üzerine kp ya da kv olabilir mi? Bence önce bunu netleştirin
Yok. Canım tabiki yok baya ikinci ev alması yani kendi aldı şimdi abisiyle kimin üzerine olduğunu soramadım sinirleniyor delirip çıkıyor

Yarın boşanırsan evde hiç hakkın olmucak. Abi kardeş birikimlerini beraber yapacaklar anlaşılan.
Hayallerde hep onunla ortak zaten canım benimle ilgili tek planı yok muhtemel müsade etmeliyim kardeşiyle yolunda yürüsün ama biraz zamana ihtiyacım var

Hayallerde hep onunla ortak zaten canım benimle ilgili tek planı yok muhtemel müsade etmeliyim kardeşiyle yolunda yürüsün ama biraz zamana ihtiyacım var
Maaşını yedirme onlara sende çalışıyor kazanıyormuşsun kendi ailenle ev al arsa al o zaman sende.
Karısını seven evliliğine güvenen insan gidip kardeşiyle ev almaz.

Benim kocam konuştukları ve yaptıkları arasında sıkışmış bir kişilik lafta hep benim arkamda asla ailesini dinlemez ama pratikte öyle değil işte
Aslında Sıkışmamış. Adamın tarafı belli. Bi de lafa değil icraate bakmak lazım.

Yuhhh artık ya allah korusun bizde böyle birşey olsa büyük olay çıkardı skandal olurdu

Ev alıyor kimin üstüne diyince sinirleniyor
Pesss
Bunu sormayacaksınız da neyi soracaksınız
Hangi para ile aldı sizin de paranız o çocuğunuzun da
Boşanıp herkese "aklını yitirdi gizli gizli ev alıyor kime alıyor söylemiyor" deseniz yeridir
Allah yardımcınız olsun

Amac ne evi elliye alip yetmise satmak mi ticaret yapip kâri paylasmaksa olabilir.onun disinda ben evi olan insana niye ev aliyorum.

Amac ne evi elliye alip yetmise satmak mi ticaret yapip kâri paylasmaksa olabilir.onun disinda ben evi olan insana niye ev aliyorum.
Canım farzedelimki öyle alt tarafı bir sandalye masa alırken ortak karar verip alıyorsak bunda amaç ne olursa olsun benimle yaşıyor ya ben onaylamadığım halde şimdi ben ev ödüyorum param bitti dediğinde benmi bakıcam ona nasıl isteyerek bunu yapacağım

Back
X