Siz olsanız ?

Evlenmeden konuşsalarmış keşke çocuk konusunu.

Annelik hazır olmadan yapılabilecek bişey değil büyük sorumluluk, anne var anne var hazır olmadan yapmayın derim..
Eşiniz de iki üç gün şey yapmasa ölmez bu kadar abartmaya gerek yok.

Sonu iyi de bu sebepten küsmesi trip atması ergen olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Cinselliğe çok düşkünse tedbirini alacak
Evde sürekli bi kondom sorunu var
Bu aralar öyle denk denk geldi valla üst üste konuda açınca bu damgayı yemek kaçınılmaz biri kondom alalım size demişti

Bu aralar öyle denk denk geldi valla üst üste konuda açınca bu damgayı yemek kaçınılmaz biri kondom alalım size demişti
Haklı valla hahah
Tensel uyumunuz yok sanırım ya hani artı18 olacak ama korunma yöntemi yoksa eşini başka şekilde de mutlu edebilirsin bu biraz da tutkuya bağlı tabi

Size maske degıl 5 kutu kondom versinler sağlık bakanına söyleyin kod falan gönderirler
Sper mi virüs mü challenge

Ertesi gün hapını korunma yöntemi olarak kullanmaniz sağlık açısından sakıncali.
Ara ara içilecek bir hap değil. Eşinizi de zararları konusu da bilgilendirirseniz korunmasız ilişkiyi teklif size.

Prezervatifle korunuyorsanız, sağlık ocakları bile ücretsiz veriyor normalde.
Evde sürekli bir prezervatif sorunu var sanırım. Elinizi korkak alıştırmayin birkaç kutu alın, alacağınız zaman.

Evde 2 kutu vardı evlendiğimizden beri dediğim gibi ben giremiyordum ilişkiye o kutular kaldı da kaldı. Sonra da birden bitiverdi biz anlamadan.

Trip atmak doğru değil. Yetişkin insanlarsınız. Sabah kalkın kahvaltıyı hazırlayıp normal davranın. Müsait bir zamanda yaşadığınız sıkıntı ve korkuyu onunla paylaşın. Şu dönemde bebek sahibi olmak istemediğinizi vs. anlatın. Ama yatak odasında farklı şeyler deneyebileceğinizi söyleyin. Sevişmeniz ve tatmin olmanız için farklı şeyler deneyin. Aynı evin içinde birbirinizi kırmayın.

Nazar değmesin canım maşallah diyeyim o zaman Banada nasip olur inşallah güzel yorumun için teşekkürler. Bazen hiç hazır olmucakmışım gibi geliyor nedense:)
Allah razı olsun canım.. Ammiiinnnn Rabbim herkesin evladını, yuvasını nazarlardan korusun.. Nasip olacağına adım gibi eminim çünkü korku ve endişe, dikkat ve güzel sonuçlar getirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…