Siz olsanız ?

yosunyesilii222

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
628
353
23
32
Kızlar iyi geceler. Geçen gün açtığım konudan sonra tırsa tırsa 2. konumu açtım. İlk konuyu bilmeyenler için: eşimle beraber olduk korunmadan (evde prezervtf kalmamstı) ertesi gün hapı içmiştim.

Ben ertesi gün hapını aldım alır almazda hemen eve döndüm. Aklıma prezervtf almak falan gelmedi. Eşimde ben yarın alayım demişti dün gece ama malum artık çıkmayz dışarı. Tutturdu yine beraber olalım diye tabiki kabul etmedim. Kendimi riske atmadım. Bir kaç defa söyledi kabul etmeyince konusma benimle tamam falan dedi. Bende bunun için konusmucaksan konusma dedim yatak odasına gittim 1 saat geçti gittim hadi gel uyuyalımm dedim cık mık yaptı bende napıyosan yap dedim geçtim odaya. Haksız mıyım sizce ? Geçen gün buraya yazdım herkesin demediği kalmadı doğal olarak o günkü korkum yetti arttı. Ki olsak beraber dışarıda çıkamıcaz daha da sıkıntılı. Salonda tv bakıyor hala. Biraz daha bekleyeceğim gelmezse bende yarın aynı triple karşılık vericem.

Eşinizin çocuk istediği çok belli. Evde bir dahaki çıkışta alın paket paket bulundurun. Eşinizle aranız da açılmasın. Siz hazır olana kadar da çocuk düşünmeyin.
Güleyim mi ağlayayım mı evde kıtlık var sanki bitmiş işte.. Bir türlüde almak kısmet olmadı hayret birşey. Kesinlikle bu yüzden bekliyorum. Buradan bir kişi bana çocuktan öcü gibi bahsetmişsin demişti. Oysa herkesin bir korkusu bir acabası var.

Ben istemiyorum zaten şuanlık. Canım sıkıldı ne yapayım.
Çocuk bakmaya anne olmaya hazır değilsen engelle olmasını böyleyken çocuk olursa zorlanirsin,anladığım kocan istiyor seni zorlamadan kabul ettirmeye çalışıyor gerekenleri kutu kutu al sen eve kocaya bırakma o alisverisi ne diyim

Güleyim mi ağlayayım mı evde kıtlık var sanki bitmiş işte.. Bir türlüde almak kısmet olmadı hayret birşey. Kesinlikle bu yüzden bekliyorum. Buradan bir kişi bana çocuktan öcü gibi bahsetmişsin demişti. Oysa herkesin bir korkusu bir acabas

Ozel olmazsa korkularinizi sorabilirmiyim

Siz doğum kontrolünü eğer çocuk istemiyorsanız ona bırakmamanız lazım. Oral ilaç alacaksınız. Kadın doğuma gidin başlayın. Eşiniz düşüncesiz
İlacı evliliğimin başlarında kullandım. Ve dengem değişti resmen. Daha sonra bıraktım. Düşüncesiz değil aslında ama tutturdu mu tutturuyor

Çocuk bakmaya anne olmaya hazır değilsen engelle olmasını böyleyken çocuk olursa zorlanirsin,anladığım kocan istiyor seni zorlamadan kabul ettirmeye çalışıyor gerekenleri kutu kutu al sen eve kocaya bırakma o alisverisi ne diyim
Aslında eşimde alıcaktı ama bir türlü çıkamadık bazı sebeplerden yarın baska seylerde alıcaktık ki malum çıkamıcaz ama ben alıcam kutu kutu dursun

Back
X