- 30 Kasım 2019
- 12.726
- 40.915
- 598
- Konu Sahibi yosunyesilii222
-
Evlenmeden konuşsalarmış keşke çocuk konusunu.ilgisiz bir anne olmaktan korkuyorsun o halde ? kendine güvenmiyorsan yapma çocuk.aklıma eskiden çalıştığım bir şirketin insan kay müd. geldi karısı avukat ama kariyerine yükselmek için yapmamış kadın çocuk.adam çocuk bekleyerek geçirmiş 10 yıl.sonunda boşandı karısından yeniden evlendi genç bir kadınla.
İlgisiz bir ailede ilgisiz anneyle büyüdüm. Yetmez mi sizce korkum?
Sonu iyi de bu sebepten küsmesi trip atması ergen olduğu gerçeğini değiştirmiyorGece sonu geldi eşim sarılarak uyudu sıkıntı yok
Genelde 2 yıl sonra diyorduk çok fazla düşünmüyorsunuz ki o an... Baska seylerle uğraşıyorsunuz zamanı gelince düşünürüz diyor insan. Ama bu kadar yakınlaşınca bu işe insan tedirgin oluyor endişe duyuyorEvlenmeden konuşsalarmış keşke çocuk konusunu.
Bencede asıl iş hazır olmak.Hallettik ya sıkıntı yok:))Annelik hazır olmadan yapılabilecek bişey değil büyük sorumluluk, anne var anne var hazır olmadan yapmayın derim..
Eşiniz de iki üç gün şey yapmasa ölmez bu kadar abartmaya gerek yok.
Kız ben o yorumu 10 yıl bekleyip boşandı diyen kişiye yazdımGenelde 2 yıl sonra diyorduk çok fazla düşünmüyorsunuz ki o an... Baska seylerle uğraşıyorsunuz zamanı gelince düşünürüz diyor insan. Ama bu kadar yakınlaşınca bu işe insan tedirgin oluyor endişe duyuyor
Bu aralar öyle denk denk geldi valla üst üste konuda açınca bu damgayı yemek kaçınılmazSonu iyi de bu sebepten küsmesi trip atması ergen olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Cinselliğe çok düşkünse tedbirini alacak
Evde sürekli bi kondom sorunu var
PardonnKız ben o yorumu 10 yıl bekleyip boşandı diyen kişiye yazdım
Haklı valla hahahBu aralar öyle denk denk geldi valla üst üste konuda açınca bu damgayı yemek kaçınılmazbiri kondom alalım size demişti
Anladım dediğinizi evliliğin başlangıcında hep böyleydi neredeyse. Ben giremiyordum ilişkiye çünkü.Haklı valla hahah
Tensel uyumunuz yok sanırım ya hani artı18 olacak ama korunma yöntemi yoksa eşini başka şekilde de mutlu edebilirsin bu biraz da tutkuya bağlı tabi
aynen ben mesela annelik hakkım elimden alınsın istemezdim kadın inş sadece erteliyordur.Evlenmeden konuşsalarmış keşke çocuk konusunu.
inş canım.ben ikinci çocuğuma hamileyim. evladı kucağına aldığın zaman ondan daha önde kimse olmayacak senin içinEvet korkuyorum şuan. Eminim benimde gönlüme düşecek bebek isteği... Allah herkese hazır olduğunda versin inşallah.
Ertesi gün hapını korunma yöntemi olarak kullanmaniz sağlık açısından sakıncali.Evet. İlk daha evlenmeden hap kullandım ama ilişkiye giremedim için sadece bünyemi bozmakla kaldım. Sonra alıştığım zamanlar geri kaçılmayla denedik. çünkü acıdığı için prezervatften bile korkuyordum. Sonra prezervatifle denedik alıştım. Aralarda ertesi gün hapları içtim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evladın olsun canım inşallah. Kesinlikle öyledir :)) evlat işteinş canım.ben ikinci çocuğuma hamileyim. evladı kucağına aldığın zaman ondan daha önde kimse olmayacak senin için
Evde 2 kutu vardı evlendiğimizden beri dediğim gibi ben giremiyordum ilişkiye o kutular kaldı da kaldı. Sonra da birden bitiverdi biz anlamadan.Ertesi gün hapını korunma yöntemi olarak kullanmaniz sağlık açısından sakıncali.
Ara ara içilecek bir hap değil. Eşinizi de zararları konusu da bilgilendirirseniz korunmasız ilişkiyi teklif size.
Prezervatifle korunuyorsanız, sağlık ocakları bile ücretsiz veriyor normalde.
Evde sürekli bir prezervatif sorunu var sanırım.Elinizi korkak alıştırmayin birkaç kutu alın, alacağınız zaman.
Allah razı olsun canım.. Ammiiinnnn Rabbim herkesin evladını, yuvasını nazarlardan korusun.. Nasip olacağına adım gibi eminim çünkü korku ve endişe, dikkat ve güzel sonuçlar getirir..Nazar değmesin canım maşallah diyeyim o zamanBanada nasip olur inşallah güzel yorumun için teşekkürler. Bazen hiç hazır olmucakmışım gibi geliyor nedense:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?