- 9 Mayıs 2019
- 628
- 353
- 23
- 32
- Konu Sahibi yosunyesilii222
-
İstiyor ama geçenlerde konuştuk biraz daha bekleyelim diye kendi söyledi sen istemeden bende ısrar etmem diye. Eşimin korkusu yok olursa olurE şmdi ne denir bilemedim. Belki adam çocuk istiyordur hem kondom almayıp hem ısrarla ilişki istemesi öyle bir izlenim verdi bana.
Israr etmiyor taktik yapıyorİstiyor ama geçenlerde konuştuk biraz daha bekleyelim diye kendi söyledi sen istemeden bende ısrar etmem diye. Eşimin korkusu yok olursa olur
Ben istemiyorum zaten şuanlık. Canım sıkıldı ne yapayım.Esiniz cocuk istiyor belki siz istemiyormusunuz?
bu ne hiz ayricaHemen gelip konumu actiniz helal olsun.
Hayal kuruyoruz bazen nasıl seviniyor ama herseyin zamanı var belki süpriz yapıp gelecek belli olmaz:) Herseyin hayırlısıIsrar etmiyor taktik yapıyor
Tabi ki öyle hayırlısı olsunHayal kuruyoruz bazen nasıl seviniyor ama herseyin zamanı var belki süpriz yapıp gelecek belli olmaz:) Herseyin hayırlısı
Ben istemiyorum zaten şuanlık. Canım sıkıldı ne yapayım.
Güleyim mi ağlayayım mı evde kıtlık var sanki bitmiş işte.. Bir türlüde almak kısmet olmadı hayret birşey. Kesinlikle bu yüzden bekliyorum. Buradan bir kişi bana çocuktan öcü gibi bahsetmişsin demişti. Oysa herkesin bir korkusu bir acabası var.Eşinizin çocuk istediği çok belli. Evde bir dahaki çıkışta alın paket paket bulundurun. Eşinizle aranız da açılmasın. Siz hazır olana kadar da çocuk düşünmeyin.
Öyle yapacağım aynı evin içinde çocuk gibi uzatmanın manası yokVallah bizde tam tersi oldugu icin tam bisey diyemiyorum ama cok kirici o ister sen istemezsenuyuduysa bosverin yarin sabah uyaninca trip atiyorsa kibarca anlatin yok konusuyorsa bosverin
Bu yorum tutar hadi iyisinizKk olarak para toplayıp size kondom alicaz en sonunda ..
Çocuk bakmaya anne olmaya hazır değilsen engelle olmasını böyleyken çocuk olursa zorlanirsin,anladığım kocan istiyor seni zorlamadan kabul ettirmeye çalışıyor gerekenleri kutu kutu al sen eve kocaya bırakma o alisverisi ne diyimBen istemiyorum zaten şuanlık. Canım sıkıldı ne yapayım.
Güleyim mi ağlayayım mı evde kıtlık var sanki bitmiş işte.. Bir türlüde almak kısmet olmadı hayret birşey. Kesinlikle bu yüzden bekliyorum. Buradan bir kişi bana çocuktan öcü gibi bahsetmişsin demişti. Oysa herkesin bir korkusu bir acabas
Ozel olmazsa korkularinizi sorabilirmiyim
İlacı evliliğimin başlarında kullandım. Ve dengem değişti resmen. Daha sonra bıraktım. Düşüncesiz değil aslında ama tutturdu mu tutturuyorSiz doğum kontrolünü eğer çocuk istemiyorsanız ona bırakmamanız lazım. Oral ilaç alacaksınız. Kadın doğuma gidin başlayın. Eşiniz düşüncesiz
Inanilmaz ihtiyacım vardıBu yorum tutar hadi iyisiniz
Aslında eşimde alıcaktı ama bir türlü çıkamadık bazı sebeplerden yarın baska seylerde alıcaktık ki malum çıkamıcaz ama ben alıcam kutu kutu dursunÇocuk bakmaya anne olmaya hazır değilsen engelle olmasını böyleyken çocuk olursa zorlanirsin,anladığım kocan istiyor seni zorlamadan kabul ettirmeye çalışıyor gerekenleri kutu kutu al sen eve kocaya bırakma o alisverisi ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?